• ΟΙ ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ;

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #63759  από Γιάννης
 Σάβ Νοέμ 12, 2011 11:53 am
Λοιπόν, δεν βλέπω να ξέρει κάποιος κάτι. Θα πάω κάποια στιγμή μια βόλτα (όχι επί τούτου) και τα λέμε
 #63787  από maestro
 Σάβ Νοέμ 12, 2011 5:50 pm
kate2002 έγραψε:οχι, δεν ειναι αυτος μπαμπας μου :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #63802  από Γιάννης
 Κυρ Νοέμ 13, 2011 9:57 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Μη τσιμπατε ευκολα .....ρεεεεεεεε......Θυμηθειτε.....το......γιλεκακι :happy-smileyinthebox:
[youtube]iLFeOxDkHGI[/youtube]
 #63805  από Μιμικαμ
 Κυρ Νοέμ 13, 2011 11:48 am
Απόκληρε..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Το γελεκάκι και τα μάτια σου.....γιατί με πίκρες και με βάσανα είναι φοδραρισμένο.... :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:
 #63809  από Γιάννης
 Κυρ Νοέμ 13, 2011 12:46 pm
Δεν είμαι εγώ ο απόκληρος αλλά οι απανταχού διωκόμενοι εκ των φαραμακοβιομηχανιών (που τα βρίσκω ο gay)
 #63822  από Μιμικαμ
 Κυρ Νοέμ 13, 2011 8:29 pm
Εγώ πάντως, θα μου επιτρέψεις να επιμένω.... :teasing-neener: :teasing-neener:

Απόκληρε, για πού τόβαλες με το αβατάρ σου?????
Ο Μαραθώνιος τελείωσε, εσύ ακόμα τρέχεις..... :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: τα ποδαράκια σου δεν τα σκέφτεσαι.????

Αν πάλι αυτό σου δημιουργεί μια ψευδαίσθηση.....ε, τότε πραγματοποίησέ την, αλλά με μέτρο... :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
Δεν πιστεύω να φοράς το γελέκο....και να εχεις ολες αυτες τις υπερφυσικές ιδιότητες :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #63835  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 14, 2011 9:55 am
Μιμικαμ έγραψε:Δεν πιστεύω να φοράς το γελέκο....και να εχεις ολες αυτες τις υπερφυσικές ιδιότητες
Αυτές και πολλές άλλες :teasing-neener:
 #63845  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 14, 2011 12:53 pm
Επειδή ο Συλβέστερ είναι λίγο κουφάλα τον άλλαξα και νομίζω ότι άγγιξα την τελειότητα ε;
 #63850  από soulla
 Δευ Νοέμ 14, 2011 1:39 pm
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΧΟΛΑΣΕς ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΒΑΤΑΡ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :scared-eek:
 #63851  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 14, 2011 2:18 pm
Καλά, επιστρέφω στην ηρεμία του βάλτου μου :(