• Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #55506  από litsa
 Δευ Ιουν 27, 2011 6:29 pm
περαστικούλια.........
να εισαι ήρεμη για να φοβηθεί η φιλενάδα μας και να φύγεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
:romance-caress: :romance-adore: :romance-heartsthree:
 #55542  από kath
 Τρί Ιουν 28, 2011 12:02 am
Καλως ηρθες κ απο μενα κ πολλα περαστικα.
Να εισαι οσο πιο ηρεμη γινεται κ ολα καλα θα πανε.Προ παντων ηρεμια κατα το δυνατο.Δυσκολο να την εχεις 100% αλλα σιγουρα ειναι μεγαλη εχθρος της σκπ
 #55562  από billios
 Τρί Ιουν 28, 2011 11:26 am
εχεις περασει και χειροτερα φανταζομαι,κρατα γερα και κανε δυναμη και αφου πιεις και το ποτηριον τουτο θα βγεις πιο δυνατη και χωρις 'πανω-κατω',απο τη στιγμη που το διαβασα αγωνιω και θελω να σε δω να γραφεις οτι εισαι καλα ,κανε γρηγορα λοιπον.
 #55587  από evapavli
 Τρί Ιουν 28, 2011 2:57 pm
Φιλοι μου... γυρισα με μεγαλη δοση ταλαιπωρειας παλι!Βλεπετε ο εγωισμος ενος γιατρου μπορει να φερει εμποδια κ στα πιο απλα πραγματα οπως πχ να κανω μια κορσ κ να φυγω!Νοσηλευομουν στο ΑΧΕΠΑ μεχρι τον σεπτεμβριο του '10 κ μετα απο συνεχομενες εξετασεις που δεν καταληγαν σε καποια διαγνωση ξεκαθαρη κ χωρις καμια συγκεκριμενη θεραπευτικη αγωγη περαν του κεπρα (που ολοι ξερουμε τι προκαλει) εφτασε ο γιατρος Ι... (λεκτορας) σε αδιεξοδο κ μου ειπε οτι δεν μπορει αλλο να με αναλαβει κ με παρεπεμψε στον καθηγητη του ΜΥΛΩΝΑ ΙΩΑΝΝΗ(που ειναι στο διαβαλκανικο κ παλιος διευθυντης της νευρολογικης του ΑΧΕΠΑ!ετσι απο τον σεπτεμβρη κ μετα με εχει εκεινος ο οποιος μου ξεκινησε το ρεμπιφ κ μου ειπε να πεταξω τα κεπρα !Ετσι ο μυλωνας μου λεει εχθες πηγαινε στο αχεπα κ εχω πει στον Ι .. να σου βαλει κορσ !Εγω πηγα κ με αντιμετωπισαν σαν παρακατιανη,παλι αμφισβητουσαν οτι εχω σκπ κ παλι μιλαγαν για ζιογκρεν το οποιο εχει πλεον αμφισβητηθει απο 3 ρευματολογους!Με λιγα λογια εγωιστικα επιμεναν σε κατι που εχει ξεκαθαρισει εδω κ 5 μηνες μονο κ μονο γτ πλεον με κουραρει αλλος γιατρος(κ η ειρωνια πως εκεινοι με στειλανε σε αυτον)!Εχθες με ειχανε μεσα μια μερα χωρις να μου δινουν κορσ γτ λεει δεν εχει σημασια τωρα κ δεν επειγη απο την στιγμη που επαθα το επεισοδιο(ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ)!Μου ξανακανε αιμοτολογικες κ μου εκαναν ακτινα θωρακος λες παω για βγαλω διπλωμα οδηγησης..κ δεν μου εβαζε κορτιζονη αν δεν εβλεπε λεει τους πνευμονες μου μην τυχον κ παθω καμια λοιμωξη!Ρε παιδια εχω κανει κ αλλες κορσ γτ ποτε δεν μου κανανε ολα αυτα ?Ξαφνικα τωτα κινδυνευω αν την παρω ?Με τα πολλα κ μετα απο πιεσεις σημερα μου βαλανε κορσ αλλα μου κανανε κ εγκεφαλογραφημα ετσι για το καλο βρε αδερφε!Ευτυχως μου δωσανε αδεια για να μπαινοβγαινω!Μου εκαναν
κ τις απαραιτητες(για αυτους) ενστασεις οπως "εξακολουθουμε να εχουμε τον προβληματισμο οσο αναφορα το σιογκρεν(οτι εχω για αυτους) κ την θεραπεια που σου δινει ο γιατρος σου!ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ??7 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΦΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΒΗΜΑ ..ΜΕ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ??!!
Αυτες ηταν οι περιπετιες της μικρης κομμωτριας..κ συνεχιζεται!ΦΙΛΙΑΑΑΑ
 #55588  από mortal_engine
 Τρί Ιουν 28, 2011 3:16 pm
Περαστικά.
Με το Rebif όμως δεν έπεσε και πολύ μέσα ο κος Μυλωνάς. Άραγε τί πρωτοποριακό θα σκεφτεί τώρα για το μέλλον; Μήπως το Biogen-Elan Tysabri ή το νέο Novartis Fingolimod; Αν και ο φυσικός δρόμος από το Rebif οδηγούσε στο Cladribine (λόγω πατρότητας της Merck), που όμως δεν τα κατάφερε να φτάσει στο ράφι των φαρμακείων.
 #55592  από evapavli
 Τρί Ιουν 28, 2011 4:19 pm
mortal_engine έγραψε:Περαστικά.
Με το Rebif όμως δεν έπεσε και πολύ μέσα ο κος Μυλωνάς. Άραγε τί πρωτοποριακό θα σκεφτεί τώρα για το μέλλον; Μήπως το Biogen-Elan Tysabri ή το νέο Novartis Fingolimod; Αν και ο φυσικός δρόμος από το Rebif οδηγούσε στο Cladribine (λόγω πατρότητας της Merck), που όμως δεν τα κατάφερε να φτάσει στο ράφι των φαρμακείων.
Μου ειχε αναφερει για το Tysabri πριν ξεκινησω Rebif αλλα εγω αρνηθηκα γτ το φοβαμαι κ δεν βρισκω λογω να κανω κατι τετοιο οταν βρισκομαι ακομη στην αρχη!Με το Rebif ειχα μεγαλη βελτιωση πχ δεν περπατουσα μεχρι πριν παρα μονο με βοηθεια κ τωρα μεχρι πριν το επεισοδιο(μετα απο 5 μηνες Rebif) εχω μια δυσκολια στο αριστερο ποδι!Ισως την ιντερφερονη που που παιρνω να μου την αλλαξει σε μια την εβδομαδα(δεν ξερω πως λεγεται τωρα τα μαθαινω) γτ απο οσο ξερω ειναι πιο δυνατη!Του εχω εμπιστοσυνη κ απο την στιγμη που υποχωρησουν τα συπτωματα του επειδοδιου με την κορσ δεν θα εχω προβλημα γτ ισως να ευθυνοταν κ η εντονη ζεστη κ η σωματικη κοπωση λογω αυξημενης δουλειας !
 #55595  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 28, 2011 4:32 pm
ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΦΙΛΕΝΑΔΑ.... :angry-banghead: ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...Οι εστιες στη μαγνητικη σου,δεν τους λενε τιποτα??? Αν εχουν αμφιβολιες,ας το ψαξουν περισσοτερο...Μεχρι τωρα,απο τις δικες μου εμπειριες,ειχα βγαλει το συμπερασμα,οτι πολλοι νευρολογοι,βαριουνται και αποφευγουν τους ''παλιους'' ασθενεις !!!Τωρα ομως ,βλεπω οτι δεν θελουν ουτε τους ''καινουριους''...τι θελουν,πια???Βολτες σε νοσοκομεια ,αδεια,χωρις ενοχλητικους ασθενεις???.....Τελος παντων...πως εισαι τωρα???Συνηλθες,τουλαχιστον??? ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ !!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #55607  από evapavli
 Τρί Ιουν 28, 2011 5:39 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΦΙΛΕΝΑΔΑ.... :angry-banghead: ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...Οι εστιες στη μαγνητικη σου,δεν τους λενε τιποτα??? Αν εχουν αμφιβολιες,ας το ψαξουν περισσοτερο...Μεχρι τωρα,απο τις δικες μου εμπειριες,ειχα βγαλει το συμπερασμα,οτι πολλοι νευρολογοι,βαριουνται και αποφευγουν τους ''παλιους'' ασθενεις !!!Τωρα ομως ,βλεπω οτι δεν θελουν ουτε τους ''καινουριους''...τι θελουν,πια???Βολτες σε νοσοκομεια ,αδεια,χωρις ενοχλητικους ασθενεις???.....Τελος παντων...πως εισαι τωρα???Συνηλθες,τουλαχιστον??? ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ !!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
Εγω παλι φιλη μου διαπιστωνω οτι θελουν απλως να κανουν ερευνες κ να με βλεπουν σαν ενα νεο πειραμτοζωο για μια πιο ιδιαιετερη περιπτωση σκπ!Να κανουμε εξετασεις πανω στις εξετασεις χωρις να καταληγουμε καπου θεραπευτικα!Τωρα ειναι η 1 μερα κορς κ εχω αλλες 4 οποτε θα δειξει ο σπασμος στο κεφαλι ειναι πιο ηπιος αλλα το ποδι παραμενει ιδιο!Θα δειξουν οι μερες ..ευχομαι να ειστε ολοι καλυτερα απο μενα αυτες τις μερες!
 #55732  από anna iatropoulou
 Τετ Ιουν 29, 2011 11:52 pm
καλησπερα και περατικα σου!αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι πρεπει να εχουμαι υπομονην γαΙΔΑΡΟΥ !ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΕΠΕΙ νΑ περιμενεις.να περασει ενα τριμηνο και μετα να περιμενεις να περασει και το επομενο τριμηνο και παει λεγωντας.βεβαια τι να σου κανουν και αυτοι αφου δεν υπαρχει καποιο φαρμακο για το οποιο να ειναι σιγουροι πως θα σου κανει καλο εχεις και τονκοσμο ακουνε στα καναλια διαφορα καθημερινα,με στματανε στο δρομο.ταμαθες μου λενε,βρεθηκε το φαρμακο,να πεις στον γιατρο σοτ να σου το δωσει η να το παραγγειλεις απο την αμερικη!αντε να εξηγεις συνεχεια οτι ολα αυτα ειναι σε πειραματικο σταδιο.και επειδη δεν ενθουσιαζωμαι με κοιτουν και περιεργα.γι αυτο υπομονη!!ας ελπισουμε να παραμενουμαι στα σιμοι!ευχωμαι να ανΑρωσεις με την κορτιζονη. :banana-dreads: :happy-bouncymulticolor: :banana-stoner:
 #55733  από evapavli
 Πέμ Ιουν 30, 2011 1:47 am
anna iatropoulou έγραψε:καλησπερα και περατικα σου!αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι πρεπει να εχουμαι υπομονην γαΙΔΑΡΟΥ !ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΕΠΕΙ νΑ περιμενεις.να περασει ενα τριμηνο και μετα να περιμενεις να περασει και το επομενο τριμηνο και παει λεγωντας.βεβαια τι να σου κανουν και αυτοι αφου δεν υπαρχει καποιο φαρμακο για το οποιο να ειναι σιγουροι πως θα σου κανει καλο εχεις και τονκοσμο ακουνε στα καναλια διαφορα καθημερινα,με στματανε στο δρομο.ταμαθες μου λενε,βρεθηκε το φαρμακο,να πεις στον γιατρο σοτ να σου το δωσει η να το παραγγειλεις απο την αμερικη!αντε να εξηγεις συνεχεια οτι ολα αυτα ειναι σε πειραματικο σταδιο.και επειδη δεν ενθουσιαζωμαι με κοιτουν και περιεργα.γι αυτο υπομονη!!ας ελπισουμε να παραμενουμαι στα σιμοι!ευχωμαι να ανΑρωσεις με την κορτιζονη. :banana-dreads: :happy-bouncymulticolor: :banana-stoner:
Με καλυψες απολυτα αννα μου!Ακριβως ετσι σκεφτομαι κ εγω!Αυριο θα ειναι η 3η κορς κ εχω κ μεχρι το σαββατο!Ηδη εχω μια μικρη βελτιωση με τους σπασμους στο κεφαλι ,οποτε μεχρι το σαββατο ελπιζω στην πληρη αποκατασταση!