• Ποσοστό αναπηρίας!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #59307  από costas
 Τετ Σεπ 07, 2011 6:32 pm
Oλα καλά και ωραία , καλύτερα είναι να είσαι μια χαρά αλλά έχοντας αυτό το πρόβλημα δεν είμαστε καλά!!!! Εχουμε κανά ΦΕΚ αυτό που είπες πιο πάνω ότι από 1-9-11 άλλαξε ο νόμος;
Επίσης δε μίλησα για επίδομα απλά για το ποσοστό αναπηρίας έχοντας σκπ και κάνοντας μέρα παρά μέρα ένεση!!!!
Ευχαριστώ!!!!
 #59309  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 07, 2011 6:55 pm
Διαβασε τη σημερινη δημοσιευση του xtal με θεμα ΚΕ.Π.Α. :greetings-waveyellow:
 #59312  από costas
 Τετ Σεπ 07, 2011 8:05 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Διαβασε τη σημερινη δημοσιευση του xtal με θεμα ΚΕ.Π.Α. :greetings-waveyellow:

βοηθηστε λίγο ρε παιδιά , που;; που να το βρω και τι να διαβάσω;;;;
 #59313  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 07, 2011 8:33 pm
costas έγραψε:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Διαβασε τη σημερινη δημοσιευση του xtal με θεμα ΚΕ.Π.Α. :greetings-waveyellow:

βοηθηστε λίγο ρε παιδιά , που;; που να το βρω και τι να διαβάσω;;;;
http://www.disabled.gr/lib/?p=41014 Πατα πανω σ'αυτο και διαβασε τι μας εχουν ετοιμασει !!!! Μπορεις να τα βρεις και στο http://www.ika.gr Δεν αλλαξαν οι νομοι !!! Αλλαζει ο τροπος πιστοποιησης της αναπηριας !!!!! Προς το χειροτερο,κατα τη γνωμη μου !!!!!
 #59317  από costas
 Τετ Σεπ 07, 2011 9:25 pm
Ε.......... τώρα μάλιστα!!!!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά είμαι σε άλλη κατηγορία !!!!!!!!!!! Θα το μελετήσω.... θα ρωτήσω...... και θα πράξω ανάλογα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #59318  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 07, 2011 9:31 pm
costas έγραψε:Ε.......... τώρα μάλιστα!!!!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά είμαι σε άλλη κατηγορία !!!!!!!!!!! Θα το μελετήσω.... θα ρωτήσω...... και θα πράξω ανάλογα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολοι οι ''ασφαλισμενοι'' και μη , απο επιτροπες του :obscene-buttsway: ΙΚΑ θα κρινονται....Νομιζω οτι εξαιρουνται μονο οι ΥΕ του στρατου !!!
 #59321  από kate2002
 Τετ Σεπ 07, 2011 9:41 pm
αννα, που φαινεσαι πιο..."γνώστης", τα πραματα τωρα ειναι πιο αυστηρα; πηρε τιποτα το αυτι σου;;; λες την επομενη φορα που θα παρουσιαστω να βρουν οτι "έγειανα"; :laughing-rolling: :greetings-waveyellow:
 #59322  από costas
 Τετ Σεπ 07, 2011 9:44 pm
Πάντως ρε παιδιά πολύ παράξενη αρρώστια...... έχω περάσει περίοδο που έχω 67% αναπηρία , που δεν μπορώ να περπατήσω κ.λ.π. και περιόδους όπως τώρα που ανεβαίνω στο βουνό , κολυμπάω κ.λ.π. με ποσοστό 1% !!!!!!!!!!!!
 #59324  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 07, 2011 9:56 pm
kate2002 έγραψε:αννα, που φαινεσαι πιο..."γνώστης", τα πραματα τωρα ειναι πιο αυστηρα; πηρε τιποτα το αυτι σου;;; λες την επομενη φορα που θα παρουσιαστω να βρουν οτι "έγειανα"; :laughing-rolling: :greetings-waveyellow:
Φιλεναδα....για σκεψου λιγο.....ΟΛΟΙ σχεδον οι αναπηροι ΟΛΩΝ σχεδον των ταμειων....να στριμωχνονται στο ΙΚΑ....Μεχρι τωρα,περνουσαν 3+ μηνες απο την αιτηση,για να σε εξετασει ΥΕ....Τωρα...??? Ακομα,δεν πιστευω, να γιατρευτουν απο την αναισθησια τους.....γιατροι επιτροπων και διοικητικοι αρμοδιοι....ολοι αυτοι που εχουν την ταση να βλεπουν τους αναπηρους σαν ''αυτοματως θεραπευμενους''.....Παρε υπ'οψη σου και την σκ-τ-καραμελα που πιπιλανε...περι ''αναπηρων μαϊμουδων''......και θα καταλαβεις τι μας περιμενει....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΡΑ.....ΜΑΚΑΡΙ...... :violence-hammer: Και ξαναφωναζω....ΣΥΛΛΟΓΕ...ΕΤΑΙΡΕΙΑ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ...ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΚΠ....!!!!!! Τι λετε για ολα αυτα ????Θα παρετε θεση????
 #59325  από kate2002
 Τετ Σεπ 07, 2011 9:58 pm
δηλαδη ο Λοβέρδος εκανε καλη δουλεια!!!
για να δουμε τωρα ο Βενιζελος... :sad-roulette: