• ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...........

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2092  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Απρ 03, 2009 7:28 pm
Πολυγραφότατος σήμερα ο μικρός μεν πλην ΜΕΓΙΣΤΟΣ Νικολάρας μας :lol: !!! Περιμένουμε "γαργαλιστικά" νέα από την "επίσκεψη" της φίλης 8-) !
 #2093  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Απρ 03, 2009 7:32 pm
Οπου νά'ναι θα παρέμβει το δαφνοστεφανωμένο μας αφεντικό (admin) να μας επαναφέρει στην τάξη. Ψιλοξεφύγαμε! Ας διατηρήσουμε αυτό το Α επίπεδο που έλεγε και ο Νικολάρας!!!
 #2094  από Maria77
 Παρ Απρ 03, 2009 7:40 pm
Poly kala ta les Nicolara! Diavaza, diavaza auta pou egrapses kai sto telos pali ta kataferes...pethana sta gelia apo ta teleutaia sou logia.
Exeis apolyto dikio pws me ton prwhn mou den prepei na asxoloumai katholou kai pragmatika den asxoloumai. Auto pou me ekneurizei einai pws yparxoun trigyrw mas tetoioi anthrwpoi...
Oso gia tous filous mou - mono merikoi apo autous kseroun thn katastash alla kai pali einai auto pou les...den mporoun na katalavoun thn sovarothta ths katastashs! Kai den eimai apo tous anthrwpous pou tous aresei na klaigontai olh thn wra. Otan tha vrethw mazi tous, tis perissoteres fores eimai mia chara. Apla yparxoun kai oi stigmes pou exw tis maures mou h΄ pou tha hthela na moirastw tis anhsyxies mou mazi tous...ase nomizw pws den katalavainoun tpt, ta thewroun ola poly apla! AUTO POU DEN EXW KSEKATHARISEI MESA MOU EINAI MHPWS DEN ANTEXOUN TETOIOY EIDOUS PROVLHMATA!!!
Telospantwn, tha perimenw na grapseis akomh kanena tomo opws eipes :D
 #2097  από litsa
 Παρ Απρ 03, 2009 9:52 pm
Λοιπόν ξεματιάστηκα αλλά δεν μπορώ να μην διαβάσω τι γράφετε..! είστε όλοι φανταστικοί!! Αλλά να μάθετε τα Ελληνικάκια μας!! Λυπηθείτε τα ματάκια μας!!!

Χαίρομαι πολύ για τον Νικολάρα - όνομα και πράμα- που ενώ στην αρχή και απόλυτα φυσιολογικό ήταν, φώναζε κτλ.. τώρα το βλέπει πιο θετικά να πω? πιο αποδεκτά αυτό που του συμβαίνει και κυρίως πιο αισιόδοξα και είναι πολύ σημαντικό!!
Να πω ότι όλοι έχουμε περάσει από αυτά τα μονοπάτια για το πως μας αντιμετωπίζουν...
Εμένα μόλις τους λέω τι έχω, με κοιτάζουν με ποολλύυυυ συμπόνια...

Αλλά επιλέγω πλέον που αφιερώνω το χρόνο μου...
Έχετε ακούσει ή διαβάσει για τον "Δρόμο τον.... λιγότερο ταξιδεμένο" του Σκότ Πεκ?
Είναι τρία βιβλία καταπληκτικά και με πολύ αγάπη και ουσία.. ¨Οταν έχω τις μαύρες μου εκεί καταφεύγω και όλα οκ!!
Περιμένω το Νικολάρα με το χιούμορ του να συνεχίσει! ....και είδες μια πρώην θα έρθει ... δες και τα θετικά της υπόθεσης!
 #2100  από αλεξανδρος1
 Παρ Απρ 03, 2009 10:09 pm
Όταν μου την δίνουν στα νεύρα οι δήθεν φίλοι τους γράφω κανονικά, καβαλάω την μηχανή μου και πάω μια βόλτα. Βέβαια κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να την δώσω, ( φοβάται η γυναίκα μου μην πάθω τίποτα), και τότε να δώ τι θα κάνω. Το βρήκα θα τσακώνομαι με την πεθερά μου.
 #2102  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Απρ 03, 2009 10:33 pm
Παιδιά, ΣΚΟΤΩΝΩ! ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ Ν'ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΠΑΩ, αλλά σκέφτομαι ότι μετά ΕΓΩ θα τα μαζέψω κι έτσι "δε λέει". Ευτυχώς ο πρώην μου άντρας πήρε το παιδάκι μου για Σαββατοκύριακο κι έτσι είμαι μόνη μου. Ολη μέρα πίνω, καπνίζω και ακούω μουσική. ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!Πριν λίγο ήρθε ο τεντάς για να αποφασίσω τι τέντα θα βάλω (είχα κλείσει το ραντεβού πριν τα σημερινά γεγονότα), του άνοιξα με το βλέμμα της ημίτρελλης :shock: , τον κέρασα (νόμιζε ότι θα κάνω ώρα να διαλέξω). Είχα τη μουσική ΤΣΙΤΑ, ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2', ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΕ! ΤΕΤΟΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ! Το σκυλί μου με πήρε μυρωδιά ότι σήμερα δεν σηκώνω πολλά πολλά :evil: και υπακούει σα στρατιωτάκι. ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ :twisted: . Ολοι εμείς προσπαθούμε να τα καταφέρουμε κι έχεις τους "άλλους" (εννοώ τον εκάστοτε υπαίτιο) στον κόσμο τους το μαγικό, να προβαίνουν σε "βαρύγδουπες" δηλώσεις και ανακοινώσεις.
Πάω να τηλεφωνήσω να παραγγείλω κάτι φαγώσιμο να με "νταχτιρντίσω" λιγάκι.
Αντε ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! (τι έχει γίνει σήμερα ρε παιδιά, είναι ανάδρομοι οι πλανήτες???? Μη χειρότερα!!!)
 #2105  από Maria77
 Παρ Απρ 03, 2009 10:46 pm
Καλησπέρα...είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή της Λίτσας και να γράφω ελληνικά απο τώρα ;)
Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψες Λίτσα...θα το εφαρμόσω και εγώ...ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ :!: :!: Πολύ σωστό.
Δεν ξέρω τί μας έπιασε όλους σήμερα... Φιλάκια!!!
 #2106  από nikolaras
 Παρ Απρ 03, 2009 11:20 pm
Hmmmm m fenete kurie admin prepei na kaneis 1 meros tou forum gia tous fun m...
SUNTROFOI K SINTROFISES... 8-) 8-)
Oso gia tin prwin ama skorarw sto filiko (oxi dn milaw gia podosfero) ... gt pleon gia filiko milame 8a kanw 1 xaroumeno post :P
Dn to sunexizw ayto me tin prwhn gt sto telos 8a me poune kai xideo (oxi oti den eimai)
... Egw paidia dn kolaw lew anoixta to problhma m se opoion me rwtisei ektos ama einai kana pipini p tou lew oti epesa me mixanh :P xo xo xo ... Oso gia opoion me koitaksei perierga k gelasei h koroidepsei gia to problhma m . Oxi oxi dn ton grafw tou rixnw 1 kraksimo gt dn xarizw se kanenan k ama paixtei k tsampoukas oses riksw k oses faw :P To problhma to exw sta podia oxi sta xeria :D
Alex prosexe me tin mixanh file gt mia fora egw to paiksa gkaziarhs k eida tin strofh alla oxi to xwrafi :D... Litsa m dn einai oti skeftomai 8etika akoma dn ksepernaw ta complex k ta sxetika apla dn pa na pane ola skata o xabales xabales :D

Mimika m hremise 8a elega twra mia ataka p m hr8e sto mualo alla opws eipes exeis neura k fobamai mn akousw tpt :? :roll:
 #2108  από litsa
 Παρ Απρ 03, 2009 11:54 pm
Ψυχραιμία!!! Μιμίκα! Εμεις σε καταλαβαίνουμε! Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις θεραπεία και όλα τα σχετικά..
Εξάλλου ο άνθρωπος απο αρχαιοτάτων χρόνων φοβόταν πιο πολυ και από το κακό που ζούσε την αλλαγή! κάθε τι που αλλάζει σε εμάς μας φαίνεται βουνό... και που να δεις τι γκρίνια υπάρχει για τα ασήμαντα πράγματα ...
Αλλά καλό ειναι να το ξανασκεφτόμαστε και να παίρνουμε δύναμη απο τα καλά της ζωής και να προχωράμε .... Κουράγιο παιδιά σε όλους!!
Και να σας πω και κάτι ακόμα: πιστεύω ότι αν εμένα τουλαχιστον - το κατάλαβα κατόπιν- όταν είχα το πρόβλημα πιο έντονο και ήμουν μέσα στην ώση και στην διαγνωση, μου λεγανε οι ανθρώποι μου : πω πω !! τι έπαθες!!! και πως είσαι! θα ήταν ίσως χειρότερα για το αποτέλεσμα της ψυχολογίας μου! Για αυτό ας κρίνουμε κάθε φορά ανάλογα και ας δίνουμε σημασία μόνο σε αυτά που κρίνουμε!
Για ένα είμαι ευτυχής με την σκπ!! έχω κρατήσει τους πραγματικους φίλους μου και έχω αδιαφορήσει για τους υπολοίπους χωρίς καμμία άλλη σκέψη...
Ο Νικολάρας είπε θα γράψει τόμο - αλλά δυστυχώς εγώ το έκανα!!!! (Νικολάρα: Εχεις αρχίσει όμως να το βλέπεις αλλιώς, οπότε έχεις κάνει την αρχή με την θετικότητα!!) ελπιζω να μην σας ... :) :) :)
Ευχαριστώ Μαρια77 για τα ελληνικούλια σου!
 #4341  από Lena
 Πέμ Μάιος 21, 2009 7:17 pm
Μαρια77 μου ειχα ειχα ωρα και διαβασα κατι δικα σου σ αυτη τη σελιδα. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΕΙΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΤΕ "ΦΙΛΗ" ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ. ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ. ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΑΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΘΩ.. ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ-ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΜΕΙΑΣ -ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ-ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΜΕΙΟΝ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ.