• Καφεδάκι (και ότι προκύψει) στο Mall;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #54393  από Γιάννης
 Σάβ Ιουν 11, 2011 7:09 pm
elenipir έγραψε:Εγω λεω για την αλλη Κυριακη 19 Ιουνιου Sexy man τι λες ???
Θα προσπαθήσω, δε λέω σίγουρα γιατί έχει έλθει γκρουπ από το διάστημα να θαυμάσει το κουκλάκι

Το κουκλάκι δεν είναι για χόρταση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Δευ Ιουν 13, 2011 9:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #54395  από elenipir
 Σάβ Ιουν 11, 2011 7:25 pm
Κουκλακι ..... :laughing-rolling: :teasing-neener: οπως νομιζεις , εγω το ειπα για να προλαβουμε τις ζεστες :sad-roulette: και για να μην μας κοιροιδευουν
καποιοι - καποιοι :teasing-neener:
 #54397  από Γιάννης
 Σάβ Ιουν 11, 2011 8:04 pm
Τι να μας πούνε Ελενίτσα μου, είμαστε πρωτοπόροι βρεεεεεεεεεεεεε, όταν εμείς οι Αθηναίοι χτίζαμε Παρθενώνες οι υπόλοιποι τρώγανε ακόμα βελανίδια βρεεεεεεεεεεεεε

Άντε να βλέπουμε συμμετοχές και προτάσεις
billios έγραψε:Τι σας λεει ο πειραιας? καφεδακι,ουζακι,μπεργκερ,παγωτακι και τα ρεστα...
Προσωπικά δεν διαφωνώ billios. Όμως στις συναντήσεις πρέπει να ζυγίζουμε όλες τις παραμέτρους (πρόσβαση στο χώρο, πρόσβαση στην τουαλέτα, σίγουρη κάλυψη από τον ήλιο κ.α) ούτως ώστε να μην αποκλείονται μέλη με σοβαρότερα κινητικά προβλήματα, είναι δικοί μας άνθρωποι.
Ο χώρος που έχεις στο μυαλό σου είναι προσβάσιμος;
 #54399  από Μιμικαμ
 Σάβ Ιουν 11, 2011 8:40 pm
Ελενίτσα γιατί βιάζεσαι?????

Ασ' το κουκλάκι να κάνει παιγνίδι, τώρα που εχει και τους εξωγήινους επισκέπτες να
τον θαυμάζουν..... αλλωστε σημασία δεν εχει ο προορισμός του ταξιδιού, αλλά η διαδρομή,
ας το απολαύσουμε λοιπόν ολοι, και μερικοί μερικοί, ας λεν ο,τι θέλουν....οι Αθηναίοι
οταν θέλουν, ολα τα μπορούν...... :happy-bouncymulticolor:
 #54402  από elenipir
 Σάβ Ιουν 11, 2011 9:45 pm
Μιμικαμ έγραψε:Ελενίτσα γιατί βιάζεσαι?????

:
Βιαζομαι :oops: γιατι μετα φευγω για το νησι !!!! :teasing-neener:
 #54403  από diamantis
 Σάβ Ιουν 11, 2011 9:49 pm
μπραβο Γιαννη για τη προταση.Ελπιζω να πατε και
εγω που δεν μπορω, περιμενω να μου πειτε τα νεα
του εξω κοσμου.Ζεστανε για τα καλα και θα δειτε
ωραια πραγματα.......
 #54405  από billios
 Σάβ Ιουν 11, 2011 10:54 pm
Μανα μου!! diamantis θα φερω και το κολιριο μαζι μου!! :geek: δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου,η πλατεια στο πασαλιμανι προσφερει επιλογες,βεβαια ισως ειναι πιο φρονιμο να παμε καπου δοκιμασμενο απο προηγουμενη επιδρομη σας
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11