• ΣΚΠ ΚΑΙ ΙΛΙΓΓΟΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #58870  από triton
 Τετ Αύγ 31, 2011 2:21 pm
Σας ευχαριστώ όλους για την αναφορά σας σχετικά με τους ιλίγγους,΄όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, οι περισσότεροι έχουν μία προηγούμε εμπειρία με ίλιγγο, οπότε δεν πιστεύω ότι ελιναι τυχαίο, ιστορικό δεν υπάρχει στην οικογένεια.
Το μόνο που μου φαίνεται αρκετά πιθανό είναι αυτό που είπε ο Πελοπιδας, ότι η φλεβική ανεπάρκεια πιθανόν να προκαλεί ίλιγγο μέσω του λαβύρινθου, γιατί και ο ΟΡΛ μου λέει ότι είναι Λαβύρινθος, οπότε μπορεί πράγματι η φλεβική ανεπάρκεια να πυροδοτεί τον λαβύρινθο

Σαε ευχαριστώ όλους

Τρίτων
 #137107  από Niknef
 Τετ Μαρ 26, 2025 11:40 pm
Καλησπέρα σας

Είναι 45 χρόνων και διεγνώστηκα με ΣΚΠ πριν από 2 χρόνια δυστυχώς με βαριά επεισόδια γιατί το άφησα χρόνια λόγω διαζυγίου και 2 παιδιών
Όμως δεν με έπαιρνε άλλο γιατί έπεφτα κάτω μουδιαζα και στο τέλος κόντεψα να τυφλωθω
Αντιμετωπίζω πολλά αυτά τα 2 χρόνια με την πάθηση να με χτυπάει παντού (τετραπαρεση στα πόδια, επιληπτικες κρίσεις, επιληψίες, θέμα με τους πνεύμονες με αποτέλεσμα την δυσκολία στις αναπνοές, πόνους που δεν μπορώ να κοιμηθώ) και κάνω βαριά θεραπεία με τελευταία εξέλιξη εδώ και 15 μέρες να περνάω ιλλιγο όπου την πρώτη μέρα με το που έγινε γύριζαν όλα ανακατεύτηκα είχα εμετούς για 8 ώρες και εκείνη την στιγμή ένας πολύ δυνατός ήχος μέσα στα αυτιά μου με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ακόμα να εχω ένα βουητό
Η γιατρός μου είπε ότι είναι από την ΣΠΚ λόγω σκλήρυνσης ιππόκαμπου (έχω στον αυχένα μια εκ των πολλών εστία) όπου και θα ξεκινήσουμε εξετάσεις ωτοακουστικες για να δούμε την ζημιά
Ο αγώνας μας είναι μεγάλος και σας εύχομαι καλή δύναμη σε όλους σας!!