Ξέρω και εγώ γαιτί μου το έδωσε , πάντως μέχρις στιγμής δεν βλέπω προκοπή.. Οσο για την νευρολόγο ομορφούλα δεν λέω αλλά λέω να το πάιξω κιομματάκι δύσκολος καθώς βλέπεις και ερωτευμένος με την κοπελία μου

Σκλήρυνση κατά πλάκας
kakophonix έγραψε:Ρε παιδιά σήμερα εντοπίζω λίγο πιο έντονη σπαστικότητα στα δακτυλα και με κάνει και ανυσηχώ κι άλλο. Μου έχει πει ο νευρολόγος να τον πάρω τηλ την πέμπτη να του πώ πως πάω, να τον πάρω νωρίτερα???Αν ειναι να ησυχασεις παρτον τηλεφωνο....Βλεπω οτι δεν ησυχαζεις εσυ ομως ....Παρε το κοριτσι σου και πηγαινε στη θαλασσα και το Σεπτεμβρη ξαναψαξε...σε αλλη κατευθυνση....Η θαλασσα τα γιατρευει ολα....ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ....Οταν μου εκδηλωθηκε η σκπ,ο αντρας μου ελειπε απο την Αθηνα για δουλεια και ετσι με ετρεχε σε γιατρους και νοσοκομεια ο αδελφος μου....ο οποιος...λιγες μερες μετα την επιστροφη μου στο σπιτι αρχισε να εχει μουδιασματα στα χερια...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ....Εχω και δυο κολλητες που συχνα παθαινουν ''σκπ''.....ετσι νομιζουν....τρεχουν πανικοβλητες στους γιατρους...γινεται διαγνωση...πρεσβυωπια...αυχενικο....κλπ.ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ??? ΒΓΑΛΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ....!!!!!!