• ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΕΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #62462  από monogramma
 Κυρ Οκτ 23, 2011 3:20 pm
και εγώ έχω κρύα πόδια άλλο και αν νομίζω πως δεν έχει καμία σχέση γιατί πάντα είχα κρύα πόδια... μάλλον είμαστε λίγο κρυουλίαρες!! χαχαχα
 #62549  από Genovefa®
 Δευ Οκτ 24, 2011 9:35 pm
οι δικες μου μελανιαζουν και πολυ ευκολα.Σας τυχαινει;
 #62560  από arianne
 Δευ Οκτ 24, 2011 11:45 pm
τα χερια μου μελανιαζουν ευκολα..
 #62564  από Vassiliki
 Δευ Οκτ 24, 2011 11:58 pm
και τα δικά μου και κρύα και μελανιασμένα, .. αλλά και σε αυτό υπεύθυνη η φιλενάδα !;

οι γυναίκες της παρέας, πόσες φορές δεν έχουμε αναφέρει σε γυναικείες συζητήσεις, με φίλες χωρίς ΣΚΠ, για τα "βασανιστήρια" που κάνουμε στους συντρόφους μας, να τους κολλάμε στα δικά τους τριχωτά και ζεστά πόδια τα δικά μας "Ψυγείο". :-)
 #62566  από kate2002
 Τρί Οκτ 25, 2011 12:10 am
παντα ειχα κρυα ποδια, ειδικα τα τελευταια χρονια. ενα σιγουρο ¨καλο¨της επεμβασης για χενφα ειναι οτι δεν συμβαινει αυτο πια, εδω και εναμισι χρονο.
 #62588  από Δημητρης24
 Τρί Οκτ 25, 2011 11:49 am
arianne έγραψε:ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ,ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΤΖΑΚΙ,ΘΕΡΜΑΝΣΗ Κ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ..ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...ΝΟΜΙΖΑ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ..ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΠ 20 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ..ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΒΜΑΣΗ ΧΕΝΦΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ..
ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΙΣ ΣΚΠ Η ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ???

Κι εγω εχω ενα θεματακι με το δεξι μου ποδι απο το γονατο και κατω τα βραδια που ξαπλωνω αλλα δεν το δινω και πολλη σημασια..΄Το κολλαω στο ζεστο ποδι μου και ολα μια χαρα.. Αυτο συμβαινει γιατι δε δινει σωστο σημα ο εγκεφαλος και δεν αιματωνεται σωστα.. Χαιρομαι πολυ που ειμαι κοντα σας.
 #62790  από Εύα
 Παρ Οκτ 28, 2011 12:52 am
Κοριτσάκια και Αγοράκι (έγραψε κι ο Δημήτρης post),

Εγώ είχα παγωμένες πατουσίτσες και παγωμένες χουφτίτσες από πολύ μικρούλα, πολλά χρόνια πριν αποκτήσω τη ΣκΠ. Το είχαμε ψάξει κάποτε και οι γιατροί είχαν καταλήξει πως πρόκειται για πρόβλημα στο μικροκυκλοφορία μου, οπότε μού σύστησαν να φοράω γαντάκια και καλτσάκια. Ναι, αυτούς περίμενα, δεν ήξερα να το κάνω μόνη μου!

Αλλά αυτή ήταν η δευτερογενής αιτία. Κατά βάθος (α) ο Διαβήτης, (β) ο Θυρεοεϊδής (υπό) και (γ) κάποια Θρομβο-σχετικά ζητήματα καθιστούσαν το αγγειακό μου σύστημα προβληματικό και δημιουργούσαν πρόβλημα μεταξύ άλλων και στη μικροκυκλοφορία. Ήταν όμως "απύθμενο" το βάθος για να βουτήξουν Έλληνες γιατροί... Όπως και να έχει, έχω και κακή κληρονομικότητα, θα πρέπει να προσέχω κάποια πράγματα (δεν το κάνω πάντα) αλλά ουδεμία σχέση τα δικά μου παγωμένα άκρα με τη ΣκΠ.

Ομολογώ, πάντως, ότι μέσα στα χρόνια έχω χρησιμοποιήσει τα παγωμένα άκρα μου ως "εργαλείο παιδακίσιας εκδίκησης". Κάποτε, κατ' απαίτηση συντρόφου φορούσα καλτσάκια ύπνου. Αλί κι όταν με τσάντιζε: έβγαζα σιγά-σιγά το καλτσάκι και, εκεί που δεν το περίμενε, ακούμπαγα την παγωμένη πατουσίτσα όσο πιο ψηλά μπορούσα - συνήθως στα πλευρά. Πεταγόταν 20 μέτρα επάνω! Και στο σχολείο, όταν ήθελα να τρομάξω κάποιον, αρκούσε να τραβήξω ένα πουλόβερ και ν' ακουμπήσω το χέρι μου στην πλάτη του/της... Ναι, ήμουν μεγάλο πειραχτήρι και είμαι ακόμη με τους φίλους μου.

Σήμερα ζω με τις ίδιες πατουσίτσες και χουφτίτσες ν' αποτελούν μέτρο για το πόσο καλά είναι ρυθμισμένος ο οργανισμός μου. Και, άμα παρακρυώνω, έρχεται ο γιος μου και μου τις ζεσταίνει.

:romance-grouphug:
 #62802  από monogramma
 Παρ Οκτ 28, 2011 11:17 am
Εύα έγραψε: Κάποτε, κατ' απαίτηση συντρόφου φορούσα καλτσάκια ύπνου. Αλί κι όταν με τσάντιζε: έβγαζα σιγά-σιγά το καλτσάκι και, εκεί που δεν το περίμενε, ακούμπαγα την παγωμένη πατουσίτσα όσο πιο ψηλά μπορούσα - συνήθως στα πλευρά. Πεταγόταν 20 μέτρα επάνω!

xaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxxa :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και εγω αυτο κανω!!! :romance-inlove:
 #62808  από Γιάννης
 Παρ Οκτ 28, 2011 11:48 am
Έχε τα πόδια σου ζεστά, την κεφαλή σου κρύα, τον στόμαχόν σου ελαφρύ, γιατρού δεν έχεις χρεία.
Θυμόσοφος Ρήση
 #62811  από Μιμικαμ
 Παρ Οκτ 28, 2011 11:58 am
Δημητρης24 έγραψε:
arianne έγραψε:ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ,ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΤΖΑΚΙ,ΘΕΡΜΑΝΣΗ Κ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ..ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...ΝΟΜΙΖΑ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ..ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΠ 20 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ..ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΒΜΑΣΗ ΧΕΝΦΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ..
ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΙΣ ΣΚΠ Η ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ???

Κι εγω εχω ενα θεματακι με το δεξι μου ποδι απο το γονατο και κατω τα βραδια που ξαπλωνω αλλα δεν το δινω και πολλη σημασια..΄Το κολλαω στο ζεστο ποδι μου και ολα μια χαρα.. Αυτο συμβαινει γιατι δε δινει σωστο σημα ο εγκεφαλος και δεν αιματωνεται σωστα.. Χαιρομαι πολυ που ειμαι κοντα σας.
Ακριβώς το ίδιο κι εγώ με τον Δημήτρη, μόνο που εμένα είναι το αριστερό μου πόδι, κάπως ετσι το αντιμετωπίζω κι εγώ, το ακουμπάω επάνω στο αλλο, το οποίο κατά ενα περίεργο τρόπο....καιγεται
και μου το ζεσταίνει.....είδατε για ολα υπάρχει μια εναλλακτική λύση...χαχα....καλή καρδιά να υπάρχει... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: