μολις περασεις σε καποια σχολη π.χ στην επαρχια πας κ γραφεσαι κανονικα!!η σχολη που θες να παρεις μεταγραφη θα βγαλει ημερομηνιες στις οποιες θα πας να κανεις τα χαρτια σου στη γραμματεια Κ ΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ Η ΠΑθΗΣΗ ΜΑΣ!!!
με την εμπειρια μου οι θεσεις που μας δινουν ειναι υπεραρκετες!!!φαντασου οτι περασ στην πρωτη μου επιλογη στην πατρα κ μεταγραφη στην αθηνα πηρα μονο εγω ενω εδιναν 3 θεσεις!!!
θα γινει γεν.συνελευση του τμηματος....κ θα αποφασισουν!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟκλΙΕΤΑΙ Η ΠΑΘΗΣΗ ΜΑΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ!!!
παντως το κριτηριο ειναι οτι..κ καλα δεν θα μπορεις να ανταπεξελθεις στις σπουδες της συγκεκριμενης επιστημησ!!
βεβαια πως μπορω να γινω πολ,μηχανικος απο πατρα, βολο,ξανΘη και θεσσαλον.κ απο αθηνα οχι!!!!!!ποτε δεν το καταλαβα!!
η πως μπορω να γινω γιατρος Π.Χ χειρουργος!!!!!!!κ οχι μηχανικος παλι δεν το καταλαβα!!!
ειναι κομπλεξικοι κ καπου πηρε το αυτι μου οτι οι σχολες δεν εχουν ραμπες,αασνσερ κ.α για τα ΑΜΕΑ κ γι αυτο αποκλειουν καποιες παθησεις.
ΜΕΡΙΚΕΣ infos
1.μπαινεις στο 1ο ετος κ οχι στο 2ο σαν τις κατατακτηριες!!!
2.παιρνεις πασο ενω με κατατακτηρ.δεν παιρνουν
3.Σου αναγνωριζουν ομοειδη μαθηματα που εχεις δωσει στη σχολη προελευσης οταν παρεισ μεταγραφη
4.βιβλια παιρνουμε κανονικα.
5.Sτις βεβαιωσεις λεει οτι μπηκες με το 5%......στιγματισμενος δλδ
ουφ κουραστηκα!!!
ελπιζω να σε βοηθησα
παντως εμενα προσωπικα οι δουλειες κ οι σπουδες με βοηθουν πολυ!!!ριχνω ολο το βαρος στο διδακτορικο μου κ στους πολιτικους κ δεν μενει χρονος να downiastw!!
καλο βραδυ κ καλο πασχα σε ολους-ες