• Ασταθεια!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #126136  από Criss
 Τετ Φεβ 01, 2017 3:30 pm
Γεια σου, Ευαγγελία! Και εγώ παρουσιάζω αστάθεια, αν και η αιτία για μένα είναι μάλλον διαφορετική! Κάποια στιγμή έπεσα και έπαθα κάταγμα ισχίου, έκανα μία επέμβαση και μου τοποθετήθηκαν βίδες από τιτάνιο! Κάνω φυσικοθεραπείες οι οποίες μέχρι στιγμής δεν με έχουν βοηθήσει! Αυτό που θέλω να σου πω είναι να μην απογοητεύεσαι, μην αφήσεις τη σκλήρυνση να σε νικήσει! Αισιοδοξία και χαμόγελο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αύριο!
 #126137  από Κώστας
 Τετ Φεβ 01, 2017 3:41 pm
Επειδή μόνο με αισιοδοξία και χαμόγελο, δεν αντιμετωπίζεται η σκλήρυνση και επειδή υπάρχει και το σήμερα, λάβε υπ΄ όψη σου πολύ σοβαρά την πρότασή μου.

Υγ. Χρήστο, μην πάρεις το σχόλιό μου στραβά επειδή χρησιμοποίησα τα λεγόμενά σου. Κατά την άποψη και εμπειρία μου, η πρότασή μου, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την Ευαγγελία!
 #126138  από Criss
 Τετ Φεβ 01, 2017 3:50 pm
Κώστα, όπως σου έχω πει δεν παίρνω τίποτα στραβά εδώ μέσα, απλά μιλάμε μεταξύ μας ανταλλάσσοντας απόψεις, ξέρω ότι δεν είπα τίποτα σημαντικό, όμως η ψυχολογία έχουμε πει ότι είναι σημαντική για την σκπ! Συμφωνώ με όσα λες πάντως!
 #126139  από Κώστας
 Τετ Φεβ 01, 2017 3:58 pm
Ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν κι΄ ένα καλό rollator!!