• ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ.....

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #66585  από kate2002
 Τετ Ιαν 18, 2012 6:55 pm
Π.Μ79 έγραψε:
costas έγραψε:Βρε και εγώ δεν έχω τίποτα αλλά δε σταματώ την ιντερφερόνη !! Για συζήτα με το γιατρό το extavia διότι δεν έχει καμιά παρενέργεια!!! Είναι κρίμα να σταματήσεις!! Μη αφήνεις τίποτα στην τύχη ! Είμαι 17 χρόνια στο κουρμπέτι χωρίς κανένα πρόβλημα........
Με συγχωρείς φίλε Κώστα αλλά ο κολλητός μου παίρνει το extavia και του έχει τινάξει τα πετρέλαια.
Ρίγη, πονοκεφάλους, ζαλάδες, ατονίες, φαγούρα και τελευταίως ξυπνάει στις 4 το πρωί τσιτωμένος.
.... επίσης είναι στην ίδια κατηγορία με φάρμακα που δεν αποδείκτηκε ποτέ ότι κάνουν κάτι για μία ασθένεια που επίσης δεν αποδείκτηκε ποτέ ότι είναι αυτοάνοση.
...Αφού δεν παίρνω ιντερφερόνη, πώς και δεν κατέληξα σε καρότσι όπως έλεγε ο νευρολόγος?
Γιατί δεν έχω ώσεις, όπως έλεγε ότι θα έχω 2-3 το χρόνο?
Όλα αυτά είναι αναπόδεικτα και πάνω απ΄όλα δε ξέρουν το πού το πότε και το γιατί οπότε ας μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάκτυλό μας και ας σταματήσουμε να δεχόμαστε αψηφί το καθετί που λεν οι νευρολόγοι χωρίς κιόλας να μπορούν να το αποδείξουν.
o ΠΜ με κάλυψε πληρως. να προσθεσω μόνο οτι το extavia (σε μενα) εκτος των παραπάνω, δημιουργουσε τριχοπτωση, ασθμα, λοιμωξεις αναπνευστικου, ιγμοριτιδα, μυκητιαση, τραχηλιτιδα, δερματικες νεκρωσεις , ξηροδερμιες και αλλοιωσεις, πονο αφανταστο στα οστα και τις αρθρωσεις, πονο σε καθε... ιχνος κρεατος, και ποοολλλλαααα άλλα... με μονο 4 μηνες χρηση, οολα τα παραπανω με τυρανησαν και για 9 μηνες αφου το εκοψα.
 #66587  από elina
 Τετ Ιαν 18, 2012 7:00 pm
Π.Μ79 έγραψε: Για το copaxone λένε πολλοί ότι έχει τις λιγότερες έως μηδαμινές παρενέργειες, αλλά είναι καθημερινό το τρύπημα και επίσης είναι στην ίδια κατηγορία με φάρμακα που δεν αποδείκτηκε ποτέ ότι κάνουν κάτι για μία ασθένεια που επίσης δεν αποδείκτηκε ποτέ ότι είναι αυτοάνοση.
Λένε, αλλά δεν ισχύει. Μου έκανε κάθε μέρα δέκατα, κομάρες και αδιαθεσία, το χειρότερο όμως μου έκανε λιποατροφία σε όλα(!) τα σημεία που έκανα τις ενέσεις κι αυτό μετά από 7 μήνες χρήσης μόνο!
Το έχω ξαναπεί, αλλά δεν θα κουραστώ να το λέω: ποτέ και κανείς μας δεν ξέρει αν θα είναι το 0,5% ή δεν ξέρω κι εγώ ποιο άλλο ποσοστό των σπάνιων παρενεργειών οποιουδήποτε φαρμάκου!
 #66603  από FANTOMAS
 Τετ Ιαν 18, 2012 8:43 pm
Nick. έγραψε:, κόψε το κάπνισμα, τα τηγανιτά, το ακλοόλ, τα γλυκά κλπ., ξέρεις εσύ, παίρνε βιταμίνες, συμπληρώματα κλπ., ξέρεις εσύ, περπάτα, κολύμπα, γέλα, κλπ., ξέρεις εσύ.
Αν βρεθείς σε ώση, πάρε κορτιζόνη ....................
Αν δεν βρούν τί είναι η ΠΣ και τί την προκαλεί, φάρμακο δεν μπορεί να υπάρξει.
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ :clap: :clap: :clap:
 #66665  από manoula 2
 Παρ Ιαν 20, 2012 11:05 am
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ COPAXONE K REBIF.ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ......!!!!ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΜΑΙ POWER.....ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ......ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ!!!
 #66929  από costas
 Πέμ Ιαν 26, 2012 5:38 pm
οτι πείτε, ίσως να ξερετε καλύτερα........

πάντως με βάλατε σε σκέψεις , γιατί δεν έχω παρενέργειες;;;

σα νεράκι μου φαίνεται..... λέτε;;;;;;;;;;;
 #67370  από Αναστάσιος
 Δευ Φεβ 06, 2012 12:47 am
Καλησπερα σε ολους,
Βασιλικος πολτος ε;;;Ενδιαφερον!!!Που μπορεις να το βρεις;;;;
Θα ηθελα να συμφωνησω με την κατερινα ζουμε σ' ενα κοσμο δυστυχως που για τις επιχειρησεις ο πρωτος στοχος ειναι το κερδος, θα βγαλουν ενα νεο φαρμακο το οποιο αποδεδυγμενα αντιμετωπιζει την νοσο και την θεραπευει ακομα καλυτερα και θα χασουν ενα σωρο εσοδα που εχουν το θεωρω λιγο δυσκολο να γινει;;;;
 #67748  από costas
 Τρί Φεβ 14, 2012 8:08 pm
Π.Μ79 έγραψε:.............Επίσης και γω από μικρός είχα συμπτώματα και τόσα χρόνια μετά (με 4 μήνες ιντερφερόνης μόνο προ διετίας), είμαι μία χαρά...........
.

Φίλε ΠΜ 79 έχεις διαγνωστεί με ms ή όχι;

Ευχαριστώ !!!
 #67794  από Π.Μ79
 Πέμ Φεβ 16, 2012 2:14 am
costas έγραψε:Φίλε ΠΜ 79 έχεις διαγνωστεί με ms ή όχι; Ευχαριστώ !!!
Κώστα, αν και για να πήρα ιντερφερόνη, δε θα γινόταν χωρίς διάγνωση αλλά οκ.

Ναι, διαγνώστηκα προ 2ετίας. Απλά οι περισσότεροι αφού διαγνωστούν,
αναπολώντας τα προηγούμενα χρόνια, βλέπουν ότι είχαν συμπτώματα πολύ καιρό πριν.
Εγώ δεν αποτελώ καμία εξαίρεση.