• Τηλεοπτική εκπομπη για τη σκ σε καναλι της Ηπειρου...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #53469  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μάιος 30, 2011 12:33 am
...Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ,19 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ''ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΜΑΜΑ , ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ '' .ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ , ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ ΜΟΥ ! αληθεια ,οι αρρωστιες ,δημιουργουν και οικονομικο προβλημα ,το ακουτε αυτο σκουπιδοσακουλα ??? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ :teasing-neener:
 #53471  από LL--MM
 Δευ Μάιος 30, 2011 1:00 am
Aσφαλώς, η κόρη σου είναι από τα ελάχιστα άτομα απο τα οποία ΔΕΝ θα το έπαιρνα ώς κοροϊδία, ή ώς υποκρισία... Και αυτό, επειδή αναφέρεται στον καθημερινό αγώνα σου και όχι σε εντυπωσιασμούς. ΙΔΙΩΣ, ξέρει ότι ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΕΣΥ ΤΗ ΣΚΠ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠ'ΟΣΟ ΟΙ ΦΩΚΟΜΕΛΕΙΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΈΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ''ΤΡΕΧΩ'',ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ!!!!! ΜΑΜΑ ΕΛΛΑΣ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΣΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ! ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΣΥΡΙΓΓΑ ΤΟΥ BETAFERON , ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ !!! Δ Ε Ν Τ Ο Η Θ Ε Λ Α Ν Α Π Α Θ Ω ΣΚΠ :hand:

Τι ενοχλείς τη μαμά Ελλάδα, καλέ, όταν ακόμα και άλλοι ομοπαθείς εδώ μπερδεύουν τον καθημερινό αγώνα, είτε τον δικό μας, είτε παραβάλλοντας τον με προβλήματα μεγαλύτερα των δικών μας αλλά και με τους εύκολους εντυπωσιασμούς...
viewtopic.php?f=10&t=1047&p=48751&hilit ... %89#p48751
Α, και μην ξεχάσω, τα σκουπιδοσακουλα δεν νομίζω πως διαθέτουν αυτιά, αλλά βέβαια δεν πήγα και στη σχολή τους, αν είχα πάει, ίσως να ήξερα καλύτερα να σου πω...
Α, και να σου ζήσει το παιδί, να τη δείς όπως επιθυμείς!!! :occasion-cake: :occasion-birthdaymulticolor:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Ιουν 05, 2011 10:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #53960  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 05, 2011 8:33 pm
LL-MM ! EYXAΡΙΣΤΩ :text-thankyouyellow: ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ :happy-wavemulticolor:
 #53962  από billios
 Κυρ Ιουν 05, 2011 9:27 pm
τι κανετε ετσι ωρεεεεε? σωθηκαμε! μας επαιξε το αλτερ,υπομονη μεχρι το φθινοπωρο αδερφια...και κυκλοφορει το χαπι