• MIA ΒΟΗΘΕΙΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #61008  από EFFIE
 Παρ Σεπ 30, 2011 11:40 pm
Μιμικαμ έγραψε:Γειά σου Effie,

Γιατί πελαγώνεις και αγχώνεσαι????
Θα πας στα ΚΕΠΑ, με ολα τα δικαιολογητικά σου, απο κρατικό νοσοκομείο, μαγνητικές
κλπ. που ν'αποδεικνύουν οτι πάσχεις απο ms, θα κάνεις την αίτηση και θα περιμένεις να
σε καλέσουν.....τα προστατευόμενα μέλη είναι, εαν υπάρχει στην οικογένεια κάποιο μέλος
που ύπάγεται στις ευπαθείς ομάδες.....δεν σε αφορά πάντως...

Σου εύχομαι καλή επιτυχία, και ψυχραιμα..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
γεια σου φιλη!!
ολα αυτα θα τα κανω εννοειται , το θεμα ειναι δε ξερω τι δικαιουμαι............
Τελος παντων οτι κατσει..........και ελπιζω να κατσει!!! μπας και βγαλουμε κανα φραγκο τουλαχιστον παρα το πακετο που μας εκατσε στη ζωη μας :evil: :evil:
:text-thankyouyellow: μιμικαμ!! :romance-adore:
 #61022  από krevasils
 Σάβ Οκτ 01, 2011 2:38 pm
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ;;;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ;; ΣΤΑ ΚΕ.Π.Α. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ Η ΣΤΟ ΤΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ;;; ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΥ
 #61023  από anna iatropoulou
 Σάβ Οκτ 01, 2011 4:27 pm
krevasils έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ;;;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ;; ΣΤΑ ΚΕ.Π.Α. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ Η ΣΤΟ ΤΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ;;; ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΥ

ΠΑΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΛ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΝ ΣΚΛ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩς ΤΙ ΠΡΕΠΕ[ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦ ΣΟΥ ΤΑΜΕΙΟ.ΠΑΝΤΩς ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 11888 ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ.
 #61024  από anna iatropoulou
 Σάβ Οκτ 01, 2011 4:36 pm
EFFIE έγραψε:
anna iatropoulou έγραψε:ολοι οσοι εχουμε σκλ δικαιουμασται το εξωιδρυματικο επιδομα ακομα και σαν προστατευονα μελη η ακομα και αν εργαζομαστε!Χορηγειτε απο ολα τα ταμεια. θα πατε στο ταμειο που ανηκετε και θα κανετε αιτηση .Απο εκει θα σας πουν τι χαρτια χρειαζστε.Θα πρασετε επιτροπη θα σας βγαλουν απο 67-80% ειναι πανω απο 600 ευρω τον μηνα μην το αφηνετε οταν το πρωτοπηρα δεν ηταν πολυ σοβαρο το κιν προβλημα που ειχα και ομως μου εδωσαν 80% απο το ΙΚΑ. Γραφτητε στους κατατοπους συλογους σας ενημερωνουν για ολα αυτα. ΦΙΛακια!
Γεια σου Αννα!!
εγω εχω πελαγωσει!! την πεμπτη εχω ραντεβου στο Κεπα ΑΓ. Παρασκευης για να καταθεσω τα χαρτια μου και μετα θα μου κλεισουν ραντεβου για να περασω απο επιτροπη.Εγω δοξα το Θ εο δεν εχω κινητικα , αλλα επειδη ειμαι ανεργη ξερω οτι μπορω να διεκδικησω καποιο επιδομα που δεν εχω ιδεα τι και πως , απλα παω να διεκδηκησω οτι δικαιουμε που κ αυτο εκει θα το μαθω.Τωρα το εξωιδρυματικο τι? και πως??Δηλαδη μπορω να το δηλωσω και αυτο εκει??? ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........πες κατι πιο συγκεκριμενα βρε αννα αν ξερεις, και τι εννοεις σαν προστατευομενα μελη??........ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-ΤΟ ΒΑΣΦwaveyellow:

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ! ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΑΣΦ. ΣΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!
 #61031  από EFFIE
 Σάβ Οκτ 01, 2011 6:13 pm
anna iatropoulou έγραψε:
EFFIE έγραψε:
anna iatropoulou έγραψε:ολοι οσοι εχουμε σκλ δικαιουμασται το εξωιδρυματικο επιδομα ακομα και σαν προστατευονα μελη η ακομα και αν εργαζομαστε!Χορηγειτε απο ολα τα ταμεια. θα πατε στο ταμειο που ανηκετε και θα κανετε αιτηση .Απο εκει θα σας πουν τι χαρτια χρειαζστε.Θα πρασετε επιτροπη θα σας βγαλουν απο 67-80% ειναι πανω απο 600 ευρω τον μηνα μην το αφηνετε οταν το πρωτοπηρα δεν ηταν πολυ σοβαρο το κιν προβλημα που ειχα και ομως μου εδωσαν 80% απο το ΙΚΑ. Γραφτητε στους κατατοπους συλογους σας ενημερωνουν για ολα αυτα. ΦΙΛακια!
Γεια σου Αννα!!
εγω εχω πελαγωσει!! την πεμπτη εχω ραντεβου στο Κεπα ΑΓ. Παρασκευης για να καταθεσω τα χαρτια μου και μετα θα μου κλεισουν ραντεβου για να περασω απο επιτροπη.Εγω δοξα το Θ εο δεν εχω κινητικα , αλλα επειδη ειμαι ανεργη ξερω οτι μπορω να διεκδικησω καποιο επιδομα που δεν εχω ιδεα τι και πως , απλα παω να διεκδηκησω οτι δικαιουμε που κ αυτο εκει θα το μαθω.Τωρα το εξωιδρυματικο τι? και πως??Δηλαδη μπορω να το δηλωσω και αυτο εκει??? ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........πες κατι πιο συγκεκριμενα βρε αννα αν ξερεις, και τι εννοεις σαν προστατευομενα μελη??........ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-ΤΟ ΒΑΣΦwaveyellow:

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ! ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΑΣΦ. ΣΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #61033  από κατερινα τ.
 Σάβ Οκτ 01, 2011 7:27 pm
Γεια σας και απο μενα, ειναι η πρωτη φορα που μπαινω εδω και αρχικα θα ηθελα να σας ευχηθω καλο κουραγιο στο λαχειο αυτο που σας ετυχε. Δεν ειμαι ατομο με ΣΚΠ μαλιστα μεχρι πριν 6 μηνες δε γνωριζα καν τι ειναι,μεχρι που νοσησε η αδερφη μου. Εψαξα για φορουμ σχετικο με τη παθηση με σκοπο να ενημερωθω για καποια πραγματα ωστε να την ενημερωνω εστω γιατι η ιδια κρατα αρνητικη σταση. Ελπιζω να με βοηθησετε.
 #61037  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 01, 2011 8:50 pm
κατερινα τ. έγραψε:Γεια σας και απο μενα, ειναι η πρωτη φορα που μπαινω εδω και αρχικα θα ηθελα να σας ευχηθω καλο κουραγιο στο λαχειο αυτο που σας ετυχε. Δεν ειμαι ατομο με ΣΚΠ μαλιστα μεχρι πριν 6 μηνες δε γνωριζα καν τι ειναι,μεχρι που νοσησε η αδερφη μου. Εψαξα για φορουμ σχετικο με τη παθηση με σκοπο να ενημερωθω για καποια πραγματα ωστε να την ενημερωνω εστω γιατι η ιδια κρατα αρνητικη σταση. Ελπιζω να με βοηθησετε.
Καλως ηρθες Κατερινα.... :greetings-waveyellow: Δεν χαιρομαι καθολου,οταν καλωσοριζω νεα ατομα στο φορουμ...Δεν χαιρομαι καθολου,οταν μαθαινω οτι μεγαλωνει η ''παρεα'' της σκπ...!!!! Η ενημερωση ειναι απαραιτητη για ολους τους ασθενεις !!! Καλα εκανες,λοπον και μπηκες στο φορουμ μας,που απο σημερα θα ειναι και δικο σου και της αδελφης σου...Καταλαβαινω οτι θελεις να της συμπαρασταθεις,να την στηριξεις...Η βοηθεια σου,θα ειναι πολυτιμη....Σου ευχομαι να εχεις δυναμη και υπομονη !!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.... :romance-grouphug: Αληθεια ,πώς ειναι η αδελφη σου,σε τι κατασταση βρισκεται ??? :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61040  από soulla
 Σάβ Οκτ 01, 2011 9:39 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ :romance-kisscheek: ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗς ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ..ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑς ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥς :romance-kisscheek:
 #61041  από NikoleScully
 Σάβ Οκτ 01, 2011 10:22 pm
EFFIE
απο αυτο το κεπα τι ειναι?εγω παιρνω απο την νομαρχια...αλλο ειανι αυτο που ανεφερες,μπορω και αυτο να παιρνω ταυτοχρονα αν ειναι καποιο αλλο ειδος?

anna iatropoulou
ποσα ενσημα θελει για να παρουμε το επιδομα απο το ικα?εγω εχω μολις 100..το δικαιουμε?
 #61043  από EFFIE
 Σάβ Οκτ 01, 2011 11:25 pm
NikoleScully έγραψε:EFFIE
απο αυτο το κεπα τι ειναι?εγω παιρνω απο την νομαρχια...αλλο ειανι αυτο που ανεφερες,μπορω και αυτο να παιρνω ταυτοχρονα αν ειναι καποιο αλλο ειδος?

anna iatropoulou
ποσα ενσημα θελει για να παρουμε το επιδομα απο το ικα?εγω εχω μολις 100..το δικαιουμε?
πλεον τα επιδοματα δεν τα περνουν απο την νομαρχια αλλα απο τα ΚΕΠΑ.
εκει γινονται οι αιτησεις πια, ενω παλια στην νομαρχια.Εγω τωρα ξεκιναω για επιδοματα κλπ πρωτη φορα , και πλεον ξεκιναμε ολοι απο ΚΕΠΑ.