• καλο ταξιδι Γιωργο - καλο ταξιδι Γιαννη

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #48923  από panos59
 Παρ Μαρ 04, 2011 8:16 pm
ένα μεγάλο αντίο !
σε δυό παλικάρια, σε δύο παιδιά,
(γιατί παιδιά ήταν, σαν το δικό μου, σαν το δικό σου)
που ορκίστηκαν, αν χρειαστεί, ακόμα και να πεθάνουν για την πατρίδα αυτη
και όμως ...
πέθαναν από την πατρίδα αυτή ....
....τώρα πια μόνο ένα μεγάλο γιατί ;;;

Εικόνα

Συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους φίλους, τους συναδέλφους τους!
Συλλυπητήρα και μνήμη ....
 #49066  από alex_1983
 Τετ Μαρ 09, 2011 11:35 am
Επειδή δεν θέλω να κατηγορηθώ για ασέβεια νεκρού θα πω μόνο το εξής.

Όποτε τους χρειάστηκα δεν ήταν εκεί... Και έχω μάθει πλέον να μην τους χρειάζομαι.
Δεν με συγκίνησε ο θάνατος τους (Δεν γνωρίζω τα ακριβή αίτια). Το θεωρώ σαν ένα ακόμα Εργατικό ατύχημα.
Οποιαδήποτε μορφή εξουσίας είναι ανεπιθύμητη στα μάτια μου.
Εξουσιαστή και προστάτη χρειάζονται μόνο οι ανίκανοι και τα ζώα.
Όλοι αυτοί δηλαδή που κάθονται στο καναπέ τους και δεν κάνουν κάτι για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

Υ.Γ. Και πολύ ασχολήθηκα μαζί τους. Αλλά το έκανα γιατί με ενόχλησε η στάση που κράτησαν μερικοί ΕΔΩ ΜΕΣΑ πάλι. Δηλώνω την αντίθεσή μου με όλους τους προλαλήσαντες.

Υ.Γ. 2 Αλέξανδρε όταν τους δεις ρώτα τους ποιος έδωσε το δικαίωμα να σου στερήσουν την ζωή οι συνάδελφοί τους. Και γιατί όλοι (μπάτσοι και λοιποί φασίστες ) τους προστάτεψαν και προσπάθησαν να σε σπιλώσουν ? Ενώ αυτούς τους κάνανε κατευθείαν ΗΡΩΕΣ.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
 #49074  από κωστας
 Τετ Μαρ 09, 2011 1:47 pm
alex_1983 έγραψε:Επειδή δεν θέλω να κατηγορηθώ για ασέβεια νεκρού θα πω μόνο το εξής.

Όποτε τους χρειάστηκα δεν ήταν εκεί... Και έχω μάθει πλέον να μην τους χρειάζομαι.
Δεν με συγκίνησε ο θάνατος τους (Δεν γνωρίζω τα ακριβή αίτια). Το θεωρώ σαν ένα ακόμα Εργατικό ατύχημα.
Όλοι αυτοί δηλαδή που κάθονται στο καναπέ τους και δεν κάνουν κάτι για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

Υ.Γ. Και πολύ ασχολήθηκα μαζί τους. Αλλά το έκανα γιατί με ενόχλησε η στάση που κράτησαν μερικοί ΕΔΩ ΜΕΣΑ πάλι. Δηλώνω την αντίθεσή μου με όλους τους προλαλήσαντες.

Υ.Γ. 2 Αλέξανδρε όταν τους δεις ρώτα τους ποιος έδωσε το δικαίωμα να σου στερήσουν την ζωή οι συνάδελφοί τους. Και γιατί όλοι (μπάτσοι και λοιποί φασίστες ) τους προστάτεψαν και προσπάθησαν να σε σπιλώσουν ? Ενώ αυτούς τους κάνανε κατευθείαν ΗΡΩΕΣ.

Σεβαστη η αποψη σου φιλε alex αλλα αυτη η καραμελα με τον αλεξανδρο πρεπει επιτελους να σταματησει,πες στον αλεξανδρο να ρωτησει σε τριψηφιο αριθμο θανοντων αστυνομικων ποιος τους σκοτωσε και γιατι τους σκοτωσε και αν εχουν βρεθει οι δραστες της δολοφονιας τους και αν οταν τους σκοτωσαν νοιαστηκε ολη η ελλαδα(γιατι σε αυτον καηκε ολη η Αθηνα) και επισης αν τιμωρηθηκε κανεις σε αντιθεση με αυτον!καποιες ερωτησεις θα σου κανω:ποσοι αστυνομικοι σκοτωθηκαν περσι?η προπερσι?η μια χρονια πες μου θυμασαι?εφοσον ενδιαφερεσαι για τον αδικοχαμενο αλεξανδρο γιατι δεν ενδιαφερεσαι και για τους αδικοχαμενους αστυνομικους!αν ηταν συγγενεις σου θα ηταν εργατικο ατυχημα?εγω στεναχωρηθηκα φιλε γιατι ηταν 21 και 23 χρονων γιατι ηταν ανθρωποι και ειχαν οικογενειες οπως και στεναχωρηθηκα για τον αλεξανδρο!τα αιτια του θανατου ειναι γνωστα πως εσυ δεν τα ξερεις?ποια σταση εννοεις που κρατησαν μερικοι εδω μεσα?οταν σκοτωνεται ενας ανθρωπος εγω λυπαμαι πολυ και ειδικα οταν ειναι νεος γιατι ειμαι και'γω ανθρωπος,αν ημουν ζωο δεν θα καταλαβαινα την αξια της ζωης!επειδη με αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι εχεις μισος δεν ωφελει τα συνεχισω...
 #49075  από Γιάννης
 Τετ Μαρ 09, 2011 2:17 pm
panos59 έγραψε:Συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους φίλους, τους συναδέλφους τους!
Όπως έλεγε ο Καββαδίας

εκτός από τη μάνα σου
κανείς δεν σε θυμάται
σε τούτο το τρομακτικό
ταξίδι του χαμού

Θέλετε πραγματικά ν' ανοίξουμε κουβέντα περί βαρβαρότητας;
 #49121  από panos59
 Πέμ Μαρ 10, 2011 7:07 pm
panos59 έγραψε:ένα μεγάλο αντίο σε δύο παιδιά,
(γιατί παιδιά ήταν, σαν το δικό μου, σαν το δικό σου)

Συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους φίλους, τους συναδέλφους τους!
όχι ευχαριστώ ....
για "βαρβαρότητα", "υποκριτές", "ψευτοδημοκράτες" και "ασέβεια μνήμης νεκρών", μιλάμε άλλη φορά ...

για μένα
ήταν παιδιά, σαν το δικό μου το παιδι

τίποτε άλλο .....

παιδιά
κάποιου πατέρα, κάποιας μάνας ...........
 #49124  από Γιάννης
 Πέμ Μαρ 10, 2011 7:52 pm
Ενώ τα μαυράκια του βίντεο, είναι παιδιά ενός μαύρου και μιας μαύρης;
Ο άστεγος που πέθανε προχθές από το κρύο, ήταν παιδί ενός γεροάστεγου και μιας γριας άστεγης;
Οι μετανάστες που έκαναν απεργία πείνας και ρίσκαραν τη ζωή τους με την ελπίδα να ξεφύγουν από τη μιζέρια, είναι παιδιά ενός λαθρομετανάστη και μιας λαθρομετανάστριας;
Πιστεύω στον ουμανισμό χωρίς εξαιρέσεις.
 #49133  από xristos
 Πέμ Μαρ 10, 2011 11:07 pm
Ενα αντιο και απο μενα...δεν εχω σχολια για μια δημοσιευση ανωτερω απλα εχω μεινει με ανοιχτο το στομα!!!ειμαι και'γω πατερας και δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να χανεις ενα παιδι και επειδη ηταν αστυνομικοι τι σημαινει?οτι η ζωη τους ειναι ιση με το το 10% ενος πολιτη?ακους εκει εργατικο ατυχημα!σκοτωθηκαν δυο παιδια,ελεος πια!!!
 #49227  από panos59
 Σάβ Μαρ 12, 2011 1:29 am
alex_1983 έγραψε:Επειδή δεν θέλω να κατηγορηθώ για ασέβεια νεκρού θα πω μόνο το εξής.

Δεν με συγκίνησε ο θάνατος τους.

Το θεωρώ σαν ένα ακόμα Εργατικό ατύχημα.

Και πολύ ασχολήθηκα μαζί τους. Αλλά το έκανα γιατί με ενόχλησε η στάση που κράτησαν μερικοί ΕΔΩ ΜΕΣΑ πάλι. Δηλώνω την αντίθεσή μου με όλους τους προλαλήσαντες.

... γιατί όλοι (μπάτσοι και λοιποί φασίστες ) τους προστάτεψαν και προσπάθησαν να σε σπιλώσουν (Αλέξανδρε) ? Ενώ αυτούς τους κάνανε κατευθείαν ΗΡΩΕΣ.
τάπες όλα φιλαράκι! όλα ! τίποτα δεν άφησες!
άψογος, σαφέστατος και on the point
μένω λοιπόν σ' όλα αυτά που μας είπες και τα κρατάω στη σκέψη !
Λυπάμαι μόνον που δεν σε άρεσαν οι απόψεις "μερικών ΕΔΩ ΜΕΣΑ" .........
next time maybe better .......

:|
 #49260  από panos59
 Σάβ Μαρ 12, 2011 2:59 pm
Γιάννης έγραψε:Ενώ τα μαυράκια του βίντεο, είναι παιδιά ενός μαύρου και μιας μαύρης;
Ο άστεγος που πέθανε προχθές από το κρύο, ήταν παιδί ενός γεροάστεγου και μιας γριας άστεγης;
Οι μετανάστες που έκαναν απεργία πείνας και ρίσκαραν τη ζωή τους με την ελπίδα να ξεφύγουν από τη μιζέρια, είναι παιδιά ενός λαθρομετανάστη και μιας λαθρομετανάστριας;
Πιστεύω στον ουμανισμό χωρίς εξαιρέσεις.

helloooooooooooooouuuu ...........
μιλάς σε έναν απλό πολίτη ...........
σε έναν πατέρα ..... ενός γιού......
όχι σε έναν καναλάρχη των ελληνικών ΜΜΕ ............

για το πόση βαρύτητα δώσαν τα Κανάλια και ο Τύπος μας (στα γεγονότα που αναφέρεις)
(φίλε Γιάννη)
δεν είμαι ο αρμόδιος να σου πω ....
ούτε για τον θάνατο του 45χρονου λαθρομετανάστη (Σενεγαλέζου νομίζω),
που βρέθηκε προχθές νεκρός σε κάποιο πάρκο της Αθήνας,
νηστικός και ξεπαγιασμένος,
καθισμένος σε μία πλαστική καρέκλα ....

Ρώτα καλύτερα την αδιάφορη κοινωνία μας,
αυτήν που διαμορφώνει ακροαματικότητες καναλιών
και κυκλοφορίες εφημερίδων ....

Αλλά ξέρεις φίλε Γιάννη,
κατηγόρησαν κάποτε τη Ρώμη των Καισάρων,
των διεφθαρμένων και έκφυλων,
που βάζαν στις αρένες ουρακοτάγκους να βιάζουν μωρά και παιδάκια
και λιοντάρια να κατασπαράζουν Χριστιανούς και δούλους ...
Και όμως δεν ήταν έκφυλοι (μόνο) οι Καίσαρες ...

Έκφυλη ήταν η κερκίδα του Κολοσσαίου
που, ενθουσιασμένη από το ..θέαμα
χειροκροτούσαν, χτύπαγαν τα πόδια τους
και κραύγαζαν αλλόφρονες
κιάλλο ... κιάλλο ...

ναι Γιάννη ...
ο εχθρός κάθεται στην ..ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ!

:x