• Νερολογία-ΧΕΝΦΑ-Σκλήρυνση

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #67342  από billios
 Κυρ Φεβ 05, 2012 1:58 pm
Κυριοι,θολο τοπιο εκλαμβανω πως σχηματιζεται..
1.Με αυτα τα γραφομενα και παλι καταλαβενω πως απο την εναρξη της νοσου,[ποια εναι αυτη? ειναι το πραγματικο σημειο 0 η' η διαγνωση απο το νοσοκομειο?]με την καλλιτερη ποιοτητα ζωης που θα μπορουσε να εχει ο ασθενης και την ευγενικη μεταχηρηση της ΣΚΠ, ενα πλαισιο ζωης ειναι μεσα στην 35ετια το ανωτερο!
2.Με την χειροτερη εξελιξη της νοσου και την χειροτερη ποιοτητα ζωης το μεγιστο προσδοκιμο ειναι η 35ετια?
Τι γινεται ρε παιδια εδω,υπαρχει καπου σχετικη μελετη? Υπαρχει εστω καπου ποσοστιαια μετρηση,υπαρχει κατι που να δινει μια βαση στο κυταπι τουτο!
3.Θα παρω τη κουρτινα 3.
 #67347  από kate2002
 Κυρ Φεβ 05, 2012 4:21 pm
Hans Chr. Andersen έγραψε:Το προσδόκιμο υπολογίζεται έτσι:

από τον μέσο όρο ζωής του γενικού πληθυσμού αφαιρείς 7 χρόνια που υπολογίζεται ότι ζει λιγότερο ο μέσος όρος των ασθενών με ΠΣ
http://www.themcfox.com/multiple-sclero ... ctancy.htm

και από αυτό αφαιρείς τον μέσο όρο της ηλικίας που γίνεται η διάγνωση που υπολογίζεται στα 30 χρόνια.

Υ.Γ. Το 2008 ο μέσος όρος ζωής στην Ευρώπη για τις γυναίκες ήταν τα 82 χρόνια και για τους άντρες τα 76.
αυτα ολα ειναι,(άποψή μου), βασισμενα σε "εμπειρικες" μελετες , υποθετω, τον καιρο που η σκ θεωρουνταν αυτοάνοση, ανίατη, και η ανοσοκαταστολη πανακεια.
Λαμβανοντας υποψην τα τελευταια νεα στον τομέα ομως, οτι δηλ. εχει αιτια και μαλιστα ειναι συμπτωμα (ως επι το πλειστον) και οχι ασθενεια και δη αυτοάνοση, οτι υπαρχει τροπος ξεμπλοκαρισματος, οτι οσο νωριτερα αυτο γινει-τοσο καλυτερα, νομιζω πως το όοολο συμπερασμα και ο τροπος εξαγωγης της 35ετιας δεν εχουν την ιδια ισχυ.
 #67350  από kate2002
 Κυρ Φεβ 05, 2012 4:56 pm
Χανς, :) δε σε κατεκρινε κανεις, ποσο μαλλον εγω. τη γνωμη μου εγραψα, σε συνδιασμο με τις εξελιξεις, σε οτι μας αφορα. :character-oldtimer: τα παραμυθια μαρεσουν κι εμενα, οσα το γραφουν στην ετικετα τους οτι ειναι παραμυθια. ;)
 #67362  από maria72
 Κυρ Φεβ 05, 2012 9:14 pm
Hans Chr. Andersen έγραψε:Ε τώρα με στεναχώρησες, στα δικά μου παραμύθια δεν έγραφα στο εξώφυλλο ότι είναι παραμύθια, δεν σου αρέσουν τα παραμύθια μου; αφού έχω καταλάβει ότι καταλαβαίνεις και μπορείς να ξεχωρίσεις ένα παραμύθι ακόμα κι' αν δεν το γράφει πουθενά και δεν το λέει κανείς ότι είναι παραμύθι.
:think: :think: :think: .....
:!: μόνο μια επανεισοδος ( αυτο ειναι σιγουρο) θα μπορουσε να έχει αυτο το ψευδώνυμο!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΕΙΣ???
καλοσορισες απο μένα...(εφυγες απο το φορουμ πριν μπω εγω...)
χαιρομαι που γυρισες!!!!!!!! :clap: :clap:
υ.γ συγνωμη , αλλα δεν ειχα (δεν μας δινεις) την επιλογη να σου στειλω προσωπικο μηνυμα ....
 #67365  από maria72
 Κυρ Φεβ 05, 2012 10:21 pm
Hans Chr. Andersen έγραψε:Από τα πιο γνωστά μου παραμύθια είναι το κοριτσάκι με τα σπίρτα, το ασχημόπαπο, τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα, η βασίλισσα του χιονιού, δεν ξέρω πως αλλιώς να σας συστηθώ.
Έχεις δίκιο, πραγματικά, έφυγα πριν μπεις εσύ σε αυτό φόρουμ, αλλά όχι από το φόρουμ, από τον κόσμο, το 1875.
:lol: :lol: τουλαχιστον επανηλθες με <καλή >διαθεση!!
Hans Chr. Andersen έγραψε:Ξαναγύρισα πριν κάποια χρόνια στον κόσμο σας για να γράψω και άλλα παραμύθια, επειδή μια φήμη ταξίδεψε πίσω στο παρελθόν και με έφτασε ότι στις μέρες σας (και τώρα πλέον και μέρες μου), τα επίσημα που λέγονται και γράφονται για την πολλαπλή σκλήρυνση, αποτελούν άφθονο υλικό για παραμύθια αλλά είχα την ατυχία να πάθω κι εγώ ο ίδιος πολλαπλή σκλήρυνση, οπότε όπως καταλαβαίνεις μου κόπηκε κάθε όρεξη να γράψω παραμύθια για την πολλαπλή σκλήρυνση.
οκ χανς να δουμε τελικά τι παραμυθι θα μας γράψεις ( ειμαι σιγουρη ότι τελικά θα σου ρθει η ορεξη! ;) )
το θεμα ειναι θα ασχοληθεις με ΟΛΑ τα παραμυθια για την ΣΚΠ???????
Διότι το επιλεκτικό δεν ταιριαζει σε εναν συγγραφεα του αξίας σου.......
Hans Chr. Andersen έγραψε: [Υ.Γ. Ειλικρινά σου ζητώ συγγνώμη που δεν μπόρεσες να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα, όμως έχω λόγο γι' αυτό, έχω μια μορφή αλλεργίας στην διαδικτυοποίηση του προσωπικού και στην προσωποποίηση του διαδικτυακού
κατανοητο αν και νομιζω ότι η αλλεργια αυτη σου παρουσιαστηκε στην πορεία ...... ;)
 #67366  από elina
 Κυρ Φεβ 05, 2012 10:28 pm
Χωρίς να ενδιαφέρομαι να καταλάβω τίνος η "μετενσάρκωση" είσαι αγαπητέ παραμυθά, προσωπική παράκληση (γιατί έχω και πολύ μικρό παιδί που θέλω να το κοιμίζω καθώς μεγαλώνει με παραμύθια που έχουν καλό τέλος), γράψε ένα καινούργιο που θα ξεκινάει ως εξής: "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια αρρώστια που τη λέγανε ΣΚΠ....".
 #67367  από kate2002
 Κυρ Φεβ 05, 2012 10:29 pm
:eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: γουστάρω!!!!! :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:

ελινα συμφωνω! ετσι και θα γινει! :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #67368  από maria72
 Κυρ Φεβ 05, 2012 10:41 pm
elina έγραψε:Χωρίς να ενδιαφέρομαι να καταλάβω τίνος η "μετενσάρκωση" είσαι αγαπητέ παραμυθά, προσωπική παράκληση (γιατί έχω και πολύ μικρό παιδί που θέλω να το κοιμίζω καθώς μεγαλώνει με παραμύθια που έχουν καλό τέλος), γράψε ένα καινούργιο που θα ξεκινάει ως εξής: "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια αρρώστια που τη λέγανε ΣΚΠ....".
αν θελεις παραμυθι τωρα να αρχινήσει , παραμυθι που το αγαπας..... , στο γραφω και γω ,
ΑΛΛΑ θα ναι Π-Α-Ρ-Α-Μ-Υ-Θ-Ι...............τίποτα παραπάνω , τίποτα λιγότερο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maria72 την Κυρ Φεβ 05, 2012 10:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #67375  από Biskoto10
 Δευ Φεβ 06, 2012 4:51 am
swt έγραψε:Αλλά το +35 μέγιστο ίσως να τρόμαζε αδικαιολόγητα έναν νεαρό και νεοδιαγνωσμένο.
Οταν περασουν τα χρονια θα καταλαβει ο νεαρος οτι ειναι πολλα τα 35χρονια και δεν περνανε γρηγορα. :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13