• ΕΡΩΤΗΣΗ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #61279  από κατερινα τ.
 Τετ Οκτ 05, 2011 4:18 pm
σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα κατι τελευταιο γιατι πρεπει να παρω τον μικρο απο το σχολειο ξερεις ποσο στοιχιζει και αν ειναι επιπονη εξεταση? καλυπτει ο οπαδ? σε ευχαριστω πολυ
 #61281  από ΣΤΕΛΛΑ
 Τετ Οκτ 05, 2011 4:59 pm
podiki έγραψε:Επίπονη δεν είναι καθόλου . Κανει 350 ευρω. Δεν την καλύπτουν τα ταμεια .
Ποντικάκι έκλεισα ραντεβού στίς 31 του μήνα,μου έδωσε μια άλλη διεύθυνση ΑΝΔΡΙΑΝΙΟΥ 28 ΚΑΙ ΒΕΑΚΗ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ (δεύτερος παράλληλος Κηφησίας) :happy-smileyinthebox:
 #61283  από litsa
 Τετ Οκτ 05, 2011 6:48 pm
podikaki mou kalo....

καλό είναι που μας αφυπνίζεις και φωνάζεις για χενφα, και βεβαίως λείπουν και οι άλλες φωνές...
γιατί οι νευρολόγοι δεν το παραδέχονται, αλλά μην λες '' μην πάρεις ιντερφερόνη''

δεν ξέρουμε ακόμα πολλά πράγματα για την χενφα... μπορεί να βοηθάει, μπορεί όχι.. μπορεί να κάνει καλό σε κάποιους, σε άλλους όχι...

και για να μην παρεξηγούμε, προγραμματίζω μέσα στον χειμώνα να πάω για τον υπέρηχο...
και το κυριότερο...

θα παω στον νευρολόγο μου τώρα τον οκτώβριο, μπορείς σε παρακαλώ, - ή όποιος άλλος έχει ήδη ένα αρχείο με το τι πρέπει να πω στον γιατρό μου... (είναι τόοοοοοσα πολλά που εχουν γραφτεί..)
γιατί ξέρω ότι δεν συμφωνεί, απλά θα του θέσω την απάντηση του στο ερώτημα των προηγούμενων μηνών...
-αν θες πες οπωσδήποτε, πες μου να σε στείλω δωρεάν..

για να δούμε τι θα δούμε.....
 #61298  από higher
 Τετ Οκτ 05, 2011 11:18 pm
-273