• ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕ.Π.Α.

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #63098  από Π.Μ79
 Τετ Νοέμ 02, 2011 9:14 pm
Κρατήσεις 4% για όσους είναι άνεργοι.

Όσοι δουλεύουν, πρέπει να εκτυπώσουν τα ένσημα του 2011, τα πάνε στο ΙΚΑ που παίρνουν το επίδομα, κάνουν εκεί μια αίτηση και όσα παρακρατήθηκαν, τα βάζουν στο λογαριασμό σου.

Αυτό εννοείται δε το λένε σε όσους εργάζονται. ;)
 #63175  από Γιάννης
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 1:01 pm
Πήγα σήμερα να καταθέσω τα χαρτιά για επιτροπή (νόμιζα). Τι μου είπαν; Μου έκλεισαν ραντεβού για να τα καταθέσω. Πότε; 23/12
Το κουλό ποιο είναι; Επειδή δεν πρόκειται για σύνταξη ή επίδομα πρέπει λέει να πληρώσω το παράβολο κοντά 50 ευρώ
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
 #63182  από Π.Μ79
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 2:37 pm
Επίσης, όταν καταθέσετε τα χαρτιά στο ΚΕΠΑ, θέλουν και ιατρική έκθεση από το γιατρό, παραπεμπτικό. Η γνωμάτευση είναι άλλο χαρτί.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ:

http://imageupload.org/?d=B1B1B03B1
 #63210  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 7:02 pm
:text-thankyouyellow: Παρη !!! Ομως η ενημερωση που μας εκανες,ειναι ελλειπης ! Βεεεεεβαια ! Χρειαζεται να καταθεσουμε επισης τα εξης !!!! 1. Την κατω μασελα του παπου μας 2.Το στεφανοχαρτι της προγιαγιας μας και 3. Το κομπινεζον της Μαριας Πενταγιωτισσας !!!! Αυτα τα...ολιγα !!! :teasing-tease: Γιαννη...να σε ''φτιαξω'' λιιιιγο περισσοτερο...? Κανε ενα googlαρισμα και διαβασε τα περι ''...νεου κανονισμου εκτιμησης βαθμου αναπηριας...για τους φιλους ΚΕΒΑ....ειδικα τα περι ''λειτουργικοτητας''.... :twisted: Αν ειμαστε ''λειτουργικοι''...τοτε...γιοκ αναπηρια... :scared-eek:
 #63499  από EFFIE
 Τρί Νοέμ 08, 2011 3:02 pm
Γιάννης έγραψε:Πήγα σήμερα να καταθέσω τα χαρτιά για επιτροπή (νόμιζα). Τι μου είπαν; Μου έκλεισαν ραντεβού για να τα καταθέσω. Πότε; 23/12
Το κουλό ποιο είναι; Επειδή δεν πρόκειται για σύνταξη ή επίδομα πρέπει λέει να πληρώσω το παράβολο κοντά 50 ευρώ
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
γεια σου γιαννη!!
αν παρεις απο το ταμειο σου χαρτι που να λεει αν δικαιουσαι η οχι αναπηρικη συνταξη και χαρτι παραπομπης σου στα ΚΕΠΑ δε πληρωνεις το παραβολο.
 #63557  από Γιάννης
 Τετ Νοέμ 09, 2011 11:39 am
EFFIE έγραψε:γεια σου γιαννη!!
αν παρεις απο το ταμειο σου χαρτι που να λεει αν δικαιουσαι η οχι αναπηρικη συνταξη και χαρτι παραπομπης σου στα ΚΕΠΑ δε πληρωνεις το παραβολο.
Γεια σου Έφη,

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟΟ σου λέω

στο ΙΚΑ είμαι ασφαλισμένος, στο ΙΚΑ πήγα
 #63563  από chryssa
 Τετ Νοέμ 09, 2011 2:27 pm
:greetings-waveyellow:
το παραβολο χρειαζεται αν ζητας ενημερωτικο .... 1) για την εφορια (για απαλλαγη) 2) για το υπ.συγκοινωνιων (καρτα μεταφορων ,... αναπηρ.αυτοκινητο) 3) για καθε οργανισμο που χρειαζεσαι εκπτωση η απαλλαγη (ΔΕΗ.... ΟΤΕ ...κλπ)

για την συνταξη η το επιδομα εφοσον εισαι ασφαλισμενος στο ΙΚΑ δεν χρειαζεται
(εγω μεχρι τωρα .... δεν το πληρωσα :roll: λες να μου το ζητησουν αργοτερα ;;;)

Υ.Γ. περασα επιτροπη 4η φορα ....
 #63641  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 6:00 pm
Παιδιά , σήμερα 10/11 , μου ήρθε χαρτί ότι περνάω ΚΕ.ΠΑ στις 20/11 . Η τελευταία αίτηση στο ΚΕ,ΠΑ ήταν στις 13/10 και έπαιρνα το επίδομα μέχρι τέλος Ιουλίου 2011 . Λέτε να άλλαξε τίποτα .
 #63645  από Π.Μ79
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 6:16 pm
Γιώργο, το επίδομα μέχρι και τον Οκτώβριο τουλάχιστον, δεν έχει κοπεί.

Μήπως δεν έκανες την απογραφή? Σε μένα έτυχε με μία βλακεία της τράπεζας και πήγα στο ΙΚΑ, έκανα απογραφή και μπήκε κανονικά.

Μπορεί να μην κατάλαβα καλά. Έχεις να πάρεις το επίδομα απ'τον Ιούλιο ή έληξε η χρονική περίοδος και περνάς επιτροπή για να συνεχιστεί?