• ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και πληροφορίες

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #62400  από arn
 Σάβ Οκτ 22, 2011 8:56 pm
Και σας γραφουν 6 συνταγες δηλαδη;(στο συνταγολογιο)
Γιατι εγω πηγαινω καθε 3 μηνες,για την συνταγογραφηση.(σε αλλο νοσοκομειο παρακολουθουμαι)
 #62401  από κατερινα 55
 Σάβ Οκτ 22, 2011 9:04 pm
ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 1 ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 2 ΤΡΙΜΗΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ :character-oldtimer:
 #109133  από artemisk
 Πέμ Φεβ 05, 2015 9:18 pm
Καλησπέρα, βλέπω ότι η συζήτηση είναι παλιά αλλά είπα να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε να με βοηθήσετε. Ψάχνω τον γιατρό Τάγαρη, που μου είπαν ότι είναι πάρα πολύ καλός, αλλά δεν έχει απογευματινά ιατρεία κ για πρωινά μου είπαν τον Ιούνιο..Μήπως γνωρίζετε αν έχει δικό του ιατρείο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 #109136  από Κώστας
 Παρ Φεβ 06, 2015 1:46 am
Ο Τάγαρης, απ΄ όσο γνωρίζω δεν ανήκει στην ομάδα που ασχολείται με τη σκλήρυνση. Ήταν ο πρώτος που με παρακολουθούσε αλλά μετά από λίγους μήνες μου πρότεινε να πάω στην ομάδα της Καραγεωργίου για να συνεχίσω την παρακολούθηση. Τώρα υποθέτω αν και η Καραγεωργίου έχει αποσυρθεί, η ομάδα της θα συνεχίζει να υπάρχει οπότε καλύτερα ν΄ απευθυνθείς σ΄ αυτούς.
 #109139  από artemisk
 Παρ Φεβ 06, 2015 2:13 am
Δεν γνωρίζω αν έχω ΣΚΠ..Μου τον πρότειναν γιατί είναι ειδικός στο να βρίσκει νευρολογικές παθήσεις γενικά, μου αναφέραν δυστονία ή αρχές parkinson γι αυτό θέλω να ξεκινίσω με εξετάσεις.Από ότι διάβασα κι από διάφορα άρθρα στο ίντερνετ φαίνεται αυτόν τον καιρό να ασχολείται πολύ με το δεύτερο.Απλά έψαχνα μήπως έχει ιατρείο κι εκτός Γεννηματά για να μην περιμένω μέχρι το καλοκαίρι.
 #109165  από Dhm
 Παρ Φεβ 06, 2015 9:35 pm
Η Καραγεωργίου έχει ιατρείο στην βασιλίσσης σοφίας και στο ιατρικό κέντρο στο Μαρούσι!
 #109193  από artemisk
 Κυρ Φεβ 08, 2015 1:10 pm
Αυτή από ότι κατάλαβα είναι η επικεφαλής στον τομέα του νευρολογικού στο Γεννηματά. Μου είχαν προτείνει τον Τάγαρη, αλλά αφού θα αργήσω να τον δω κι αυτή είναι ανώτερη, μπορώ να κοιτάξω να δω τη συγκεκριμένη.Ευχαριστώ πολύ..
 #109197  από Dhm
 Κυρ Φεβ 08, 2015 6:27 pm
Απλώς είναι αρκετά ακριβή και νομίζω ειδικεύεται αρκετά στο θέμα της σκλήρυνσης...Μήπως πήγαινες στο Αιγινήτειο;Έχουν καλούς νευρολόγους από όσο ξέρω..
 #109198  από artemisk
 Κυρ Φεβ 08, 2015 7:01 pm
Το χω καταλάβει ότι οι γιατροί αυτού του τομέα που είναι διευθυντές κλπ είναι λίγο ακριβοί..Μου προτείναν και έναν πολύ καλό γιατρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών και κατάφερα να κλείσω ραντεβού, απογευματινο φυσικά αλλά τουλάχιστον είναι σε 2 βδομάδες.Οπότε θα ξεκινήσω από κει κι αν δε δω προκοπή θα ξανασχοληθώ με το Γεννηματά, έτσι κι αλλιώς έχω κλείσει ραντεβού για το καλοκαίρι..