• ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ???

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73798  από Κώστας
 Τρί Ιουν 19, 2012 11:03 pm
Να κάνω μια μικρή άσχετη με το θέμα παρέμβαση.
Όσοι αρέσκεστε ή υποχρεώνεστε για οποιοδήποτε λόγο να γράφετε ελληνοαγγλικά, προσπαθείστε τουλάχιστον να μη γράφετε χρησιμοποιώντας Ελληνική ορθογραφία. Θάταν προτιμότερο και μάλλον πιο εύκολο στην ανάγνωση να γράφετε όλα τα η, ει, ι με i και τα ο, ω με o.
 #73800  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 19, 2012 11:06 pm
Κώστας έγραψε:Να κάνω μια μικρή άσχετη με το θέμα παρέμβαση.
Όσοι αρέσκεστε ή υποχρεώνεστε για οποιοδήποτε λόγο να γράφετε ελληνοαγγλικά, προσπαθείστε τουλάχιστον να μη γράφετε χρησιμοποιώντας Ελληνική ορθογραφία. Θάταν προτιμότερο και μάλλον πιο εύκολο στην ανάγνωση να γράφετε όλα τα η, ει, ι με i και τα ο, ω με o.
ΝΑΙ !!!! ΝΑΙ !!!!! :greetings-clappingyellow:
 #73869  από βικυ
 Τετ Ιουν 20, 2012 5:54 pm
Petro! έγραψε: Αν ήμουνα στην θέση σου θα ανησυχούσα πολύ για το ήπαρ μου.8 χρόνια λιπώδης διήθηση με κακή συντήρηση οργανισμού δίνει πιθανότητες πάνω από 50% να παρουσιάσεις κίρρωση τα επόμενα 10-20 χρόνια.Συγγνωμη δεν θέλω να σε τρομοκρατησω αλλά (θεωρώ) ότι είναι προτιμότερο να ξέρεις την αλήθεια.
Δεν με τρομοκρατεις :snooty: .....εχω γερη κραση εγω :P ....αλλωστε γνωριζω πολυ καλα τις συνεπειες της καταστασης αυτης.
Δεν υφισταται λιπωδης διηθηση πια και οι τρανσαμινασες μου απο τον Νοεμβριο και μετα ειναι σε αριστα επιπεδα.Αυτο δεν το λεω εγω....αλλα ο γαστρεντερολογος μου,και οι εξετασεις που εχω κανει.
Ακολουθω διατροφη με λιγα λιπαρα,αποφευγω την καταναλωση αλκοολ και γενικα οτι επιβαρυνει το συκωτι μου,περπαταω ή κανω ποδηλατο οταν αυτο ειναι εφικτο.....προσεχω γενικα.Εχεις να προτεινεις κατι περα απο αυτο????
υ.γ.Και επισης πολυυυυυυυυυυυυ νερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #73926  από βικυ
 Πέμ Ιουν 21, 2012 11:07 am
Ηπια ασκηση και πολυ νερο μου συνεστησαν 2 ηπατολογοι. :confusion-seeingstars:
Τωρα για το γαιδουραγκαθο.....το ειχα υποψιν μου το προτεινε η γιατρος που εκανα το τεστ δυσανεξιας και παλαιοτερα η γιαγια μου ;) , θα το χρησιμοποιησω.
Η διατροφη που περιγραφεις ειναι αυτη που ακολουθω.
Σε ευχαριστω για τον χρονο σου.