• Γιλεκο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63074  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 02, 2011 4:09 pm
:angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: Αν δεν φερει αποτελεσμα το.....γιλεκακι...να πας σ'αυτον τον μ@λ@κοφαφλατα που ''εψησε'' τον αντρα σου...και να του ζητησεις να σου δωσει τα 300 ευρουδακια....Οι φαφλαταδες....κυριαρχουν.... :violence-hammer: ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟ.... :romance-kisscheek:
 #64615  από Nick.
 Δευ Νοέμ 28, 2011 12:16 pm
Είναι η δεύτερη βδομάδα που φοράει το γιλέκο και πάραυτα συνεχίζει να σέρνεται. Τον βρήκε και μία ιωσούλα και είναι χειρότερα από ότι ήτανε. Δεν το αφήνει όμως, το φοράει. Ελπίζει.
Είμαι εξοργισμένη.
Έτσι και κάνει πως σκάει μύτη ο Τριανταφυλόπουλος στη Θεσ/νίκη, θα τον λιντσάρω. Σοβαρά μιλάω. Θα του κάνω κακό.
 #64616  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 28, 2011 2:15 pm
Nick. έγραψε:Είναι η δεύτερη βδομάδα που φοράει το γιλέκο και πάραυτα συνεχίζει να σέρνεται. Τον βρήκε και μία ιωσούλα και είναι χειρότερα από ότι ήτανε. Δεν το αφήνει όμως, το φοράει. Ελπίζει.
Βρε κορίτσι μου, μήπως ο άνθρωπος χρειάζεται άλλου είδους βοήθεια; Ψυχολογική στήριξη εννοώ, απ' όσα λες, καταλαβαίνω ότι του βγαίνει πολύ μίσος γι αυτό που του προέκυψε και φαντάζομαι ότι δύσκολα θα πειστεί, αλλά δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις. Βρες το σωστό timing (εσύ το ξέρεις) και "χτύπα". Ζήτα και βοήθεια από όσους τον αγαπάνε.
 #64653  από Vassiliki
 Τρί Νοέμ 29, 2011 12:27 am
Nick. διαβάζω τα ποστ σου και πολλές φορές έχω θαυμάσει την στάση σου απέναντι στην ασθένεια του συζύγου σου, την υπομονή, το κουράγιο και την δύναμη σου.

Στο θέμα του γιλέκου τι σε πειράζει ; Κακό δεν του κάνει.

Εμένα, παρά τις έντονες αντιρρήσεις μου, μου το αγόρασε ο μπαμπάς μου (όχι το γιλέκο, το μπλουζάκι)!!! Κατά καιρούς, όταν μιλάμε στο τηλέφωνο, τον κρατάω ενήμερο εάν το φοράω και εάν βλέπω βελτίωση !!! Μάλιστα, άμα πάω να τους επισκεφθώ το ΣΚ το παίρνω πάντα στην βαλίτσα μου και φυσικά το φοράω συνέχεια !!!

Εάν αποστασιοποιηθείς λίγο έχει και γέλιο η υπόθεση.
 #64660  από Nick.
 Τρί Νοέμ 29, 2011 10:02 am
Ψυχολογική στήριξη φίλε Γιάννη χρειάζεται κι αυτός κι εγώ. Δυστυχώς όμως αυτός είναι σε πλήρη άρνηση και εγώ δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε το χρήμα.
Το γιλέκο και κάθε "γιλέκο" που ακούγεται κατά καιρούς κάνει κακό. Γιατί? Δίνει ψεύτικες ελπίδες και σε αφήνει κορόιδο. Έτσι η οργή σου αντί να κατασταλάζει, φουντώνει. Η απελπισία με την αρρώστια σου αλλά και με τον εαυτό σου τον ίδιο χτυπάει κόκκινο. Γι'αυτό και η εμπορική αυτή πράξη του κου Τριανταφυλλόπουλου συνιστά έγκλημα και όχι απλώς απάτη.
Εσύ Βασιλική είσαι συνειδιτοποιημένη και το φοράς για το χατίρι του πατέρα σου. Ο πατέρας σου όμως? Τί περιμένει από αυτό? Γιατί να το περιμένει? Τα δικά του συναισθήματα? Οι δικές του ελπίδες για την κόρη του? Ποιός έχει το δικαίωμα να παίζει με αυτά? Και όταν τελικά με το πέρασμα του χρόνου θα καταλάβει ότι απλώς δεν του χαλούσες χατίρι και ότι το γιλέκο ήταν μία κοροιδία που έφαγε σαν καλός μα......ας? Τί στεναχώρια θα βγάλει και τί ενοχές θα νιώσει που σε έβαλε σε άλογη διαδικασία?
Sorry αν σας ζαλίζω, αλλά θέλω οποιοσδήποτε μπαίνει σε αυτό το σαιτ, είτε περαστικός είτε για να μείνει, είτε σχετικός είτε άσχετος, να διαβάσει και να μάθει για την συγκεκριμένη εμπορική δραστηριότητα του εν λόγω κυρίου.