και εγώ έχω κρύα πόδια άλλο και αν νομίζω πως δεν έχει καμία σχέση γιατί πάντα είχα κρύα πόδια... μάλλον είμαστε λίγο κρυουλίαρες!! χαχαχα
Σκλήρυνση κατά πλάκας
arianne έγραψε:ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ,ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΤΖΑΚΙ,ΘΕΡΜΑΝΣΗ Κ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ..ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...ΝΟΜΙΖΑ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ..ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΠ 20 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ..ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΒΜΑΣΗ ΧΕΝΦΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ..
ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΙΣ ΣΚΠ Η ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ???
Εύα έγραψε: Κάποτε, κατ' απαίτηση συντρόφου φορούσα καλτσάκια ύπνου. Αλί κι όταν με τσάντιζε: έβγαζα σιγά-σιγά το καλτσάκι και, εκεί που δεν το περίμενε, ακούμπαγα την παγωμένη πατουσίτσα όσο πιο ψηλά μπορούσα - συνήθως στα πλευρά. Πεταγόταν 20 μέτρα επάνω!
Δημητρης24 έγραψε:Ακριβώς το ίδιο κι εγώ με τον Δημήτρη, μόνο που εμένα είναι το αριστερό μου πόδι, κάπως ετσι το αντιμετωπίζω κι εγώ, το ακουμπάω επάνω στο αλλο, το οποίο κατά ενα περίεργο τρόπο....καιγεταιarianne έγραψε:ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ,ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΤΖΑΚΙ,ΘΕΡΜΑΝΣΗ Κ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ..ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...ΝΟΜΙΖΑ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ..ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΠ 20 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ..ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΒΜΑΣΗ ΧΕΝΦΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ..
ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΙΣ ΣΚΠ Η ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ???
Κι εγω εχω ενα θεματακι με το δεξι μου ποδι απο το γονατο και κατω τα βραδια που ξαπλωνω αλλα δεν το δινω και πολλη σημασια..΄Το κολλαω στο ζεστο ποδι μου και ολα μια χαρα.. Αυτο συμβαινει γιατι δε δινει σωστο σημα ο εγκεφαλος και δεν αιματωνεται σωστα.. Χαιρομαι πολυ που ειμαι κοντα σας.