Π.Μ79 έγραψε:o ΠΜ με κάλυψε πληρως. να προσθεσω μόνο οτι το extavia (σε μενα) εκτος των παραπάνω, δημιουργουσε τριχοπτωση, ασθμα, λοιμωξεις αναπνευστικου, ιγμοριτιδα, μυκητιαση, τραχηλιτιδα, δερματικες νεκρωσεις , ξηροδερμιες και αλλοιωσεις, πονο αφανταστο στα οστα και τις αρθρωσεις, πονο σε καθε... ιχνος κρεατος, και ποοολλλλαααα άλλα... με μονο 4 μηνες χρηση, οολα τα παραπανω με τυρανησαν και για 9 μηνες αφου το εκοψα.costas έγραψε:Βρε και εγώ δεν έχω τίποτα αλλά δε σταματώ την ιντερφερόνη !! Για συζήτα με το γιατρό το extavia διότι δεν έχει καμιά παρενέργεια!!! Είναι κρίμα να σταματήσεις!! Μη αφήνεις τίποτα στην τύχη ! Είμαι 17 χρόνια στο κουρμπέτι χωρίς κανένα πρόβλημα........Με συγχωρείς φίλε Κώστα αλλά ο κολλητός μου παίρνει το extavia και του έχει τινάξει τα πετρέλαια.
Ρίγη, πονοκεφάλους, ζαλάδες, ατονίες, φαγούρα και τελευταίως ξυπνάει στις 4 το πρωί τσιτωμένος.
.... επίσης είναι στην ίδια κατηγορία με φάρμακα που δεν αποδείκτηκε ποτέ ότι κάνουν κάτι για μία ασθένεια που επίσης δεν αποδείκτηκε ποτέ ότι είναι αυτοάνοση.
...Αφού δεν παίρνω ιντερφερόνη, πώς και δεν κατέληξα σε καρότσι όπως έλεγε ο νευρολόγος?
Γιατί δεν έχω ώσεις, όπως έλεγε ότι θα έχω 2-3 το χρόνο?
Όλα αυτά είναι αναπόδεικτα και πάνω απ΄όλα δε ξέρουν το πού το πότε και το γιατί οπότε ας μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάκτυλό μας και ας σταματήσουμε να δεχόμαστε αψηφί το καθετί που λεν οι νευρολόγοι χωρίς κιόλας να μπορούν να το αποδείξουν.
Όπως είναι τα πράγματα, το σωστό θα ήταν στις 4 η ώρα να μη γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω αλλά να μαρμαρώσουμε. Για πάντα.