• Συνάντηση στην Κρήτη

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #3537  από aoratos
 Τετ Μάιος 06, 2009 4:30 pm
Ένα ακόμα Μάνο. 8-)
Δυο συνάδελφοι βρίσκονται το πρωί στη δουλειά.
Ο ένας φορά περιβραχιόνιο πένθους.
Ακολουθεί ο εξής ο διάλογος:

-Νίκο τι έπαθες και φοράς πένθος?
-Πέθανε η πεθερά μου..
-Σώπα, ρε φίλε, συλλυπητήρια. Τι είχε?
-Α, τίποτα σπουδαίο: ένα δυαράκι, ένα οικόπεδο στην Άρτα και 5000 ευρω στην τράπεζα.
-Δε με κατάλαβες: τι πρόβλημα είχε?
-Δεν είχε δηλώσει στο κτηματολόγιο το οικόπεδο
-Πάλι δε με κατάλαβες: από τι πέθανε?
-Είχε κοπεί το ρεύμα το μεσημέρι και αναγκάστηκε να κατέβει από τις σκάλες για να ψωνίσει ένα κοτόπουλο σούβλας για μεσημεριανό.
Παραπάτησε κι έπεσε..
-Σωπα ρε! Κι εσείς τι κάνατε?

-Φάγαμε μακαρόνια ......
 #3757  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 10, 2009 5:32 pm
Sorry, Mano, den ennoeis kapoia psyxi pou sou vrhke krevati sto nosokomeio ektos efhmerias? :evil: Tin kaimenoula...
 #3781  από manos81
 Δευ Μάιος 11, 2009 11:12 am
lipon gia pite tha sinantithoume telika stin kriti?hraklio...kai ierapetra ama goustarate ......tha kanoume kai mpanaki o keros zestane arketa
 #3789  από maraki12
 Δευ Μάιος 11, 2009 3:27 pm
Φορτσάτο σε βλέπω Μάνο.. Χαίρομαι :)
Εγώ μέσα. Αυτή τη βδομάδα μπορώ μόνο Ηράκλειο καθώς λείπει ο σύζυγος και προτιμητέος οδηγός για μεγάλες αποστάσεις :lol:
Από Κυριακή και κανας Άγιος λέει.
Πώς το βλέπεις?

Νικόλα, εσύ?
 #3796  από babis
 Δευ Μάιος 11, 2009 7:56 pm
Εγώ παιδιά είμαι μέσα μιας και είμαι στο νησί. ;)
 #3882  από Νικόλας
 Τρί Μάιος 12, 2009 10:42 pm
Παιδιά ευχαρίστως θα το ήθελα. Βλέπετε όμως εργάζομαι σε ξενοδοχείο και τα ωράριά μου είναι περίεργα! Πάντως πιστεύω ότι απο τις 20 εώς και 26 Μαίου ίσως να μπορέσω να φύγω και να πάρω μία άδεια από τη σημαία. Εαν δεν μπορέσω τέλος Ιούνη πλέον! Sorry! :x
 #4239  από manos81
 Τετ Μάιος 20, 2009 9:13 am
kalimera ! lipon nomizo oti prepei na sinantithoume edo stin kriti opioi mporoume....exw arxisei kai zileuw me tin athina pou sinantithikan kapia atoma....
ego 29-30 maiou tha eime hraklio. tha xarw na vrethoume na pioume ena kafedaki !!!!
lipon perimenw simetoxes... egw eime mesa gia 29-30 opia mera sas voleuei esas.. ;)