• Χρήση κάναβης

• Η ιατρική χρήση της κάνναβης στην πολλαπλή σκλήρυνση. Λάδι κάνναβης, Sativex, CBD, THC, hemp oil, κανναβέλαιο.
Η ιατρική χρήση της κάνναβης στην πολλαπλή σκλήρυνση. Λάδι κάνναβης, Sativex, CBD, THC, hemp oil, κανναβέλαιο.
 #67684  από EFFIE
 Δευ Φεβ 13, 2012 4:45 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Το sativex Αννούλα είναι για τη σπαστικότητα απ' ότι έχω διαβάσει, ο μπάφος είναι για να γεμίσεις την κεφάλα, διαλέγεις και παίρνεις
Ειναι για τους νευροπαθητικους πονους !!!!! Απ'οσο ξερω, σε καρκινοπαθεις το εδιναν, παλια , για τους πονους.....!!!!!! Οσο για....το γεμισμα της...κεφαλας....μπα....δεν θελω..... :snooty: :snooty: :snooty:
εγω θελω!!!!!!!!!!!!
αλλα ελα που μολις αρχισω τους μπαφους θα αρχισω παλι το καπνισμα!!!!!!!!!!!!!
τωρα που θα το εκανα και νομιμα εκοψα κ εγω το τσιγαρο......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 #67685  από billios
 Δευ Φεβ 13, 2012 5:42 pm
Μαγκες να φερω το ρολακι!!
Ξερεται...η καταγωγη μου ειναι απο καλαματα. :obscene-smokingweed:
 #67687  από EFFIE
 Δευ Φεβ 13, 2012 7:04 pm
billios έγραψε:Μαγκες να φερω το ρολακι!!
Ξερεται...η καταγωγη μου ειναι απο καλαματα. :obscene-smokingweed:
ε τουλαχιστον αφου το κανουμε ας κανουμε και το σωστο!!!!!!το καλαματιανο!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #67722  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 14, 2012 11:24 am
EFFIE έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Το sativex Αννούλα είναι για τη σπαστικότητα απ' ότι έχω διαβάσει, ο μπάφος είναι για να γεμίσεις την κεφάλα, διαλέγεις και παίρνεις
Ειναι για τους νευροπαθητικους πονους !!!!! Απ'οσο ξερω, σε καρκινοπαθεις το εδιναν, παλια , για τους πονους.....!!!!!! Οσο για....το γεμισμα της...κεφαλας....μπα....δεν θελω..... :snooty: :snooty: :snooty:
εγω θελω!!!!!!!!!!!!
αλλα ελα που μολις αρχισω τους μπαφους θα αρχισω παλι το καπνισμα!!!!!!!!!!!!!
τωρα που θα το εκανα και νομιμα εκοψα κ εγω το τσιγαρο......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:teasing-neener: Για οσους ΔΕΝ καπνιζουν , κυκλοφορει σε υγρη μορφη...σε σταγονες...νομιζω!!!!!!! :laughing-rolling: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #67723  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 14, 2012 12:16 pm
Και σε υπόθετο, για multiple pleasure :obscene-buttsway:
 #67733  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Τρί Φεβ 14, 2012 2:15 pm
Καλησπέρα σας παιδιά! Εχω να σας πω ότι όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο σχέδιο που έχει σκοπό να σπιλώσει το όνομά μου!!!!!!! Αστειεύομαι....Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας μου μπήκε κρυφά στον λογαριασμό μου απ την αγωνία του και στην πραγματικότητα αυτός υπέβαλε το ερώτημα! Εγώ τώρα το είδα, πάντως οι πληροφορίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες και "το όταν καπνίζει ο λουλάς" με εκανε να γελάσω πολύ! Ερώτηση, το καλαματιανό ήτο κρητικό είναι καλύτερο????????????? :handgestures-salute:
 #67734  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 14, 2012 2:32 pm
Βρε το μπαμπά, χίππης;

Εικόνα

Αφιερώνω κομμάτι...

#67735  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Τρί Φεβ 14, 2012 2:43 pm
τη έχει την παλάβρα του ο μπαμπάς!!!!!
αυτό του πάει περισσότερο!!!!!1 χαχαχαχαχα!
 #67742  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 14, 2012 5:50 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ...ΩΡΑΙΕΣ-ΟΙ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ-ΟΙ ΕΜΕΙΣ..... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: