• ΦΡΕΣΚΟΣ..

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #51008  από billios
 Τρί Απρ 12, 2011 5:53 pm
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ,ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΑΒΑΩ ΦΡΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ.ΕΧΩ ΚΑΙ 2 ΚΟΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
 #51009  από soulla
 Τρί Απρ 12, 2011 5:56 pm

ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΝΤΩς ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑς...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ :romance-kisscheek:
 #51010  από billios
 Τρί Απρ 12, 2011 6:09 pm
..ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..
 #51011  από soulla
 Τρί Απρ 12, 2011 6:20 pm
οταν ο πονος ειναι ιδιος..απλα μπορεις να καταλαβεις...αν ακους ελληνικη μουσικη,τοτε ναι επεσα μεσα αν ακους ομως αγγλικα δεν κατεχω
 #51012  από manos81
 Τρί Απρ 12, 2011 6:27 pm
v re kaloston!edo tha vreis oti psaxneis!oles tis ilikies apo ola ta meroi den kanei i poutana diakriseis! :violence-pistoldouble:
 #51013  από pelopidas
 Τρί Απρ 12, 2011 6:30 pm
γεια σου βασιλη
ευτυχως αρρωστησες τωρα που η νοσος βρηκε θεραπεια
τυχερος στην ατυχια σου
 #51014  από LL--MM
 Τρί Απρ 12, 2011 7:23 pm
welcome!!! :-D :-D :-D
 #51016  από billios
 Τρί Απρ 12, 2011 7:38 pm
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΠΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ,ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η 'ΚΑΡΓΙΑ' ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΡΟ'Ι'ΔΟΠΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟ'Ι'ΔΕΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ 3 ΜΗΝΩΝ Η ΜΙΚΡΗ.. ΒΟΥΡΚΩΝΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΡΙΝ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ.ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗ 'ΒΟΥΛΑ' ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ
 #51019  από passenger
 Τρί Απρ 12, 2011 7:49 pm
Γεια σου Bill καλώς ήρθες στην παρέα μας.!! Ελπίζω μονό να μην είσαι ο Bill by taxi γιατί αυτός είναι Βαζέλας κακός. Πλάκα κάνω εδώ έχουμε μια ομάδα που δεν παίζεται ούτε από Barca!!! To σίγουρο είναι ότι εδώ θα βρεις ενημέρωση σχετικά με την ασθένεια μας ( όπως και αν λέγεται αυτή ), που πιθανών δεν θα τη βρεις στους περισσότερους γιατρούς.
Υ.Γ pepy δεν πιάστηκες τόση ώρα με τα χέρια πάνω?
:whistle: :twisted: :twisted:
 #51020  από passenger
 Τρί Απρ 12, 2011 7:58 pm
billios έγραψε: ΓΕΝΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΡΙΝ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ

Φιλαράκι , να ξέρεις πως από αυτή την περιπέτεια θα βγεις πολύ ποιο δυνατός από πριν!!
Μην αγχώνεσαι και μην απογοητεύεσαι και να προσπαθείς να έχεις πάντα θετική σκέψη. Άλλωστε εσύ μπήκες στο χορό τώρα που ( ίσως ) να τελειώνει και το τραγούδι.