• 40%

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #66547  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 17, 2012 9:37 pm
krevasils έγραψε:ΣΤΑ @@ΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ ΣΥ,...ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ...ΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΜΝ ΠΕΣΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ......ΝΑ ΜΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ....ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ....ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.....ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ΄΄΄ΜΠΑ΄΄΄ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ...ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ..ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.....ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΩΝ....ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ...ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.....ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ...ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙ..........ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΤΕ......ΠΡΕ-ΖΑ-ΚΙ......ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΩΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ.....ΑΥΤΑ.....ΤΠΤ...ΑΛΛΟ....ΟΣΟ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: ....Συμφωνω....!!!!! Εκεινοι,ομως,που μας πετανε στον Καιαδα επειδη τολμησαμε να αρρωστησουμε....ειναι οι ιδιοι που καταντησαν ''πρεζακι'' αυτο το παιδι!!! ΚΑΙ σ'αυτον χρωσταει η κοινωνια...του χρωσταει...μια ανθρωπινη ζωη...μορφωση...δημιουργικη διασκεδαση...αθλητισμο....επαγγελματικες δυνατοτητες....!!!!Οταν στερεις ολα αυτα απο τον νεο ανθρωπο, του στερεις τα ονειρα του, τους στοχους του...τον σπρωχνεις στην πρεζα καθε ειδους....που, εδω και λιγο καιρο, ειναι νομιμη..... :scared-eek: ΥΓ.παραλιγο να το ξεχασω....!!!!!!Να ζητησεις, οπωσδηποτε τη ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ της επιτροπης που σε ''εξετασε'' !!!!!! Οχι μονο την αποφαση με το ΠΑ !!!!! ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ....
 #66552  από billios
 Τρί Ιαν 17, 2012 10:38 pm
Φιλε μαζεψε οτι χαρτι μπορεις,πηγαινε στην ενσταση και τσαμπουκαλεψε τους,δεν θελει παρακαλια και μ.λ.κιες,αυτοι δεν περνουν χαμπαρια.Δικαιουσε και πρεπει να παρεις,εγω ακομα δεν εχω περασει επιτροπη γιατι θελω ενα χαρτι ακομα,οταν με το καλο θα παω θα τους παω δωρο τον αρμαγεδωνα.
Αυτο που γραφει η georgeand αν ισχυει ειναι καταπληκτικο,αξιζει νομιζω να το ψαξουμε
 #66563  από krevasils
 Τετ Ιαν 18, 2012 12:06 am
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ....Η ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;;;.......ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ....ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ....ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ...;; ΤΙ ΑΛΛΟ;;;...ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ....ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ 22 ΔΑΧΤΥΛΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
 #66565  από billios
 Τετ Ιαν 18, 2012 1:07 am
Aπο οπου μπορεις! ειτε εξωτερικος ειτε νοσοκομειο εχουν την ιδια αξια
 #66586  από kate2002
 Τετ Ιαν 18, 2012 6:59 pm
billios έγραψε:Aπο οπου μπορεις! ειτε εξωτερικος ειτε νοσοκομειο εχουν την ιδια αξια
μπιλιος εισαι σιγουρος; παλια οι επιτροπες ζητουσαν απο νοσοκομιακο γιατρο. άλλαξε αυτο με το...κεπα; κανει ο... εξωτερικος γιατρος μας, ή απλα στη λογικη του οτι προσθετεις καλο ειναι, αλλα απαραιτητο ειναι μονο του νοσοκομειου;
 #66590  από maestro
 Τετ Ιαν 18, 2012 7:23 pm
Μακάρι να μπορούμε να πάμε γνωματεύσεις από τους γιατρούς που μπορούμε, αλλά απ' ότι ξέρω θέλει ιατρική έκθεση στην οποία αναφέρονται στοιχεία του εκάστοτε γιατρού όπως ΑΦΜ & ΑΜΚΑ.
Από κει και πέρα, περισσότερο αρμόδιοι να απαντήσουν, δεν ξέρω άμα είναι οι υπάλληλοι του ΚΕΠΑ, που απ' ότι κατάλαβα έχουν αρκετή άγνοια για τη δουλειά που τους ανατέθηκε.
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.

ΥΓ1
Η δικιά μου ιστορία με ΚΕΠΑ...

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 έληγε το εξωιδρυματικό επίδομα που έπαιρνα μέσω του ΙΚΑ.
Φυσικά οι υπάλληλοι του ΚΕΠΑ, δεν φρόντισαν να με ειδοποιήσουν 1-2 μήνες πριν(καλά, ήταν και καλοκαίρι).
Όταν είχα πάει αρχές Σεπτεμβρίου να ρωτήσω, είπα στην υπάλληλο πως λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου και αυτή επειδή είχε δουλειά και βιαζόταν να τελειώσει δεν μου έδωσε πληροφορίες για να ξεκινήσω τη συλλογή των χαρτιών που απαιτούνται. Οπότε, το άφησα μέχρι σήμερα για να ξεκινήσω διαδικασίες μετά το Μάιο που θα έχω χρόνο και ίσως να έχει ωριμάσει περισσότερο η όλη διαδικασία.

ΥΓ2
Η Ελλ. Εταιρ. για τη ΣΚΠ(ΕΕΣΚΠ), τι κάνει τώρα με τα δικαιώματά μας, τα οποία προάσπιζε παλιότερα. Τι να πω;;;
Το 67% αναπηρία είχε κατοχυρωθεί πριν από χρόνια, χάρη στους αγώνες που έγιναν και με τη βοήθεια της ΕΕΣΚΠ.
Τώρα τι γίνεται όμως..!!??
Αυτά τα λίγα, συγγνώμη αν σας κούρασα..
Καλή συνέχεια σε όλους..!
 #66592  από κατερινα 55
 Τετ Ιαν 18, 2012 7:43 pm
:violence-pistoldouble:
παιδια για κοιταξτε εδω
http://www.newpost.gr
 #66594  από kate2002
 Τετ Ιαν 18, 2012 7:59 pm
το κυριοτερο που σε μενα προξενησε σχεδον τραυμα, απο οσα λεει το αρθρο, ειναι πως ο κ. αβραμοπουλος δε θα παιξει μαλλον με αεροπλανακια φετος... θα αρκεστει μαλλον να βουλιαζει κατι ...παλια υποβρυχια που... γερνουν... :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
τωρα τα υπολοιπα, ή μαλλον οι υπολοιποι:;; στον καιάδα! επαναλειτουργει και μας περιμενει!
ή υπαρχει σοσιαλισμος ή... υπάρχει σοσιαλισμός. αλλη λυση οχι. :teasing-tease:
 #66595  από FANTOMAS
 Τετ Ιαν 18, 2012 8:04 pm
maestro έγραψε: Η Ελλ. Εταιρ. για τη ΣΚΠ(ΕΕΣΚΠ), τι κάνει τώρα με τα δικαιώματά μας, τα οποία προάσπιζε παλιότερα. Τι να πω;;;
Δημόσιες σχέσεις κάνουν με τις φαρμακευτικές και φροντίζουν να καλύψουν την δικιά τους ματαιοδοξία, ΑΝ ΠΟΤΕ βρεθεί η θεραπεία για την Π.Σ αυτοί οι άνθρωποι θα μαραζώσουν
 #66598  από κατερινα 55
 Τετ Ιαν 18, 2012 8:13 pm
kate2002 έγραψε:το κυριοτερο που σε μενα προξενησε σχεδον τραυμα, απο οσα λεει το αρθρο, ειναι πως ο κ. αβραμοπουλος δε θα παιξει μαλλον με αεροπλανακια φετος... θα αρκεστει μαλλον να βουλιαζει κατι ...παλια υποβρυχια που... γερνουν... :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
τωρα τα υπολοιπα, ή μαλλον οι υπολοιποι:;; στον καιάδα! επαναλειτουργει και μας περιμενει!
ή υπαρχει σοσιαλισμος ή... υπάρχει σοσιαλισμός. αλλη λυση οχι. :teasing-tease:
kate2002 εγω ενοουσα για το σημειο που λεει οτι κοβονται τα προνοιακα επιδοματα