κωστας έγραψε:manoula 2 έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΕΤΣΙ.....ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΑΛΛΑ ΟΚ.ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΡΑΛΗΤΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΟΡΘΙΑ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ.....ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ
Δεν ξερω manoula αν αναφερεσαι σε μενα με αυτα που λες με λιγα λογια θελω να πω οτι αν καποιος δεν ειναι σε καλη κατασταση δεν σημανει οτι δεν εχει καλη ψυχολογια ο καθενας το παλευει οπως μπορει και εννοειται οτι αν τα βλεπεις ολα μαυρα ειναι οτι χειροτερο ειδικα για εμας!για να αναφερω τις δικες μου περιπτωσεις η μανα μου πασχει 28 χρονια και ειναι σε καροτσι εγω 12 και εχω σοβαρες διαταραχες βαδισης ο θειος μου(αδερφος της μανας μου) πριν 25 χρονια ειχε δυο επεισοδια οπτικης νευριτιδας και τελος,δεν τον ενοχλησε αλλο!Απο ψυχολογια και διαθεση δοξα το θεο εχουμε αποδεχτει την κατασταση και δεν μας εχει παρει απο κατω!Σχετικα με το θανατο που αναφερεις δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι ηρθε το τελος και ευχομαι να μην αντιμετοπισεις ποτε προβληματα κινητικα ομως υπαρχουν και ασθενης με 2 χρονια και ειναι σε καροτσι και με 25 και παιζουν μπασκετ,η ψυχολογια δεν επαιξε ρολο κανενα το μονο που επαιξε ειναι η μορφη της παθησης !!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!.....να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα...Νοιωθω την υποχρεωση ν'αναφερω στο φορουμ τις εμπειριες μου απο τα φαρμακα και την παθηση,γενικα!!!!Θελω,επισης,να μαθαινω και τις εμπειριες των αλλων...Απο εκει και περα,οπως ολοι,αποφασιζω μονη μου,τι θα κανω!Εχω παλεψει παρα πολυ,παλευω ακομα...Με στηριζουν,ο ανδρας και η κορη μου...Πεφτω ψυχολογικα οχι τοσο,οταν ειμαι σε υποτροπη,αλλα οταν με πιεζουν διαφορα ''παραπλευρα'' προβληματα....ανεργια,οικονομικα,συνταγογραφηση φαρμακων,''γαϊδουρια'' γιατρων,ελλειψη ενημερωσης για τα δικαιωματα μου...Οργιζομαι,οταν βλεπω οτι ειμαι παρατημενη στη μοιρα μου ,απο τον ''επιστημονικο κοσμο'' που νοιαζεται μονο για το πώς θα με ποτισει φαρμακα...κι οχι να βρει την αιτια και την τελικη θεραπεια....