• ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ - ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #59974  από Νικος
 Παρ Σεπ 16, 2011 8:12 pm
Έχει περάσει κανένας χρόνος θα το ψάξω
δεν είναι ροκ και είναι ψιλοκαταθλιπτικό

Charlotte Gainsbourg - IRM
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νικος την Παρ Σεπ 16, 2011 8:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #59975  από Genovefa®
 Παρ Σεπ 16, 2011 8:15 pm
Νομιζω το εχω ξαναpostaρει...O Tiesto παιζει μεσα στο κεφαλι μου εκεινη την ωρα...κι εγω φανταζομαι να εχει φυγει η κυταρριτιδα μαζι με την Σουλα και να τρεχω μονοκινι σε ασπρη αμμουδια στα Pipi Islands...
 #59979  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 16, 2011 8:56 pm
Γιάννης έγραψε:
Νικος έγραψε:Ωτοασπίδες λοιπόν και καλά αποτελέσματα
Εγώ στον θόρυβο του τομογράφου, βρίσκω έναν ενδιαφέροντα ροκ ρυθμό
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: ΑΚΡΙΒΩΣ.....!!!....και κατι ασχετο....αλλα δεν αξιζει να ανοιξω νεο θεμα....Ο dr.Κουντουρης ,ο νευρολογος καλε.....αυτη τη στιγμη,συμμετεχει σε συζητηση περι της κοινωνικοπολιτικοοικονομικης καταστασης....στο τελεαστυ.....Κατα τυχη τον ειδα ,κανοντας ζαπινγκ...τον εχω πετυχει κι αλλες φορες... :happy-bouncymulticolor:
 #59983  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 16, 2011 9:27 pm
κωστας έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Τωρα εξηγειται η ξαφνικη φαγουρα...δεν χρειαζεται να πω που!!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ....εχει ομως πολλα ενδιαφεροντα ο DR.....Δεν περιοριζεται στην ιατρικη..... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #59988  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 16, 2011 9:42 pm
κωστας έγραψε:Ουτε θελω να τον βλεπω...δεν το πιανω κιολας να δω αν εχασε κανενα γραμμαριο...
ΜΠΑΑΑΑ..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #59995  από EFFIE
 Παρ Σεπ 16, 2011 10:47 pm
[quote="ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ"]Ποσα μου δινετε για να σας πω τι κανω για να αντεξω μεσα στον τομομογραφο ???? Ακουω προσφορες.....Αντε ,επειδη σας αγαπαααααααωωωωω... θα σας πω !!!!! Ολη την ωρα τα ματακια κλειστα !!!!! Επισης ,παντα ,φερνω στο μυαλο μου τη φατσουλα του Γουντι Αλλεν ,τη στιγμη που τον βαζουν για μαγνητικη .....στην ταινια '' Η Χαννα και οι αδελφες της ''....Σοβαρα !!!! Αυτο κανω απο την πρωτη φορα και αντεχω !!! Εχω μεινει μεσα στο μηχανημα μεχρι και 3 ωρες , αξιοπρεπως !!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:[/q
χαχαχα!! ασε αννουλα κ εγω!!
εχω και το θρασος να κανω μαγνητικη κεφαλι, αυχαινα και θωρακικ μοιρας μαζι για να ξεμεπερδευω σε μια μερα!! :
Καλα αυτο δε παλευετε ειναι επιλογη μου, χτυπαω και ενα στεντονακι ετσι για να μη σηκωθω και φυγω εκεινη την ωρα μαζι με τον τομογραφο!!!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: