• Καλησπέρα σε όλους!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #55247  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 24, 2011 4:29 pm
billios έγραψε:Καποιος εχει βγαλει βρωμα προς τα εξω πως εδω εμεις περναμε καλα,δεν εξηγηται αλλιως!! Γεια σου λοιπον φανη
....γιατι ??? ψεματα ειναι ??? αφου περναμε καλα :banana-stoner: :happy-bouncymulticolor: :happy-cheerleadersmileygirl: :banana-dreads: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #55273  από evapavli
 Σάβ Ιουν 25, 2011 12:06 am
Καλησπερα κ απο μενα ..ειμαι νεο μελος στο forum κ νεο μελος της σκπ!Εδω κ 1 χρονο γνωριζω τι ακριβως μου συμβαινει μετα απο πολυμηνες ταλαιπωριες με γιατρους που χτιζαν καριερες κ διδακτορικα στην πλατη μου!Η βοηθεια σας θα μου ειναι πολυτιμη κ η εμπειρια σας επεισης!Ευχαριστω κ καλη δυναμη σε ολους!
 #55275  από billios
 Σάβ Ιουν 25, 2011 12:09 am
γεια σου evapavli,ανοιξε νεο θεμα στην κατηγορια ΄νεο μελος' και πες μας για το βιωμα σου αν θελεις
 #55277  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 25, 2011 12:18 am
evapavli έγραψε:Καλησπερα κ απο μενα ..ειμαι νεο μελος στο forum κ νεο μελος της σκπ!Εδω κ 1 χρονο γνωριζω τι ακριβως μου συμβαινει μετα απο πολυμηνες ταλαιπωριες με γιατρους που χτιζαν καριερες κ διδακτορικα στην πλατη μου!Η βοηθεια σας θα μου ειναι πολυτιμη κ η εμπειρια σας επεισης!Ευχαριστω κ καλη δυναμη σε ολους!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :text-welcomewave: :text-welcomeconfetti: :text-welcomewave: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ !!!
 #55317  από LL--MM
 Σάβ Ιουν 25, 2011 4:25 pm
WELCOME!!! :-D :-D Να μή σε φοβίσουμε μόλις ήρθες! Περαστικά, καλή υπομονή με τους νευροφθαλμιάτρους!