• ΛΥΚΟΣ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #55708  από soulla
 Τετ Ιουν 29, 2011 5:23 pm
παππού γιάννη δεν μασας εσύ να ευχεσαι να εισαι καλά να φροντίζεις και να στηρίζεις την χριστίνα σου...και εμένα πριν μια βδομαδα μου ειπαν να κανω εξετασεις για την νονο devic ότι του φανει του τρελλου :scared-eek:θα κάνετε όμως τις εξετάσεις για να βγει το σωστο αποτέλεσμα...αν και η δικια μου γνωμη ειναι καλυτερος ο λύκος μερικές φορές είναι και πιο εύκολη σαν ασθενεια απο την σκπ .
 #55710  από Neutralis
 Τετ Ιουν 29, 2011 5:44 pm
Παππού Γιάννη, αυτό που έχει σίγουρα η Χριστίνα σου είναι CCSVI, αν θυμάμαι καλά. Ας λυθεί πρώτα αυτό, και οι λοιπές διαγνώσεις βλέπουμε αν θα ισχύσουν. Η Βάλια έχει δίκιο.

Αν η Νευρολόγος δυσκολεύεται να επιλέξει ανάμεσα στον λύκο και την σκλήρυνση, η ύπαρξη CCSVI συνηγορεί υπέρ της σκλήρυνσης.
 #55721  από catherina
 Τετ Ιουν 29, 2011 9:28 pm
καλησπερα και απο εμενα, υπαρχει η πιθανοτητα να συνυπαρχουν και τα δυο και να πεφτουν σε γκριζες ζωνες. εχει ερθει απο την κρητη ο καλυτερος ρευματολογος της ελλαδος στην αθηνα [ο λυκος ανηκει στις ρευματοπαθειες]αν μπορεσεις πανε την κορη σου εκει , λεγετε μπουμπας.
 #55726  από pelopidas
 Τετ Ιουν 29, 2011 10:23 pm
Γιαννη, καλησπερα
ο λυκος διαγιγνωσκεται με συγκεκριμενες εξετασεις αιματος
ενταξει, σε καποιο μικρο ποσοστο μπορει να βραθουν αρνητικες αν και προκειται για λυκο
αλλα συνηθως ξεκαθαριζουν το τοπιο

η σκπ διαγιγνωσκεται μαλλον με μια μαγνητικη εγκεφαλου-αυχενα
αλλα κι αυτη μερικες φορες ειναι αρνητικη

νομιζω κι εγω οτι ειναι καλο να κανετε τον υπερηχο για να δειτε αν δεν εχει αντιμετωπιστει σωστα η φλεβικη ανεπαρκεια. Ισως πρεπει να ξαναγινει καποια επεμβαση
 #55736  από Γιαννης62
 Πέμ Ιουν 30, 2011 2:14 am
σας ευχαρηστω κ. παλι ολους.μαζί σας ειμαι συγουρος πως θα τα καταφερω να ανεβω κ. σε αυτο το βουνο!..
 #55761  από billios
 Πέμ Ιουν 30, 2011 5:31 pm
Αδερφε,τι κι αν εφερες ντορτια τουτη τη φορα,εχεις κι αλλη ζαρια να ριξεις....και η επομενη θα ειναι σιγουρα καλλιτερη γιατι απλα μπορεις να ριξεις κι αλλη.....
 #55792  από Γιαννης62
 Παρ Ιούλ 01, 2011 2:53 am
τετια λογια τετια ωρα, μπωρουν μονο να σε ανεβασουν.σε ευχαριστώ φιλε μου...
 #55856  από billios
 Παρ Ιούλ 01, 2011 11:32 pm
Δυστηχως δεν εχεις αλλη επιλογη εκτος απ'το να παλεψεται με νυχια και με δοντια,μακαρι να ξυπνησεις το πρωί΄και απλα να ηταν ολα αυτα ενα κακο ονειρο αλλα ξερεις καλα οτι αυτο δεν προκειτε να συμβη [ντορτια].Θα το ανεβεις το βουνο τρεχοντας γιατι δεν μπορεις να κανεις πισω,χωρις παρηγοριες και σαλιαρισματα να θυμασαι πως παντα υπαρχουν πιθανοτητες να χα'ι'δεψεις το θηριο και να μην σε δαγκωσει [6-5,6αρες]
 #55861  από litsa
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 12:24 am
με τον λυκο γίνεσαι φίλος... οπότε ειναι να μην μας κατσει το καθετι...

αν μας κάτσει απλά το παλεύουμε... και κοίτα παππού να την εμψυχώνεται να κάνει πράγματα , ότι μπορεί όσο μπορεί... και σίγουρα θα πάει καλύτερα....
φιλια και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!!!! :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #62143  από Vassiliki
 Τετ Οκτ 19, 2011 12:52 pm
οι επαναληπτικές εξετάσεις έδειξαν ότι και εγώ έχω Λύκο.

Δεν γνωρίζω περισσότερα για την ασθένεια (ότι έχω δει στο google τις τελευταίες δύο ημέρες), ωστόσο ο νευρολόγος (σε τηλ. συνομιλία) είπε να μην ανησυχήσω περισσότερο και ότι αρκετοι ασθενεις με ΣΚΠ παρουσιάζουν λύκο (?!).

Προς το παρόν δεν παίρνω κάτι ιδιαίτερο (ασπιρίνη, προβιοτικά, ωμέγα3).
Όπως και πριν.

Γιάννη τι έγινε τελικά με την κόρη σου ?