• Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η ΤΩΡΑ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #70876  από Ευανθία Καμινάρη
 Κυρ Απρ 29, 2012 8:50 am
Δεσποινάκι μου καλημέρα, και καλημέρα και σε όλους τους άλλους!
Καταρχάς θέλω να σου πω με τη σειρά μου πόσο χαίρομαι πραγματικά για τη βελτίωση και το πείσμα σου. Εχω κι εγώ δικό μου συγγενή με το ίδιο πρόβλημα και σας νιώθω και σένα και τη Μένια. Σας στέλνω τα φιλιά μου και μου δίνετε πολύ κουράγιο!
Οπωσδήποτε σε βοήθησε το φάρμακο(υπάρχουν και καλά φάρμακα), αλλά πιστεύω ότι και η δύναμή σου είναι αυτή που σε κρατάει. Γι αυτό κοίτα να την κρατήσεις κι εσύ!
Πέτρο μου και σε σένα συγχαρητήρια για τη δική σου πρόοδο, με τον τρόπο σου. Είπαμε στον καθένα αποδίδουν ξεχωριστά πράγματα. Κι εγώ έχω διαγνωστεί με ΧΕΝΦΑ κι έτσι δεν είμαι εντελώς έξω από το παιχνίδι. Στο ξαναείπα εύχομαι ο τρόπος που έχεις επιλέξει να σε βοηθήσει και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, και το λέω αλήθεια. Ετσι μπορεί να μας βοηθήσεις κι εμάς σε ένα βαθμό με την εμπειρία σου.
Ομως θα ήθελα, καλοπροαίρετα, να σε παρακαλέσω για κάτι.Πιστεύω ότι λίγο πολύ όλοι σε αυτό το forum υπολογίζουμε σοβαρά τη ΧΕΝΦΑ. Απλά κάποιοι δεν τη θεωρούμε πανάκεια. Οπως και να έχει έχουμε διαφορετικές απόψεις,όπως κι εσύ έχεις τη δική σου.Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή διαφωνούμε κάνουμε επίθεση σε σένα, ούτε εσυ΄πρέπει να κάνεις σε εμάς.Χαίρομαι που είσαι μαχητικός, αλλά καμιά φορά είσαι προκλητικός κι έτσι ίσως χωρίς να το θέλεις γίνεσαι ασεβής.Και δεν έχει σημασία ποιός το προκαλεί,δεν είμαστε στο νηπιαγωγείο.
Οταν κάποιος εκφράζει τη χαρά του για μια βελτίωση, θέλει απλά να τη μοιραστεί με εμάς και να νιώσει ακόμη πιο καλά.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να γυρίζει κάθε συζήτηση γύρω από τη ΧΕΝΦΑ. Είναι σαν να έρθει να σου πει κάποιος "Παντρεύομαι", όλο χαρά,κι εσύ να γυρίσεις να του πεις "Ναι,αλλά η γυναίκα σου ΜΠΟΡΕΙ να σε απατά". Στενοχωριέμαι που το λέω συνέχεια,αλλά δεν έχει αποδειχθεί με σιγουριά ότι όντως η ΧΕΝΦΑ οδηγεί σε σκπ,ή ότι μόνο η ΧΕΝΦΑ οδηγεί σε σκπ.Δυστυχώς γιατί θα είχαμε λύσει οριστικά το πρόβλημα και δεν θα βασανιζόμαστε ούτε εμείς,ούτε οι άνθρωποι που αγαπάμε. Για αυτό θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός σε ότι γράφεις,δεν ξέρεις ο άλλος, που ενδεχομένως έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από το δικό σου, πόσο μπορεί να έχει χαρεί,αυτός και οι δικοί του, και δεν μπορείς να του το τινάζεις στον αέρα.Αν μη τι άλλο θα τον εκνευρίσεις.
Για τα υπόλοιπα,αλήθεια νομίζω σύντομα ο χρόνος θα δείξει... Τώρα τι; Ιδωμεν!
 #70901  από Γιάννης
 Κυρ Απρ 29, 2012 5:45 pm
Μια φωνή εξ ουρανού με προέτρεψε να το βάλω εδώ (copy paste από βικιπαίδεια), με την ελπίδα κάποιος-α (δεν είμαστε σίγουροι και για το φύλο πλέον) να δει κομμάτια του εαυτού του-της. Και θα δει, είπαμε, φωνή εξ ουρανού.

Ο Δον Κιχώτης (Don Quixote de la Mancha - Δον Κιχότε δε λα Μάντσα), με πλήρη τίτλο El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha («Ο ευφάνταστος ευπατρίδης Δον Κιχώτης της Μάντσας») είναι κλασικό έργο λογοτεχνίας του Ισπανού συγγραφέα Μιγκέλ ντε Θερβάντες Σααβέδρα (Miguel de Cervantes Saavedra).
Εκδόθηκε σε δυο μέρη, το 1605 και το 1615 και είναι ένα από τα μυθιστορήματα που επηρέασαν σημαντικά την ισπανική λογοτεχνία.Είναι ένα από τα πιο εμπνευσμένα έργα της νεότερης δυτικής λογοτεχνίας. Το έργο περιγράφει τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή Αλόνσο Κιχάνο, ενός απλού αγρότη ο οποίος έχοντας διαβάσει πολλά βιβλία για τον ιπποτισμό, πιστεύει ότι είναι ιππότης και παίρνει το όνομα Δον Κιχώτης. Στα βιβλία δεν αναγράφεται επακριβώς η τοποθεσία της κατοικίας του, αλλά μας λέει πως ζει μαζί με την ανηψιά του και την οικονόμο του σπιτιού του. Ξεκινάει τα ταξίδια και τις περιπέτειες του μόνος, μαζί με το κοκαλιάρικο άλογο του που το ονομάζει Ροσινάντε φορώντας μια παλιά μεταλλική πολεμική στολή που βρήκε. Κατά την διάρκεια των περιπετειών του τραυματίζεται και τον μεταφέρουν πάλι πίσω στο σπίτι του όπου τον φροντίζουν η ανιψιά και η οικονόμος του. Του λένε πως η στολή εξαφανίστηκε από μαγεία. Λίγο καιρό αργότερα βρίσκει τον γείτονα του Σάντσο Πάντσα και τον πείθει να τον ακολουθήσει με το αντάλλαγμα πως θα του δώσει μερίδιο σε ένα νησί. Ο Δον Κιχώτης είναι ερωτευμένος με μια νεαρή γειτόνισσα του, που από μόνος του την ονομάζει Δουλτσινέα και προσπαθεί να την σώσει γιατί έχει πείσει τον εαυτό του ότι βρίσκεται κάτω απο την επήρεια μαγικών. Βεβαίως η Δουλτσινέα δεν γνωρίζει τίποτα από όλα αυτά και δεν εμφανίζεται ποτέ σε κανένα από τα βιβλία. Τα ταξίδια του Δον μαζί με τον πιστό σύντροφο του ξεκινάνε και τις περισσότερες φορές δεν έχουν καλή κατάληξη. Συνήθως γίνονται αντικείμενα χλευασμού και γέλιου κυρίως ο σύντροφος Σάντσο Πάντσα. Προς το τέλος του δεύτερου βιβλίου βλέπουμε πως ο Δον Κιχώτης κατά κάποιο τρόπο βρίσκει τα λογικά του και επιστρέφει μαζί με τον φίλο και συνταξιδιώτη του πίσω στο σπίτι τους.

Αγαπητέ-η αποδέκτη. Αν διαβάσεις το βιβλίο θα δεις περισσότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Κυρ Απρ 29, 2012 6:11 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #70902  από litsa
 Κυρ Απρ 29, 2012 5:55 pm
τι λετε βρε παιδιά!!!

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ??? APO TON J & W Grimm ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ... :scared-shocked:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ..... :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΑΔΕΡΦΗ ΤΗς ΜΕΝΙΑΣ- ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ....
 #70920  από billios
 Κυρ Απρ 29, 2012 10:14 pm
Επιτελους δεσποινα ηρθες,καλως ηρθες και ευχομαι να εχεις ακομα καλλιτερη πορεια
 #70924  από J & W Grimm
 Κυρ Απρ 29, 2012 11:40 pm
Θέμα: Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η ΤΩΡΑ!
litsa έγραψε:τι λετε βρε παιδιά!!!

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ??? APO TON J & W Grimm ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ... :scared-shocked:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ..... :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:
Περι ορέξεως, κολοκυθόπιττα... άλλοι βαριούνται να διαβάζουν το θαυμασμο στους φωκομελείς... Και σαμαρείτες να γίνουμε είναι ανέφικτο, διότι αναποτελεσματικό, αλλά που και που, ΑΑΑΑΝ καμια πληροφορία μπορεί ν'αποδειχθεί χρήσιμη, ας διαχέεται...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΑΔΕΡΦΗ ΤΗς ΜΕΝΙΑΣ- ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ....
Δεσπονα σου ευχηθήκαμε ήδη, να είσαι πάντα καλά, τώρα το αν οι υποκλήσεις είναι χρησιμότερες των ευχών στις κινητικές δυσκολίες στις οποίες απευθύνεται η επανάσταση που μας αναφέρεις, το αφήνουμε στον καθένα που τις προσφέρει, ασφαλώς καλοπροαίρετα...
 #70927  από Menia
 Δευ Απρ 30, 2012 12:45 am
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ! ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΣΚΠ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΥΣ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ> ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ -ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ (ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ) ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ.
ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ???
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ Ή ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΠ.

ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ. ΑΟΡΑΤΟΣ, ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ.
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ.
ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ.
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ, Η ΑΙΤΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΠ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓKΑΤEΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΤΕ TYSABRI, EITE FAMPYRA, EITE GILENYA, EITE XENFA.

MΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΑ ΓΙΑ EXTREME SPOTRS.
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΟΦΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ Ή ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ. ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΚΟΜΨΗ ΠΡΟΘΕΣΗ 'Η ΑΠΟ "ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΗΣ" ΛΥΠΗΣΗΣ, ΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΑΤΙΑ.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΚΑΠΟΙΟΣ) ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ή ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ PETRO 'Η ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.
ΕΓΩ (ΩΣ) ΜΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΚAΝΟΥΜΕ CHAT) ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΕΒΕΣ, -ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ-.
ΘΕΩΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ """ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΠΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ FAMPYRA, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΟΥ.

ΠΕΡΙ ΧΕΝΦΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ>:::; ?????
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΚΠ, ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ). ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ?
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ (ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ), ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ59 : ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤIΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΑΣ. ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ POST GIA TO ΦΑΜΠΥΡΑ.
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ, ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΙ ΑΛΛΑ.
ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΓΩ-ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ.

ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ::::
η ισχύς εν τη ενώσει
η ισχύς εν τη ενώσει
η ισχύς εν τη ενώσει
η ισχύς εν τη ενώσει

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
 #70930  από Menia
 Δευ Απρ 30, 2012 1:16 am
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ, (ΚΑΙ ΕΣΑΣ PETRO) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ
ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΕΔΩ!!!
ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!
ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!!!!
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΖΕΣ!!!!
 #70933  από litsa
 Δευ Απρ 30, 2012 1:35 am
Mitsos83 έγραψε:Kalws irthate adrerfoi Grimm pisw. Mhn kourazeste na apeuthineste se emena giati den exw kamia oreksi na kanw dialogo mazi sas. Oti kai an peite den prokeitai na tsibisw..

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΊΔΙΑ.... συμφωνώ με τον mitsos83

να πω και κάτι ακόμα...
Σκέφτομαι ότι τελικά υπάρχουν και κακοπροαίρετοι... !!!

εμείς όταν μπήκαμε στο φόρουμ βοηθηθήκαμε και βοηθήσαμε... χωρίς όλον αυτόν τον κακό χαμό του ποιος θα επικρατήσει.. .

τώρα μπαίνει ένας νέος και φεύγει .... τρέχοντας.. !! οπότε που ειναι το δήθεν ενδιαφέρον σας για τον συνάνθρωπο???