• ΣΚΠ, Αγχος ή κάτι άλλο???? Please Help!!!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #56787  από kakophonix
 Δευ Ιούλ 18, 2011 3:48 pm
Ξέρω και εγώ γαιτί μου το έδωσε , πάντως μέχρις στιγμής δεν βλέπω προκοπή.. Οσο για την νευρολόγο ομορφούλα δεν λέω αλλά λέω να το πάιξω κιομματάκι δύσκολος καθώς βλέπεις και ερωτευμένος με την κοπελία μου ;) ;)
 #56791  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 18, 2011 4:34 pm
.....να μεινεις πιστος στην κοπελια σου !!!!!!!....αφου εισαι ερωτευμενος....να αφοσιωθεις στον ερωτα σου και να ξεχασεις τα περι σκπ !!!!!!!.....και....σταματα να googlαρεις....θα παθεις κι αλλες αρρωστιες.... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ......αν σ'αρεσει τοσο πολυ το φορουμ μας, μεινε σαν φιλος....να λεμε μια καλημερα ποτε-ποτε.... :greetings-waveyellow:
 #56821  από kakophonix
 Τρί Ιούλ 19, 2011 8:38 am
ΜΑτίνα μου σου απαντάω εδώ για να μην ανοίγουμε νέα θέματα, κοίτα δεν ξέρω αν τίθετε θέμα απορρόφησης ακόμα, μέχρι στιγμής μετά απο ένα μήνα με 3 χάπια neurobion απο 175 που είχα πήγα στο 430 άρα μέχρι στιγμής δείχνει να γίνετε απορρόφηση της b12 και βασικά γι αυτό έχω αγχωθεί κι άλλο γιατί όλο το σκηνικό το απέδιδα στην b12 και στο άγχος η b12 ανεβαίνει και το άγχος επίσης...!!
 #56829  από litsa
 Τρί Ιούλ 19, 2011 1:39 pm
κακοφωνίξ!!!!!!!!!!
σύνελθε και πάγαινε για μπάνιο!!! :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:

άσε μας εμάς με την σκπ!!! :scared-shocked:

ετσι που κάνεις, αν δεν εχεις ... θα αποκτήσεις!!! :violence-pistoldouble: :angelic-flying:
 #56831  από kakophonix
 Τρί Ιούλ 19, 2011 1:44 pm
Ρε παιδιά σήμερα εντοπίζω λίγο πιο έντονη σπαστικότητα στα δακτυλα και με κάνει και ανυσηχώ κι άλλο. Μου έχει πει ο νευρολόγος να τον πάρω τηλ την πέμπτη να του πώ πως πάω, να τον πάρω νωρίτερα???
 #56850  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 19, 2011 4:43 pm
kakophonix έγραψε:Ρε παιδιά σήμερα εντοπίζω λίγο πιο έντονη σπαστικότητα στα δακτυλα και με κάνει και ανυσηχώ κι άλλο. Μου έχει πει ο νευρολόγος να τον πάρω τηλ την πέμπτη να του πώ πως πάω, να τον πάρω νωρίτερα???
Αν ειναι να ησυχασεις παρτον τηλεφωνο....Βλεπω οτι δεν ησυχαζεις εσυ ομως ....Παρε το κοριτσι σου και πηγαινε στη θαλασσα και το Σεπτεμβρη ξαναψαξε...σε αλλη κατευθυνση....Η θαλασσα τα γιατρευει ολα....ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ....Οταν μου εκδηλωθηκε η σκπ,ο αντρας μου ελειπε απο την Αθηνα για δουλεια και ετσι με ετρεχε σε γιατρους και νοσοκομεια ο αδελφος μου....ο οποιος...λιγες μερες μετα την επιστροφη μου στο σπιτι αρχισε να εχει μουδιασματα στα χερια...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ....Εχω και δυο κολλητες που συχνα παθαινουν ''σκπ''.....ετσι νομιζουν....τρεχουν πανικοβλητες στους γιατρους...γινεται διαγνωση...πρεσβυωπια...αυχενικο....κλπ.ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ??? ΒΓΑΛΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ....!!!!!! :romance-kisscheek:
 #56853  από kakophonix
 Τρί Ιούλ 19, 2011 4:52 pm
Μακαρι να ήταν τόσο απλό, θα το προσπαθήσω καθώς δεν έχω και τίποτα άλλο να κάνω...Είμαι όμως γεμάτος αποριές για όλα αυτα που βιώνω και διαβάζοντας βλέπω οτι με τα συμπτωματά μου δεν υπάρχει σωτηρία αργα η γρήγορα θα διαγνωστεί και επίσημα...!! Λέω να ζήτήσω να απο το γιατρό να μου δώσει και κάτι άλλο να πίνω για να μου ηρεμήσει τα μουδιάσματα (αν υπάρχει) γιατί μόνο έτσι πρόκειτε να ηρεμήσω!!!
 #56856  από Μιμικαμ
 Τρί Ιούλ 19, 2011 5:18 pm
Kakofhonix, τα μουδιάσματα θα σου φύγουν, αν πάρεις το κορίτσι σου και
πάτε για κανένα μπανάκι.....

Συμφωνώ απόλυτα μ'ολα τα προαναφερόμενα, κατά φαντασίαν ασθενείς, εχω πολλούς
στο σόι μου, δημιουργούν τέτοιο πανικό για το τίποτα, αρέσκονται να μας έχουν όλους
στην πρίζα.....και να τους τρέχουμε στους εκάστοτε γιατρούς....με το ίδιο πάντα αποτέλεσμα
δεν εχεις τίποτα, πιές κανένα λεξοτανιλ να ηρεμήσεις....και έχω δεί άτομο με πέτρα στα νεφρά...να υπομένει τους αβάσταχτους πόνους μόνος, περιμένοντας καρτερικά να πέσει,
διώχνοντας όλους απ'το σπίτι για να μην τους ενοχλεί με τους πόνους του....

Αννα ευτυχώς η πτώση μου ήταν πολύ ευγενική μαζί μου, απλές εκδορές κατά μήκος και τών
δύο ποδιών, με λίγους πόνους τις πρώτες ημέρες....πάντως ούτε κάταγμα ούτε κάτι αλλο σοβαρό, που με μεγάλη του ευχαρίστηση μου τόνιζε οτι θα μου συμβεί ο γιατρός μου σε περίπτωση πτώσης μου, λόγω οστεοπόρωσης, απλά δεν μπόρεσα να κάνω ούτε ενα μπάνιο,
αλλά δεν πειράζει, κάνω τώρα εδώ στο σπίτι με την απίστευτη ζέστη.... :teasing-neener:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8