• ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #50621  από pepy
 Τετ Απρ 06, 2011 12:13 pm
ευχαριστω!!!τις εκανες?δεν την κανεις πια την 44?
 #50622  από pepy
 Τετ Απρ 06, 2011 12:16 pm
ευχαριστω!!!!!δεν τις κανεις πια τις κανεις πια?
 #50623  από pepy
 Τετ Απρ 06, 2011 12:23 pm
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Καλά μην φανταστείς οτί και εγώ ξέρω πολλά πράγματα ακόμα.Στο ψάξιμο είμαι κι εγώ.Για πες μας λοιπόν σε τι κατάσταση είσαι? Ποιες ενέσεις κάνεις?
συγνωμη αλλα εχω χασει την μπαλα δεν εχο καταλαωει πωσ και σε ποιον απανταω τι παταω και που παω help....
 #50624  από pepy
 Τετ Απρ 06, 2011 12:26 pm
mariakod έγραψε:καλως ηρθες Πεπυ στη παρεα μας :greetings-waveyellow: κ εγω καινουργια ειμαι στη παρεα!!!!! :banana-dreads: πολεμαμε τη σκπ κ δε μας ρηχνει κατω.θελει ΤΣΑΜΟΥΚΑ :violence-pistoldouble:
RESPECT! :handgestures-salute:
γεια σου mariakod να εισαι καλα. οχι βεβαια δεν μας ριχνει κατω. ποσο καιρο την εχεις εσυ?τι θεραπεια κανεις?
 #50651  από Claire
 Τετ Απρ 06, 2011 4:11 pm
Γεια σου pepy!!! :romance-kisscheek:

:text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti:
 #50652  από pepy
 Τετ Απρ 06, 2011 4:41 pm
Claire έγραψε:Γεια σου pepy!!! :romance-kisscheek:

:text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti: :text-welcomeconfetti:
γεια σου και σε σενα claire
 #50659  από mariakod
 Τετ Απρ 06, 2011 5:46 pm
χερομαι που ρωτας Πεπυ μου.διαγνωσθηκα τον Ιουλιο. :happy-smileyinthebox: κανω τη avonex μια φορα τη βδομαδα :obscene-drinkingchug: εσυ εισαι καλα?
RESPECT! :handgestures-salute:
 #50661  από pepy
 Τετ Απρ 06, 2011 6:29 pm
[quote="mariakod"]χερομαι που ρωτας Πεπυ μου.διαγνωσθηκα τον Ιουλιο. :happy-smileyinthebox: κανω τη avonex μια φορα τη βδομαδα :obscene-drinkingchug: εσυ εισαι καλα?
RESPECT! :handgestures-salute:[/qu

ε οχι και τοσο καλα τις τελευταιες εβδομαδες τα ποδια μου με καινε συνεχως παραπαταω και ειναι συνεχως μουδιασμενα και παγωμενα..... :happy-cheerleadersmileygirl: περασα μεγαλη ταλαιπωρια μεχρι να μου βρουν τι εχω ολο σε ασχετους γιατρους με στελνανε μεχρι που δεν αντεξα αλλο και ειπα που δεν εχω παει ακομα??σε νευρολογο και πηγα και φυσικα ο γιατρος εφριξε οταν του ειπα οτι με περασαν απο ολες τισ ειδηκοτητεσ και το αποτελεσμα 0000000 :confusion-seeingstars:
 #50675  από Μιμικαμ
 Τετ Απρ 06, 2011 9:33 pm
Γειά σου pepy, καλώς ηρθες στην παρέα μας,
Μμμ το REBIF, το έκανα κι εγω και μάλιστα των 22 για πιο ελαφρύ υποτίθεται, στην
κυριολεξία σερνόμουνα, απο τότε που το διέκοψα, μπορω να πω οτι ξαναβρήκα τον
εαυτό μου, σου εύχομαι καλή δύναμη,θα τα λέμε εδω συχνά, θα ενημερωθεις για
πολλά θέματα!!!
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #50677  από elenipir
 Τετ Απρ 06, 2011 9:58 pm
Πεπυ καλως ηρθες .