ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ....ΠΑΡΕΛΑΣΩ....ΒΕΕΕΕΕΕΒΑΙΑ...Ωωωωχ, ετοιμαστείτε να της πηγαίνουμε τσιγάρα στον Κορυδαλλό

Λοιπόν...
η συνάντηση αναβάλλεται
Σκλήρυνση κατά πλάκας
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ....ΠΑΡΕΛΑΣΩ....ΒΕΕΕΕΕΕΒΑΙΑ...Ωωωωχ, ετοιμαστείτε να της πηγαίνουμε τσιγάρα στον Κορυδαλλό
Γιάννης έγραψε:Επιτελους...!!!! Θα μου αγορασει καποιος τσιγαρα !!!! Γιατι,καλε, θα με κλεισουν στον Κορυδαλλο ??? Αφου,εμεις, ''σκοτωνουμε και δεν πληρωνουμε''.....ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ....ΠΑΡΕΛΑΣΩ....ΒΕΕΕΕΕΕΒΑΙΑ...Ωωωωχ, ετοιμαστείτε να της πηγαίνουμε τσιγάρα στον Κορυδαλλό![]()
Λοιπόν...
η συνάντηση αναβάλλεται
Γιάννης έγραψε:Μην ανησυχείς Αννούλα, κι εγώ τα ίδια περίπου, θα φταίνε οι αλλαγές και οι ακρότητες του καιρούΝΑΙ !!!!!! ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ.....
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗΓιάννης έγραψε:Μην ανησυχείς Αννούλα, κι εγώ τα ίδια περίπου, θα φταίνε οι αλλαγές και οι ακρότητες του καιρούΝΑΙ !!!!!! ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υγ. αυριο, πρωι-πρωι, παω στα επειγοντα του ''Γ.Γεννηματας'', για εναρξη τριημερης...περιποιησης !!!!!!!!!Ετσι ειπε ο γιατρος!!!!!.....εκτος...αν...''μου τη δωσει'' και αποφασισω να περιμενω.....