• TΣΑΙ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ!!!!

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #71326  από kath
 Τετ Μάιος 09, 2012 9:43 pm
Πολλα thanks Tom

Πηρα προχθες να δοκιμασω κ ιπποφαες της superfoods που περιεχει λουτεινη κ ζεαξανθινη.Γραψε μου αν θες τη γνωμη σου.Επισης ηθελα να σε ρωτησω, κ οποιον αλλο ξερει,αν υπαρχουν συγκεκριμενες τροφες που βοηθουν τα λευκα αιμοσφαιρια επειδη λογω betaferon ειναι λιγο κατεβασμενα

Και παλι thanks!
 #71339  από tom80
 Πέμ Μάιος 10, 2012 12:04 am
Γενικότερα είμαι κατά των συμπληρωμάτων διατροφής εκτός αν κάποιος μου φέρει κλινικές μελέτες που να αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα τους. Κυρίως είμαι κατά των συμπληρωμάτων που απομονώνουν την ενεργή ουσία ή ακόμα χειρότερα την τοποθετούν μαζί με «άσχετες» ουσίες μαζί. Κρατώ μια επιφύλαξη μόνο για τα συμπληρώματα που η μόνη επεξεργασία που γίνεται στο τρόφιμο είναι η λυοφιλίωση (Freeze drying) διότι είναι άριστη μέθοδος διατήρησης των θρεπτικών συστατικών. Δεν ξέρω το Ιπποφαες που αγόρασες πως έχει παραχθεί
Σχετικά με την αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων, τρόφιμα που διεγείρουν την παραγωγή τους είναι το σκόρδο (μη φιλήσεις κάποιον μετά!!!) λόγω των ενώσεων του θείου που περιέχει. Αλλά τρόφιμα που βοηθούν ειναι τα πλούσια σε ψευδάργυρο όπως τα στρείδια (είναι και αφροδισιακά!!! ) και το άπαχο μοσχαρίσιο κρέα καθώς και τρόφιμα πλούσια σε Ω3 Λιπαρά οξέα όπως ο Σολωμός που εξισορροπούν τα επίπεδα των λευκών αιμοσφαιρίων.
 #72386  από kath
 Σάβ Μάιος 26, 2012 1:36 am
Tom ευχαριστωωω.Εκανα προχθες εξεταση κ απο 3100000 πηγαν 3300000.Κατι ειναι κ αυτο γατι φτερνιζομαι με το παραμικρο
:text-thankyouyellow: