• ''καλοκαιρινές ώσεις''??? περαστικές???

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #53681  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιουν 02, 2011 4:17 pm
Ή Ακόμα καλύτερα μια γκαζόζα που είναι και πιο χωνευτική σύμφωνα
με τα λεγόμενα μιας φίλτατης ψυχής......
αν και αυτή σε λίγο θα έχει γίνει είδος πολυτελείας... :teasing-neener:
 #53682  από ioanna_melina
 Πέμ Ιουν 02, 2011 4:20 pm
Ευχαριστώ που καταθέσατε τη γνώμη σας :romance-kisscheek:
Αυτό είναι το πρόβλημα....οτι είναι δύσκολο να διακρίνεις την ώση από ένα μούδιασμα,μια αντίδραση περαστική και οι γιατροί πάντα -σου λέει για να έρχεσαι μέχρι το νοσοκομείο- σου χορηγούν κορτιζόνη! :greetings-waveyellow: Τελικά είναι τόοοοσο υποκειμενικό το θέμα της ώσης???? μπορεί να μην πάω στο νοσοκομείο και αυτό που αισθάνομαι να περάσει σε λίγο.Μπορεί να μου δώσουν κορτιζόνη και πάλι να περάσει. :think: :? Είναι βέβαιο οτι θα χορηγηθώ κορτιζόνη πηγαίνοντας εκεί και πρέπει τώρα,λοιπόν, να κάθομαι να σκέφτομαι εγώ,μια άσχετη από ιατρική, εάν πρέπει να λάβω ή όχι κορτιζόνη!!!........ :evil: :violence-hammer:
Η νευρολόγος με συμβούλεψε να περιμένω ένα 24ωρο και αν χειροτερέψει.... Μα δε χειροτέρεψε...ούτε είναι ανυπόφορο,κανονικά συνεχίζω τις καθημερινές δραστηριότητες.Απλώς δεν είναι το ίδιο πόδι!..

Τέλος πάντων. Δε μου αρέσει που με τόση ευκολία χορηγούν κορτιζόνη.Γιατί να επιβαρύνουμε τον οργανισμό αν δεν είναι αναγκαίο??! και δε μου αρέσει που εξαιτίας αυτής της ευκολίας, βρισκόμαστε οι ίδιοι οι ασθενείς στη θέση να αποφασίζουμε αν μας χρειάζεται ή όχι! :( :evil: :clap:
...φυσικά επειδή φοβάμαι, θα πάρω κορτιζόνη και θα πω και ευχαριστώ :roll: :evil:
 #53693  από Στάθης
 Πέμ Ιουν 02, 2011 7:29 pm
ioanna_melina έγραψε: ...φυσικά επειδή φοβάμαι, θα πάρω κορτιζόνη και θα πω και ευχαριστώ :roll: :evil:
Άκουσα τις προάλλες: Το κλειδί της ζωής ... είναι να μην φοβάσαι !

Αχ Ιωάννα, εαν δεν άφηνες τον φόβο να σε καθοδηγεί, πιθανά να είχες καλύτερες και καθαρότερες αντιλήψεις γεγονότων και των αποφάσεων δράσης.

Επειδή τα έχω περάσει και εγώ τα μουδιάσματα τύπου ... είναι ώση αυτή Θεέ μου;;; τι να κάνω;;;; και επειδή έχω πάρει αποφάσεις και εν θερμό λόγου φόβου ..... και εν καθαρού μυαλού λόγου έλλειψης φόβου, μπορώ να σου το πω: όλα τα προβλήματά μας αρχίζουν (και διαιωνίζονται) από το φόβο.
 #53706  από soulla
 Πέμ Ιουν 02, 2011 11:35 pm
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΦΟΒΑΜΑΙ ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ...ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ :scared-shocked:
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗς ΖΩΗς ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ
 #53721  από litsa
 Παρ Ιουν 03, 2011 11:34 am
τώρα εμένα πως θα μου παιρνούσε η ώση την πρώτη φορά που όσο περνούσαν οι μέρες χειροτέρευε και απο τα ποδιά πήγαινε σε όλο το σώμα ... δεν μπορώ να καταλάβω το αποτέλεσμα..

ίσως κάτι μικρότερες και τοπικότερες.. ναι χωρις κορτιζόνη..

τεσπα...
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: