• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #54194  από Menia
 Τετ Ιουν 08, 2011 10:23 pm
"Αξιόλογη η προσπάθεια σου να βοηθήσεις τον άνθρωπο σου απλά να ξέρεις οτι πολλά απο αυτά που γράφουμε είναι δύσκολο να τα καταλάβετε οι υπόλοιποι (όσο και αν μας αγαπάτε)."

Καλησπέρα και πάλι. Ευχαριστώ όλους για την υπέροχη υποδοχή. Για να γνωριστούμε καλύτερα να σας πως η αδελφή μου είναι ο άνθρωπος μου που πάσχει από την νόσο. Την έπαθε στα 26 και τώρα είναι 39. Σίγουρα δεν μπορώ όσο και να θέλω όσο και να προσπαθώ να καταλάβω αρκετά. Αλλά αυτό που εγώ θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας και να ανταλλάξω απόψεις, είναι οι εμπειρίες μας γύρω από το πως αντιμωτωπίζει-αντιμετωπίζουμε πολλές φορές μαζί τις καθημερινές "προκλήσεις" , πως ξεπερνάμε ή δεν καταφέρνουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται. Για το πως τα αντιμετωπίζετε και εσεις. Για νέες θεραπείες κ.λ.π . Μιλάω σχεδόν μόνο με πληθυντικό αλλά είμαστε πολύ δεμένες.
 #54198  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 08, 2011 11:01 pm
:text-welcomewave: ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ! ......Ο,ΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ.......ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ :happy-wavemulticolor:
 #54204  από kath
 Τετ Ιουν 08, 2011 11:36 pm
Καλως ηρθατε κ απο μενα γλυκια μου κ καλη δυναμη κ στις δυο σας.
Θα συμφωνησω με το Fantoma γιατι οντως ειναι δυσκολο να καταλαβεις καποια πραγματα.Μου εκανε εντυπωση που χρησιμοποιεις πληθυντικο,εισαι αξιεπαινη κ μονο που ασχολεισαι κ που προσπαθεις να καταλαβεις.Οι περισσοτεροι ανθρωποι το αποφευγουν επειδη φοβουνται.
Ευχομαι τα καλυτερα κ σε σενα κ στην αδερφη σου
 #54207  από pelopidas
 Τετ Ιουν 08, 2011 11:42 pm
καλως ηρθες
σημαντικο αυτο που κανεις
 #54238  από Κώστας
 Πέμ Ιουν 09, 2011 4:09 pm
Σας καλωσορίζω κι΄ εγώ με τη σειρά μου αν και ομολογώ πως νοιώθω μια περίεργη θλίψη κάθε φορά που προστίθεται κάποιος στην παρέα μας.

"Ρε παιδιά ας κλείσει κάποιος τη πόρτα ΕΛΕΟΣ φτάνει ....."

elenipir, πρέπει να παραγγείλουμε κατεπειγόντως καινούργιους μεντεσέδες.
Αυτοί που έχουμε έχουν ξεχαρβαλωθεί!...

Καλώς ήρθατε!