Τότε έκανα 15 συνεδρίες. Από την πρώτη!!!!!! κιόλας συνεδρία, δηλαδή μετά από 1.5 ώρα, διορθώθηκε σχεδόν ολοκληρωτικά το πρόβλημα με την ισορροπία μου σε σημείο τέτοιο που να μπορώ να στέκομαι όρθιος με κλειστά τα μάτια και τα χέρια σε πρόταση χωρίς να πέφτω. Βελτιώθηκε επίσης εντυπωσιακά η αντοχή μου επιτρέποντας μου να περπατάω μικρές αποστάσεις χωρίς να κουράζομαι. Δυστυχώς όλα αυτά άρχισαν να χάνονται σε 2.5 περίπου μήνες μέχρι που εξαφανίστηκαν εντελώς μετά από 4 μήνες. Προφανώς χρειάζεται σχετικά συχνή συντήρηση ίσως και νωρίτερα από τους 3 μήνες κάτι που όπως είπα έχει δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν ξαναέκανα συνεδρία αν και έχω πειστεί για την αποτελεσματικότητά της. Επισημαίνω πως το υπερβαρικό, ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, αλλά βελτιώνει πολύ την κινητική κυρίως κατάσταση μας, καθώς και την αντοχή και την ισορροπία. Υποθέτω ότι με συχνές συνεδρίες (ίσως και κάθε μήνα 5 φορές), θα βελτιωνόταν πάρα πολύ η κατάσταση ιδιαίτερα όσων έχουν κινητικά προβλήματα.
Για μία ακόμη φορά αποδυκνείται δυστυχώς, πως κινητήριος μοχλός είναι το χρήμα!!...
Για μία ακόμη φορά αποδυκνείται δυστυχώς, πως κινητήριος μοχλός είναι το χρήμα!!...
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.