• FAMPYRA!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.....

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #68231  από βικυ
 Κυρ Φεβ 26, 2012 4:29 pm
Ευχομαι ολα να πανε καλα!
 #68280  από Menia
 Τετ Φεβ 29, 2012 2:01 am
Titi, καλή αρχή. Κάποιες πληροφορίες αν μπορείς; Κυκλοφόρησε επιτέλους στην Ελλάδα ή στο έστειλαν απο εξωτερικό; Ποια είναι η τιμη του; Και γενικά πως το προμηθεύομαστε; Ευχαριστω για τον χρόνο σου. Το περιμενουμε πως και πως για την αδελφη μου!
 #68334  από titi
 Πέμ Μαρ 01, 2012 7:27 pm
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ... ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1. Ο ΙΑΤΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ (ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ>4 EDSS) ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ
2. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ
3. ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟ (ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΚΑΚΟΣ) ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
4. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΜΕΙΟ (ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. (ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΥΠΟΥ ΙΚΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙO)
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 920 / ΜΗΝΑ(!!!!). Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ) ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ (SOS, ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ!!!!
 #68402  από Menia
 Κυρ Μαρ 04, 2012 11:33 pm
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ! Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ EDSS 6.5 KAI ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ GILENYA. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.
 #68794  από Dhmhtrhs
 Τετ Μαρ 14, 2012 10:15 pm
Χαιρετω τον ή την ομοιοπαθή.Κι εμενα μου εγραψε σήμερα ο γιατρος το αμπυρα και περιμενω τη διαδικασια ταμειο κτλ για να το παρω υπολογιζω σε κανα μηνα.απλα θα ηθελα να μου πεις αν εσυ το πηρες και αν ειδες αποτελεσματα κτλ. εγω περπατω με μπαστουνι ή αλλως αν με στηριζομαι καπου.θα σου ημουν ευγνωνων αν μου εγραφες την εμπειρια σου. ευχομαι εννοειται να εχεις καλα αποτελεσματα. εγω κανω θεραπεια κοπαξον.φιλια!
 #68795  από billios
 Τετ Μαρ 14, 2012 10:18 pm
Τι εγινε τελικα titi?
 #68832  από titi
 Πέμ Μαρ 15, 2012 5:41 pm
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΑΜΠΥΡΑ....
1.ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, SO FAR.ΟΥΤΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ, ΖΑΛΑΔΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ
2. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 56 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 48 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 43 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 12% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ....ΙΣΑ ΙΣΑ...
3. ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ) ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.... ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΛΠ

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ!!!!
 #68837  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 15, 2012 6:19 pm
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Ευχομαι να σε βοηθησει πολυ , το νεο φαρμακο !!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #69088  από Tinkerbel
 Τετ Μαρ 21, 2012 8:45 am
Καλημέρα! ΜΑΚΑΡΙ να σε βοηθήσουν τα χάπια αυτά! ΜΑΚΑΡΙ να σε "ανεβάσουν" ψυχολογικά και να "κατεβάσει" ή και να "σβήσει" κάθε κακό που μπορεί να προέρχεται από την ασθένεια. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΡΈΞΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
 #69096  από filio
 Τετ Μαρ 21, 2012 12:14 pm
titi πως παει το μαγικο χαπακι?εχεις δει διαφορα?μαλλον θα το αρχισω κι εγω γι αυτο ρωταω.πως το προμηθευτηκες?