fantoma, συμπτώματα σκπ είχα από την 3η λυκείου θα έλεγα.
Τότε έκανα 2 μεγάλες επεμβάσεις.
1 στην 3η λυκείου και 1 το 2ο χρόνο που ήμουν φαντάρος.
Βγήκα από το νοσοκομείο μία χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το 2004 μετά από ένα χειρουργείο, έγινε διαφυγή ράμματος, έπαθα περιτονίτιδα και έκατσα 1 μήνα στο νοσοκομείο.
Όταν πέρασε η μόλυνση, βγήκα από το νοσοκομείο, μια χαρά χοροπηδώντας.
Το 2006 έκανα λέιζερ στα μάτια. Μετά μια χαρά (χωρίς αναισθησία, απλά το αναφέρω).
Το 2007 έκανα πάλι επέμβαση με ολική αναισθησία, βγήκα από το νοσοκομείο μία χαρά.
Τώρα το 2011, ο αναισθησιολόγος έχει πρόβλημα επειδή είμαι διεγνωσμένος με την σκπ.
Όλοι μιλάνε για τυχόν επιπλοκές ότι αυξάνουν τις πιθανότητες ώσης, όχι καθαρά λόγω της αναισθησίας.
Άμα ήταν έτσι, έπρεπε να είχα περάσει 500 ώσεις.
Το θέμα του αναισθησιολόγου, δε μπορώ να το καταλάβω.
Έχω την σκπ, οκ. Φοβούνται τυχόν υποτροπή της νόσου.
Χρειάζεται εντατική μονάδα για ενδοφλέβια κορτιζόνη?
Ρωτάω για να ξέρω να μηνύσω τα 2 νοσοκομεία που νοσηλεύτηκα για flash κορτιζόνης και με είχαν σε ένα απλό δωμάτιο, σε ένα απλό κρεβάτι παρέα με παππούδες και γιαγιάδες που με σταυροκοπούσαν λες και ήμουν ετοιμοθάνατος.
Τότε έκανα 2 μεγάλες επεμβάσεις.
1 στην 3η λυκείου και 1 το 2ο χρόνο που ήμουν φαντάρος.
Βγήκα από το νοσοκομείο μία χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το 2004 μετά από ένα χειρουργείο, έγινε διαφυγή ράμματος, έπαθα περιτονίτιδα και έκατσα 1 μήνα στο νοσοκομείο.
Όταν πέρασε η μόλυνση, βγήκα από το νοσοκομείο, μια χαρά χοροπηδώντας.
Το 2006 έκανα λέιζερ στα μάτια. Μετά μια χαρά (χωρίς αναισθησία, απλά το αναφέρω).
Το 2007 έκανα πάλι επέμβαση με ολική αναισθησία, βγήκα από το νοσοκομείο μία χαρά.
Τώρα το 2011, ο αναισθησιολόγος έχει πρόβλημα επειδή είμαι διεγνωσμένος με την σκπ.
Όλοι μιλάνε για τυχόν επιπλοκές ότι αυξάνουν τις πιθανότητες ώσης, όχι καθαρά λόγω της αναισθησίας.
Άμα ήταν έτσι, έπρεπε να είχα περάσει 500 ώσεις.
Το θέμα του αναισθησιολόγου, δε μπορώ να το καταλάβω.
Έχω την σκπ, οκ. Φοβούνται τυχόν υποτροπή της νόσου.
Χρειάζεται εντατική μονάδα για ενδοφλέβια κορτιζόνη?
Ρωτάω για να ξέρω να μηνύσω τα 2 νοσοκομεία που νοσηλεύτηκα για flash κορτιζόνης και με είχαν σε ένα απλό δωμάτιο, σε ένα απλό κρεβάτι παρέα με παππούδες και γιαγιάδες που με σταυροκοπούσαν λες και ήμουν ετοιμοθάνατος.
Πάγκαλε, έχε χάρη που ο διάολος δεν είναι τόσο δυνατός να σε πάρει και να σε σηκώσει!!!