• ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ????

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54571  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 15, 2011 9:21 am
sou έγραψε:Όχι ακριβώς.... Μην ξεχνάμε πού πηγε η AMAG και το σχέδιο Marshal. Δε φταίνε πάντα οι άλλοι ρε παιδιά. Φταίμε και εμείς.
Ε!!! ΝΑΙ!!! ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ! ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ! ΕΜΑΣ , τον απλο κοσμο τον μη βιομηχανο, ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ??? ΟΟΟ...ΧΙ ! ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ''ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ '' ,ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ''ΓΛΥΚΙΑΣ'' ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ :angry-cussing: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :violence-pistoldouble: ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!
 #54587  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Τετ Ιουν 15, 2011 12:45 pm
Σύμφωνοι, φταίμε και εμείς για τα δεινά μας. . Όμως όταν πρωτοξεκίνησα τη σκέψη μου δεν είχα στο μυαλό μου τους λαούς, τον κοσμάκη δηλαδή. Και οι Γερμανοί έχουν τεράστια ανεργία και χιλιάδες κάτω από τα όρια της φτώχιας. Και εις βάρος τον Γερμανών παίζονται παιχνίδια από το διεθνές κεφάλαιο. Απλά σήμερα το ψωμί το έχει η Ψωροκώσταινα. Είναι πολλά τα πονταρίσματα στον Αστραχάν ("μουλάρι ο Αστραχάν") και γι αυτό την έχουμε πατήσει. Το πρόβλημα μας δεν είναι οικονομικό. Είναι ηθικό, κοινωνικό, θεολογικό, όπως θέλει το λέει ο καθένας.
 #54592  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 15, 2011 1:14 pm
ΦΥΣΙΚΑ ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΑΚΗ :confusion-shrug: :confusion-shrug: :confusion-shrug: ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ !!! ΑΥΤΟΣ ΜΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ''ΕΙΡΗΝΗΣ'' !!! Σ'ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ , ΤΟ ''ΞΕΛΑΣΠΩΜΑ '' !!! ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ !!! ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ !!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ! ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ !!! ΚΑΙ...ΚΥΡΙΩΣ...!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΝΑ ''ΒΟΛΕΜΑ'' ,ΜΙΑ ΑΣΤΑΘΗ ''ΣΙΓΟΥΡΙΑ'' ......ΑΚΟΜΑ ,ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ !!! ΤΗ ''ΣΟΥΠΑ'' ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΛΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ''ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ'' ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ''ΝΙΡΒΑΝΑ'' ΤΟΥΣ !!! ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ !!! ΑΠΟ ΜΑΣ ,ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ !!! ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΜΑΣ !!! αυτες ειναι λιγες απο τις καθημερινες μου σκεψεις ! καποια στιγμη,θα τα πουμε κι απο κοντα !!! :romance-kisscheek: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΟΟΛΟΙ :greetings-waveyellow:
 #54594  από kate2002
 Τετ Ιουν 15, 2011 1:43 pm
Ισως να φταιν ολοι οι παραπανω, ισως ομως να φταιει κι ο καθενας μας αλλα σε διαφορετικο βαθμο. οπως ολοι μαζι δεν τα φαγαμε, ετσι ολοι το ιδιο δεν ειμαστε, κι ολοι το ιδιο δεν πορευτηκαμε. και γιατι ομως, αφου το ιδιο δεν πορευτηκαμε, αφου μαζι δεν τα φαγαμε, κι αφου εγω δεν αισθανομαι οτι χρωσταω, αλλα αντιθετα μου χρωστανε, γιατι να πληρωσω εγω και τα παιδια μου; δεν ελαβα καποιο κονδυλιο, ουτε καποια επιδοτηση να κανω κατι και δεν το εκανα. και τα πτυχια μου τα ξαναεδωσα γραπτες εξετασεις στον ασεπ για την θεση που αυτοι κοινοποιησαν οτι ηθελαν να δωσουν. γιατι φταιει η γεννια η δικια μου για το χαλι, το καταντημα τη χρεοκοπία δηλαδη; την κατασταση ετσι στρωμενη δε βρηκαν; και φταιει η γενια του πατερα μου; του πολυτεχνειου; σε μια ισοπεδωμενη χωρα ποιος κληθηκε να κανει κουμαντο με ποιανου οδηγιες κι εντολες; κι οταν μοιραζαν οτι μοιρασαν οι "βοηθοι" μας, δικη τους γραμμη δεν ηταν το λαδωμα και το φαγοποτι; γερμανικες δεν ειναι οι μεγαλυτερες μιζες; η τροικα οταν ερχεται στη χωρα μας σε πανσιον παει να μεινει και τρωει μακαροναδα; οχι οτι οι γενιες των ελληνων ειναι αμοιρες ευθυνων. επρεπε και οφειλαν να τηρησουν το μετρο, και το χασαμε. εστω και σημερα, μετα το "λεφτα υπαρχουν" , ακομη και τωρα γραμμη δεν ειναι να παμε πιο κατω, να κερδισουν ακομα περισσοτερα οι "ευγενης εταιροι" μας; κι αυτοι που μας "κυβερναν" (για τα προσχηματα δηλαδη, οτι κατσε και καλα τους εξελεξε η πλειοψηφια, οι 700.οοο απο τα 11 εκατομ ) το κανουν κατα συνειδηση και με πληρη γνωση; για το καλο και το μελλον της ελλαδας;;; αλλαξε κατι και δεν καταλαβα;;; την κατασταση που ρυθμιζαν οι ξενοι στην ελλαδα, την εφαρμοζαν οι εκαστοτε μεγαλοι μας, καλοβολευοταν καμποσοι, και οι περισσοτεροι περιμεναν το κοκκαλο της επομενης μερας. κι οσοι δεν γουσταραν , δε συμφωνουσαν, το επιναν με το ζουμι τους. προσωπικα δεν τους υποστηριξα ποτε, δεν τους εγλυψα ποτε, και εκανα οτι μπορουσα να μεινω πιστη στις δικες μου αξιες. αλλα πρεπει να πληρωσω κι εγω και τα παιδια μου για οοοολα οσα μαζι δεν φαγαμε. μου διαλυουν τα ονειρα, μου κλεινουν το δρομο, μου εξευτελιζουν το εγω μου. ο καθρεφτης με λεει μ@λ@κα, γιατι πληρωνω λογαριασο απο ξενο γευμα.
 #54597  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 15, 2011 2:46 pm
:bow-yellow: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ...συντομα , η αγανακτηση μας ,θα γινει ΔΥΝΑΜΗ :violence-pistoldouble: :violence-hammer: :violence-pistoldouble: ...συντομα... :romance-kisscheek:
 #54599  από kate2002
 Τετ Ιουν 15, 2011 2:55 pm
μετα σταυρο θελεις να ακουσεις το ιδανικο του τι θα επρεπε να συμβει, ή του τι θα συμβει στην ελλαδα δυστυχως;
 #54600  από kate2002
 Τετ Ιουν 15, 2011 2:58 pm
κι επειδη τις απαντησεις (σε εμπιστευομαι) τις ξερεις και τις δυο, γιατι δε ρωτας ή δε λες καλυτερα τη δικη σου γνωμη για το τι πρεπει να κανουμς, ολοι οσοι δε μας αρεσει (επιεικεστατα) αυτο που παει να γινει; ή αακομα καλυτερα, χωρις να χαρακτηριστουμε τρομοκρατες(γιατι εγω ετσι νιωθω πια πως θελω να ενεργησω) τι μπορουμε να κανουμε;;;
το σκασε και κολυμπα μας τοχουν πει οι άλλοι... κατι άλλο;
 #54602  από nowhere
 Τετ Ιουν 15, 2011 3:35 pm
Στην ελλάδα πρέπει να συμβεί αυτό που πρέπει να συμβεί παντού και θα συμβεί αυτό που θα συμβεί παντου, το "κακό" δεν είναι τοπικό.

Τι λύσσα κακιά σε έχει πιάσει με τη γερμανία; Τόσο προσωπικά το πήρες το εξώφυλλο του focus;
Εντάξει δεν θα αθωώσουμε το ναζισμό, το αιματοκύλισμα της ευρώπης, αλλά έχουν περάσει σχεδόν 80 χρόνια από τότε που οι παπούδες των σημερινών γερμανών έδωσαν την εξουσία στο NSDAP, μη λειτουργούμε με λογικές συλλογικής ευθύνης των λαών, δεν τον έχουν τον ναζισμό στα γονίδια τους, εμφανίστηκε σε πολύ συγκεκριμένες πολιτισμικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες. Θα μπορούσε να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε χώρα κάτω από τις ίδιες συνθήκες.

Άλλωστε το ελληνικό κράτος δεν έχει δανειστεί από την γερμανία την ίδια, το γερμανικό δημόσιο, ούτε οι μίζες είναι από την γερμανία. Από τράπεζες έχει δανειστεί (περισσότερα από γαλλικές παρά γερμανικές) και τα χάρισε εκεί που τα χάρισε με την συγκατάθεση του πισινού του βιαζόμενου, όπως λέει ο sou, και οι μίζες είναι από ιδιωτικές εταιρείες, που απλά έχουν έδρα τη γερμανία (η Siemens για παράδειγμα απλά έχει έδρα την γερμανία, δεν είναι γερμανική, δεν ανήκει στο γερμανικό δημόσιο, ιδιωτική επιχείρηση είναι).
Το γερμανικό κράτος το μόνο που κάνει είναι να στηρίζει αυτές τις τράπεζες και εταιρίες σε βάρος και του γερμανικού λαού, το ίδιο ακριβώς δηλ. που κάνει το ελληνικό κράτος, με το μνημόνιο, στηρίζει τις εδώ τράπεζες και κάποιους που βρίσκονται ψηλά στην οικονομική ιεραρχία σε βάρος του ελληνικού λαού (τα ήθελε ο κ.λος του).
 #54604  από kate2002
 Τετ Ιουν 15, 2011 3:57 pm
αν η ερωτηση απευθυνεται σε μενα, ναι, δεν τους χωνευω. και οχι μονο για το "παρελθον" τους. ο προτερος "βιος" του καθενος ομως παιζει το ρολο του, γιαυτο τον ελεγχουν και στα δικαστηρια , δε συμφωνεις; οσον αφορα συγκεκριμενα τη γερμανια, μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι (κι εχω και το γνωστο προβλημα στην καθοδο-κι αυτο επιδυνωνει τη θεση της :laughing-rolling: ) το οτι ηταν παντα απο πανω κι εκτος νομου και δικαιου, ανεκαθεν, και σημερα. τα δικα της χρεη, τα δικα της δανεικα (κι αγυριστα) δεν επηρεαζουν τη γνωμη κανενος οικου αξιολογισης, και κανενος δικαιου. και στην ευρωπη σημερα φαινεται πως κανει κουμαντο αυτη. με ξενους κ*λους εγινε π..ταν* και μαλιστα αρχιτσατσα. ε αυτο μου τη δινει. κι επειδη θριαμβευει παλι και γιγαντωνεται ο ναζισμος σε 3-4ης γενεας γερμανους, κατι απο την τοτε κουλτουρα εχει περασει και στο dna τους, οπως και στο δικο μας η τουρκικη πονηρια και ρεμπελια και ο αστογιαυριο-σμος. η σημενς εχει εδρα απλα τη γερμανια τωρα, δεν ηταν παντα ομως ετσι... και φυσικα το ελληνικο κρατος δεν δανειστηκε απο την ιδια τη γερμανια, η ιδια η γερμανια ομως χρωσταει ακομη στο ελληνικο κρατος πολλα δις (με τη βουλα) και δεν θα τα πληρωσει ποτε, ακομη κι οταν ισχυριζεται πως μας δανειζει απλα να μας σωσει. θα μπορουσε να πληρωσει κατι απο αυτα που χρωσταει για παραδειγμα, το χρυσο, τα μετρητα, τις αποζημιωσεις, και η ελλαδιτσα θα ηταν το "οικονομικο"υποδειγμα κρατους χωρις οφειλες. αλλα για να πουμε και του στραβου (εμας εννοω) το δικιο, πως στο διαολο να σηκωσουμε κεφαλι, οταν πληρωνουμε ακομη τα δανεια της ιδρυσης του ελλ.κρατους του 1821; στη γερμανια γιατι προ μισο αιωνα αυτο θεωρηθηκε βοηθεια κι εμας λαιμητομος;
 #54612  από nowhere
 Τετ Ιουν 15, 2011 4:52 pm
@Kate2002
όχι δεν συμφωνώ, αν ένα δικαστήριο αρχίσει να ελέγχει τον "κακό" βίο του παππού μου τότε είναι τουλάχιστον προκατειλημμένο εναντίον μου.

Και φυσικά οι λαοί έχουν μια ιστορική και πολιτισμική συνέχεια, αλλά η άνοδος κάποιων ιδεολογικών ρευμάτων σε συγκεκριμένες συνθήκες, δεν αποτελεί χαρακτηριστικό ενός λαού, δηλ. ο ιταλικός λαός είναι φασιστικός επειδή σ' αυτόν πρωτοεμφανίστηκε ο φασισμός σαν ιδεολογικό ρεύμα; Δεν περνάνε οι ιδεολογίες στο DNA.

Από κει και πέρα εντάξει, είναι θέμα γούστου, γενικά κι' αόριστα, εσύ ας πούμε δεν γουστάρεις τους γερμανούς, εμένα μου τη σπάνε οι γάλλοι, αλλά ξέρω γω έχει κάνένα νόημα να πω ότι οι γάλλοι είναι αυτό κι' εκείνο και το άλλο;