• μελος?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #49185  από elenipir
 Παρ Μαρ 11, 2011 3:30 pm
FANTOMAS έγραψε:Να μάθεις να σέβεσαι τους πρεσβύτερους κοπελιά........ :bow-yellow:
Εισαι πρεσβυτερο μελος για αυτο δεν θα σου απαντησω :teasing-neener: :obscene-buttmoon: :teasing-neener:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #49186  από NikoleScully
 Παρ Μαρ 11, 2011 3:33 pm
:confusion-helpsos: :confusion-helpsos: μελος...???δεν το επιασα...μαλλον καπια συζητηση θα ειχατε και εγω ειμαι εκτος.. :confusion-helpsos: :violence-hammer: :confusion-scratchheadblue: :confusion-scratchheadblue:
 #49189  από elenipir
 Παρ Μαρ 11, 2011 3:49 pm
Ο admin εχεις αποφασισει να μας κανει ολους V.I.P.
και για να γινει αυτο πρεπει να ξεσκιστουμε στα ποστ !!!!!!!!!!! :eusa-dance: :eusa-dance:
V.I.P.ΜΕΛΟΣ : εισαι οταν εχεις απο 1500 μηνυματα και πανω :violence-hammer: :violence-hammer:
ΦΟΡΟΥΜ ΕΞΠΕΡ : οταν εχεις απο 1000 μεχρι 1500 :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
ΦΟΡΟΥΜ ADDICTED : απο 800 μεχρι 1000 :violence-uzi: :violence-uzi:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕΛΟΣ : απο 500 μεχρι 800 :violence-duel: :violence-duel:
ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ ΜΕΛΟΣ : απο 350 μεχρι 500 :character-oldtimer: :character-oldtimer:
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ : απο 200 μεχρι 350 :obscene-hanged: :obscene-hanged:
ΜΕΛΟΣ : απο 70 μεχρι 200 :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot:
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ : απο 1 μεχρι 70 :angelic-halofell: :angelic-halofell:
και οι υπολοιποι :chores-mop: :chores-laundry: :chores-mop:

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #49191  από soulla
 Παρ Μαρ 11, 2011 3:56 pm
ειναι ευκολo πιριλλλού άρχισε να στέλνεις φιλιά στον στάθη ..κάθε φιλί και ποστ και θα φτασεις τα 200...keep walking
 #49192  από elenipir
 Παρ Μαρ 11, 2011 3:57 pm
soulla έγραψε:ειναι ευκολo πιριλλλού άρχισε να στέλνεις φιλιά στον στάθη ..κάθε φιλί και ποστ και θα φτασεις τα 200...keep walking
αααα εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει !!!!!!!!!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #49194  από Νικος
 Παρ Μαρ 11, 2011 4:13 pm
Γιάννης έγραψε:Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ
ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
 #49195  από petros
 Παρ Μαρ 11, 2011 4:17 pm
εμενα με λεει τακτικο !? ποιο ατακτος δεν υπαρχει ... :obscene-hanged:
 #49197  από Γιάννης
 Παρ Μαρ 11, 2011 5:47 pm
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΗΔΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ
ΤΡΕΜΕ ADMIN
Συνημμένα
1rei7b.gif
1rei7b.gif (67.32 KiB) Προβλήθηκε 546 φορές
 #49198  από Genovefa®
 Παρ Μαρ 11, 2011 6:15 pm
Με τοσους πρεσβυτερους ας γινω κι εγω η Πρεσβυτερα καποιου...
 #49199  από LL--MM
 Παρ Μαρ 11, 2011 6:18 pm
Εγώ θα πρότεινα να ληφθεί ώς κριτήριο ο αριθμός των δημοσιεύσεων ανα ημέρα, ώς πιό ενδεικτικός και όχι ο απόλυτος αρθιμός τους.... που εξαρτάται από την ημερομηνία εγγραφής...
:character-oldtimer:
Πάντως εγώ κάνω επεξεργασίες για ν'αποφύγω να φουσκώσω τον αριθμό των δημοσιεύσεών μου... Τα αξιώματα του είδους ας τα πάρουν όσοι πραγματικά εξασκούνται στο άθλημα αυτό...
Τα πρωτεία σαφώς τα έχουν άλλοι... ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ...
Εξ άλλου, οι παραθέσεις δε μετράνε για δημοσιεύσεις... όχι; :snooty:
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Μαρ 12, 2011 12:34 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.