monogramma,λες οτι................ '' 3.Ξέρω ότι υπάρχει ένα χάπι που βγήκε πρόσφατα με το οποίο στην ουσία δεν μένεις αναπηρος αλλά η γιατρός μου είπε ότι δεν θα μου το δώσει γτ είμαι πολύ μικρή ακόμα και θέλει να δει τις παρενέργειες σε πιο μεγάλους ανθρώπους.να δοκιμαστεί από άλλους πρώτα πιο μεγάλους. δλδ... θέλω να ρωτήσω... τι παρενέργειες έχει αυτό το χάπι..όχι οτι θα το πάρω τώρα αλλά για να ξέρω. ''

Και πώς ξερει η νευρολογος οτι το χαπι εμποδιζει την αναπηρια ? Το χαπι ειναι νεο φαρμακο !!! Δεν υπαρχει εμπειρια, ουτε σε σχεση με τα αποτελεσματα του, ουτε σε σχεση με τις παρενεργειες του !!! Ολα οσα ξερουν οι γιατροι,τα ξερουν απο την πειραματικη φαση !!!! Μηπως υπαρχει ασθενης,ας πουμε 70 χρονων, που νοσησε στα 30 του, ξεκινησε το χαπι στα 40 του και σημερα ειναι μια χαρα και μαλιστα, χωρις να τον εχουν ταλαιπωρησει οι παρενεργειες ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!! Το χαπι ειναι νηπιο ακομα !!!! Επισης, ολα τα φαρμακα που χρησιμοποιουνται σημερα,υποσχονται ΠΙΘΑΝΗ καθυστερηση της εξελιξης της νοσου ή ΠΙΘΑΝΗ μειωση των υποτροπων!!!!!!! Ο,τι κατσει ,δηλαδη....

Το εχουν πολυδιαφημισει...θα μας σωσει,λενε,απο τις ενεσεις...τα τσιμπιματα...τα σημαδια...

Ας βρεθει το ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ φαρμακο...κι ας ειναι σε οποια μορφη θελουν...ας ειναι σε μορφη ενεσεων...για ελεφαντες.....!!!! Αρκει να ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ !!!!! Αυτα περι χαπιου

υγ. ας ξεκαθαρισουμε κατι ακομα ! Αναπηρια δεν σημαινει ΜΟΝΟ κινητικη αδυναμια ή δυσκολια ! Αναπηρια ειναι καθε τι που δυσκολευει τη ζωη μας και, δυστυχως ή ευτυχως, δεν φαινεται παντα !!!