anty έγραψε:Kαλησπερα και παλι...
Μετα από δυο χρονια ειπα να σας ενημερωσω για την κατασταση μου... Τελικά αυτό το θαμπωμα που ειχα στο ματι αποδειχτηκε οτι ηταν ωση (αφου ηταν και το πιο λογικό). Ευτυχως χωρις κορτιζόνη αλλα με ομοιοπαθητικα το θαμπωμα εξαφανιστηκε. (Πολυ πιθανο να εφευγε και χωρις τιποτα...). Μετα από ενα μηνα εμεινα εγκυος, ολα πηγαν καλά, γεννησα με καισαρική (ραχιαια) ενα πανεμορφο αγοράκι (εχω 2 τωρα).
Μετα απο 2 χρονια ηρθε η ωρα της μαγνητικης. Τα αποτελεσματα ηταν πολυ θετικά αφού δεν υπήρχε τιποτα καινουριο και η εστια που την τελευταια φορα ηταν ενεργη (και δημιουργησε το θαμπωμα) ελλατωθηκε κατα πολύ... Οταν πηγα λοιπον στην νευρολογο κρατουσα και την πρωτη μαγνητικη εγκεφαλου που ειχα κανει το 2006 για να μου πει κατα πόσο εχει προχωρησει η νοσος (υποψιν οτι δεν εχω κανει ποτε θεραπεια). Η απαντηση επισης ηταν θετικη αφου μου ειπε οτι δεν υπαρχει μεγαλη διαφοροποιηση και ειναι ουσιαστικά το ιδιο. Την ρωταω λοπον αν προτεινει να ξεκινησω θεραπεια. Μου λεει τωρα δεν χρειαζεται και οτι επρεπε να την ειχα κανει στην αρχη. (Σημειωση οτι η συγκεκριμενη γιατρος μου ανακαλυψε την πάθηση και από την πρώτη στιγμη ηθελε με το ζορι να κανω θεραπεία, ενω σε άλλους γιατρούς που ειχα πάει ειχαν την γνωμη οτι μπορω να το καθυστερησω). Η αληθεια ειναι οτι πάντα της εφερνα αντιρρηση στο θεμα των φαρμακων και εχω την αισθηση οτι επειδή γνωρίζει οτι ειχα πάει και σε άλλη νευρολογο νομίζω οτι εχει μια αρνηση μαζι μου και δεν ειμαι σιγουρη τι πρεπει να κανω...
Σιγουρα πάντως θα επισκεφτω και άλλον νευρολόγο. Το κακό είναι οτι η κ. Καραγεωργίου που με παρακολουθουσε δυστυχως πηρε συνταξη οποτε πρεπει να απευθυνθω αλλου..
Πάντως συνεχεια προβληματιζομαι αν εχω κανει καλα τοσα χρόνια χωρίς θεραπεία, αλλά με τα αποτελεσματα που παιρνω απο τις εξετασεις νομιζω οτι εχω πραξει σωστα. Τι θα γινοταν δηλ. αν εκανα θα εξαφανιζόντουσαν οι εστιες;;;;
Aστε που φοβαμαι τοσο πολυ τα φαρμακα που νομιζω οτι θα με χειροτερευαν.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 45 ΕΤΩΝ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ 1992 (23 ΕΤΩΝ).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΑΞΕΣ ΣΩΣΤΑ Ή ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙA:
1.KATARXHN ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ 1 ΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΦΛΕΒΑς ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΧΑΠΑΚΙΑ.
2.ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΕΧΑ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΖΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
3.ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΩ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ
4.ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ,ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΡΞΙΜΑΤΟΣ.ΕΚΑΝΑ FLASH ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΩΧΩΡΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ.ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΕΜΠΙΦ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΝΕΑ ΩΣΗ (Ή ΩΣΕΙΣ).ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΡΥΠΗΜΑ ΣΕ ΜΠΟΥΤΙΑ (ΧΙ ΧΙ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΟΥ.
ΥΓ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ