γεια σου
να εισαι παντα καλα
να μας λες τις αποριες σου
να εισαι παντα καλα
να μας λες τις αποριες σου
"my name is Sal Sclafani and i do not treat MS"
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Claire έγραψε:Ciao!!!Γεια σου,σ'ευχαριστώ για το μήνυμα υποδοχής, και για τα λίγα λόγια στα ιταλικά που μου είπες.
Benvenuto alla nostra azienda!![]()
![]()
Καλώς ήρθες, Γιώργο και στα Ελληνικά!![]()
![]()
Ομολογώ πως με "μπέρδεψες" πριν σε ένα άλλο topic...πλάκα μας κάνει σκέφτηκα...se sei un Italiano...tu scrivi Italiano...come hai leggeto i testi?Δε λέω όμορφη γλώσσα τα Ιταλικά αλλά τα Ελληνικά καλύτερα απ' όλες!
Μην το σκέφτεσαι για την εγγραφή, καταλαβαίνω τους εώς τώρα δισταγμούς σου, αλλά εδώ είναι μια διαδικτυακή κοινότητα. Μπορείς να εκφράζεις τους προβληματισμούς σου ελεύθερα και θα βρεις ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν!![]()
Τα καλύτερα σου εύχομαι!!!![]()
![]()
podiki έγραψε:Γιώργο εμένα με ξέρεις δεν χρειάζονται συστάσεις !! Καλώς ήρθες στο φόρουμ , θα με βοηθήσεις να μεταφράζουμε κείμενα από τα ιταλικά στα ελληνικά? Στο http://csvi-ms.net/en/tracker ανακοινώνονται πολλά άρθρα που θέλω να τα δείξω και στους υπόλοιπους αλλά η μετάφραση είναι ένα θέμα καθώς παίρνει πολύ χρόνο. Σήμερα ασχολήθηκα και ανέβασα ένα άρθρο στο θέμα της χενφα , αν βρεις κι άλλα μπορούμε να το κάνουμε και μαζί!Αλίκη, να πούμε κι ένα γεια απο 'δω.
Claire έγραψε:Γιώργο η γλώσσα είναι το μέσο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας..σε όποια γλώσσα και αν τα εκφράσουμε αυτά δεν αλλάζουνκαλημέρα κλαίρη,-χρησιμοποιώ αυτό το όνομα, γιατί βλέποντας το claire, νομίζω![]()
Βέβαια τα Ιταλικά έχουν και μια μελωδική προφορά που κατ' ευθείαν σου φτιάχνει τη διάθεση![]()
Η Ιταλία είναι υπέροχη χώρα (σαν την Ελλάδα καμία βέβαια!!!) και οι μακαρονάδες υπέροχες αλλά και τα παγωτά τους ακόμη καλύτερα.![]()
7 χρόνια εκεί? Τυχερέ!!!
Με έκανες να σκέφτομαι το καλοκαίρι τώρα...και έλεγα να μην πάω φέτος...
navona43 έγραψε:Io vado a Roma quasi ogni estate...da quando ero bambino.
καλημέρα κλαίρη,-χρησιμοποιώ αυτό το όνομα, γιατί βλέποντας το claire, νομίζω
ότι αυτό είναι το όνομα σου. Sorry αν δεν είναι-.
Stai allora per visitare l'Italia? Molto bene.
Σε ποια πόλη λες να πας?
Εγώ ήμουν στη Ρώμη και τα δύο τελευταία χρόνια, παρακολουθούσα παράλληλα και μαθήματα στο Urbino. Αυτή είναι μια μεσαιωνική πόλη, πιο βόρεια, κοντά στην Perugia.
Φυσικά η Ελλάδα είναι υπέροχη χώρα'απλά
είναι πλύ δυνατή και η γοητεία της Ιταλίας.
Una faccia una razza)
Claire έγραψε:navona43 έγραψε:Io vado a Roma quasi ogni estate...da quando ero bambino.
καλημέρα κλαίρη,-χρησιμοποιώ αυτό το όνομα, γιατί βλέποντας το claire, νομίζω
ότι αυτό είναι το όνομα σου. Sorry αν δεν είναι-.
Stai allora per visitare l'Italia? Molto bene.
Σε ποια πόλη λες να πας?
Εγώ ήμουν στη Ρώμη και τα δύο τελευταία χρόνια, παρακολουθούσα παράλληλα και μαθήματα στο Urbino. Αυτή είναι μια μεσαιωνική πόλη, πιο βόρεια, κοντά στην Perugia.
Φυσικά η Ελλάδα είναι υπέροχη χώρα'απλά
είναι πλύ δυνατή και η γοητεία της Ιταλίας.
Una faccia una razza)
Έχουμε φίλους που μένουν στη Ρώμη, αλλά έχω γυρίσει όλη την Ιταλία. Έχει πανέμορφες γραφικές γωνιές. Η Perugia και η Verona είναι υπέροχες, τo Capri απλά τέλειο, δεν μ'αρέσει το Milano και το Torino. Και η Σικελία έχει καταπληκτικές παραλίες. Μ'αρέσουν και οι Κυριακές εκεί...πάμε σε ένα αγρόκτημα που έχουν έξω από τη Ρώμη φτιάχνουν pizza (σε κάτι τεράστιες λαμαρίνες) και μαζεύονται όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί, κανονική γιορτή! Δεν την αλλάζουν τη συνήθεια της Κυριακής ούτε όταν έρχονται ΕλλάδαΕίναι λαός που ξέρει να διασκεδάζει!
Στη Ρώμη τα στέκια σου ήταν στη Piazza Navona? Στη Ludovisi μένουν οι φίλοι μας, είναι κοντά στη Villa Borghese, είναι τόσο όμορφη πόλη!
Καταλαβαίνω γιατί νιώθεις τόσο όμορφα να αναπολείς την Ιταλία... άσε που εσύ πλέον με 7 χρόνια συνεχούς διαμονής έχεις γίνει σχεδόν Ιταλός με καρδιά Έλληνα.![]()
Ωραία κουβέντα ανοίξαμε πάντως![]()
είδες δεν περνάμε άσχημα στα forum
![]()
Καλό απόγευμα!