• Γραμμα στον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #64153  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 3:20 pm
Γιάννης έγραψε:
elena έγραψε:όταν λες καλά παιδιά?διευκρίνησε παρακαλώ........
Μην του αντιμιλάς τώρα που είναι στα χουβαρνταλίκια του :shhh:

Καλα εσυ δε παιζεσαι
 #64154  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 3:23 pm
elena έγραψε:Για να ξέρω ρωτάω.....αν μπορώ να ζητήσω και εγώ........ :crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow:

Ακυρο το κομποσχοινι....πας για σχοινι που δενουν τα καραβια στο λιμανι.
Τελοσπαντων...επειδη η Αγιοσυνη μου ειναι υπερανω θα ακουσω και την δικη σου ευχη...παιδι μου.
 #64156  από elena
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 3:25 pm
billios έγραψε:Χμμ,πονηρουλα! Για σενα θα φερω τη καινη διαθηκη και ενα κομποσχοινι με πολλους κομπους για τις αμαρτιες σου..
και τι θα το κάνω το κομποσκοίνι?δεν ξέρω πως παίζεται.......... :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
 #64157  από Γιάννης
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 3:26 pm
billios έγραψε:Καλα εσυ δε παιζεσαι
Άσε τα κομπλιμέντα και λέγε ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΤΑΡΑΝΔΟ;
 #64161  από billios
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 4:15 pm
elena έγραψε:
billios έγραψε:Χμμ,πονηρουλα! Για σενα θα φερω τη καινη διαθηκη και ενα κομποσχοινι με πολλους κομπους για τις αμαρτιες σου..
και τι θα το κάνω το κομποσκοίνι?δεν ξέρω πως παίζεται.......... :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:

Καθε κομπος ειναι ενας χρονος της ηλικιας του Ιησου στην επιγηα ζωη ,κανεις μια προσευχη σε καθε κομπο.Για σενα βεβαια θα ισχυσουν αλλοι κανονες..καθε αμαρτια σου για εναν κομπο και μια προσευχη αφεσης.Αν βαρεθεις θα σου εχω και μια τραπουλα για καμια πασιεντζα.. :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Υ.Γ Ο Αγιος εχει χιουμορ
 #64162  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 4:25 pm
Αχ!!!! Αγιε μου Βασιλη ! Δεν ημουν καλο κοριτσι....!!!! Εβριζα....ολη τη χρονια...και βριζω ακομη...εκεινους τους καλους ανθρωπους, που μας κυβερνουν, χωρις να τους εχω διαλεξει εγω...!!! Βριζω τους καλοκαρδους γιατρουληδες των υγειονομικων επιτροπων....και τους...καταριεμαι...Βριζω τους....διοικητικους...καρεκλοκενταυρους....των ασφαλιστικων ταμειων, του ΙΚΑ κυριως.... :violence-pistoldouble:Βριζω...Βριζω...συνεχως....!!!Πώς να τολμησω να σου πω τις επιθυμιες μου???Ετσι κι αλλιως...εδω και πολλα χρονια...δεν εκπληρωνεται καμια....επαψα και να κανω ονειρα....!!! Πηγαινε τα δωρα σου στους αλλους...τους καλους...τους τυχερους....Ασε εμενα.... :sad-roulette:
 #64168  από stavrina117
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 6:05 pm
ΕΓΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ....Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ iphone4...Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!
 #64170  από manos81
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 6:29 pm
egw thelw agie mou vasili na erxese kathe psk na prosexeis to mikio mou na kanw kanena clubing san palia kiegw :banana-dreads: :banana-stoner:
 #64171  από manos81
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 6:32 pm
aaaa agie vasili kai ena ypologisti mac san fto pou exei i tatiana stiskliroseisthelw!sefxaristw!
 #64175  από kate2002
 Κυρ Νοέμ 20, 2011 6:48 pm
εγω, αν εισαι αληθινος που πολυ αμφιβαλω, δε θελω τιποτα για τον εαυτο μου. εχω πολλη ορεξη ομως για δουλεια... γιαυτο,

ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΕΡΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8