• ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #68786  από Γιάννης
 Τετ Μαρ 14, 2012 7:37 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ....ΠΑΡΕΛΑΣΩ....ΒΕΕΕΕΕΕΒΑΙΑ...
Ωωωωχ, ετοιμαστείτε να της πηγαίνουμε τσιγάρα στον Κορυδαλλό :teasing-neener:

Λοιπόν...
η συνάντηση αναβάλλεται
 #68787  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Μαρ 14, 2012 7:42 pm
Γιάννης έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ....ΠΑΡΕΛΑΣΩ....ΒΕΕΕΕΕΕΒΑΙΑ...
Ωωωωχ, ετοιμαστείτε να της πηγαίνουμε τσιγάρα στον Κορυδαλλό :teasing-neener:

Λοιπόν...
η συνάντηση αναβάλλεται
Επιτελους...!!!! Θα μου αγορασει καποιος τσιγαρα !!!! Γιατι,καλε, θα με κλεισουν στον Κορυδαλλο ??? Αφου,εμεις, ''σκοτωνουμε και δεν πληρωνουμε''..... :laughing-rolling: Εξαλλου, οταν δουν το....λεβεντικο βαδισμα μου...βαδισμα μοντελας...ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ...ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ..... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ΑΧ...ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΣΕ...ΩΣΗ...ΜΑΛΛΟΝ....Αρχισε να ξεραινεται το αριστερο μου ποδι και ολα τα μονιμα, εγιναν πολυ πιο εντονα !!!! Ο θεος βοηθος...που λεει ο λογος....
 #68816  από Γιάννης
 Πέμ Μαρ 15, 2012 11:10 am
Μην ανησυχείς Αννούλα, κι εγώ τα ίδια περίπου, θα φταίνε οι αλλαγές και οι ακρότητες του καιρού
 #68822  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Μαρ 15, 2012 1:26 pm
Παιδιά σήμερα που απεργούμε αποφάσισα να μπώ και να σολάρω , συγνώμη να γράψω θέλω να πω . Πληροφορεώ τη στήλη ότι η θεραπεία με το χάπι , σε μένα πάει αρκετά καλά , αν και το μπαστούνι φοβάμαι να το αποχωριστώ . Το καινούριο πρόβλημα είναι ότι ο μέχρι τώρα φαρμακοποιός μου σταματάει να μου το προμηθεύει γιατί αυτό είναι υψηλού κάστους και του ανεβάζει δυσανάλογα τον τζίρο . Α για να μην το ξεχάσω . Το βράδυ ο Θρύλος στους οκτώ , τρέμετε αγαπητοί Παναθηναικοί . Και εις άλλα με υγεία .
 #68842  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 15, 2012 6:44 pm
Γιάννης έγραψε:Μην ανησυχείς Αννούλα, κι εγώ τα ίδια περίπου, θα φταίνε οι αλλαγές και οι ακρότητες του καιρού
ΝΑΙ !!!!!! ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: υγ. αυριο, πρωι-πρωι, παω στα επειγοντα του ''Γ.Γεννηματας'', για εναρξη τριημερης...περιποιησης !!!!!!!!!Ετσι ειπε ο γιατρος!!!!!.....εκτος...αν...''μου τη δωσει'' και αποφασισω να περιμενω..... :think:
 #68846  από soulla
 Πέμ Μαρ 15, 2012 9:21 pm
ax annoula :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: perastika
 #68849  από κατερινα 55
 Πέμ Μαρ 15, 2012 9:47 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Μην ανησυχείς Αννούλα, κι εγώ τα ίδια περίπου, θα φταίνε οι αλλαγές και οι ακρότητες του καιρού
ΝΑΙ !!!!!! ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: υγ. αυριο, πρωι-πρωι, παω στα επειγοντα του ''Γ.Γεννηματας'', για εναρξη τριημερης...περιποιησης !!!!!!!!!Ετσι ειπε ο γιατρος!!!!!.....εκτος...αν...''μου τη δωσει'' και αποφασισω να περιμενω..... :think:
ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ :chores-chopwood: :chores-chopwood: Εικόνα
 #68851  από βικυ
 Πέμ Μαρ 15, 2012 10:34 pm
Αννα....περαστικα σου !
 #68855  από billios
 Πέμ Μαρ 15, 2012 11:10 pm
Περαστικα σου αννα και συντομα,ειναι ο καιρος δεν δικαολογειται,μας εχει ριμαξει
 #68857  από Γιαννης62
 Παρ Μαρ 16, 2012 12:30 am
Γιατι?γιατι? γιατι?ρε γαμ...... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: