• devix - οπτική νευρομυελίτιδα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #2007  από GIGI
 Τρί Μαρ 31, 2009 5:03 pm
δεν ξέρω ούτε εγώ.. ένα θάμπωμα στο μάτι είχα πριν 1,5 μήνα και γι' αυτό πήγα στον οφθαλμίατρο.. Που να ξερά..Τουλάχιστον πήγα, πάλι καλά! Μυελίτιδα ίσως είναι αυτές οι φλεγμονές στα νεύρα, οι εστίες. εγώ έχω μια πολύ μεγάλη στον αυχένα. όταν θα έχω νέα θα σας πω. Ευχαριστώ πάντως!
 #2010  από andreas1988
 Τρί Μαρ 31, 2009 8:38 pm
egw agapiti gigi kapws etsi anakalupsa oti eixa sklirinsi....elpizw na min eisai k su se tetoia fasi....min anisuxeis,apla kouragio.....ftou ftou omws ,apeuxomai na to exeis...imoun sta 17 mou eksw kai epaiza mpala wspou arxisa na vlepw apo to ena mati 8ola...oxi polu 8ola,idea mou itan...kata kairous imoun sigouros oti kati exw...wspou piga se of8almiatro , mou ekane test muwpias kai den eixa...to afisame etsi wspou meta apo ligo diastima parousiastike i diplwpia...kai kata kairous eixa para ma para polla sumptomata ...sou eyxomai ta kalutera...:):):)
 #6631  από MARINI
 Τρί Ιουν 30, 2009 1:40 am
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ NMO.ΑΝ ΕΧΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΠ ΑΛΛΑ DEVIC.ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ DEVIC ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ MS.ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ DEVIC, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ Η ΜΟΝΟ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ?ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ?
 #6761  από Μαριάννα
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 4:47 pm
Γεια σου και απο μενα Πως διαγνωστηκες με devic ?Γιατι ο αντρας μου τον εκανε ογιατρος αιμοληψια και αυτο το εστειλε εξωτερικο και τελικά βγηκε αρνητικο αλλά απο οτι μου είπε σε τετοια περιπτωση δινεται ισχυρη θεραπειαΠερισσοτερα μαθε απο τον γιατρο και ψυχραιμία
 #6762  από MARINI
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 5:12 pm
Μαριάννα δεν διαγνώστηκα ακόμα.Μου έγινε αιμοληψία στην ιατρική σχολή και σε 3 εβδομάδες θα βγουν τα αποτελέσματα.Αυτή η εξέταση το τελευταίο διάστημα γίνεται στην Ελλάδα και μόνο στην ιατρική σχολή.Αν βγουν θετικές τότε θα έχω devic.Απλά δεν έχω καταλάβει σε τι διαφέρει από την MS
 #6765  από Maria77
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 7:50 pm
Marini συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα...τόσο καιρό σου λέγανε πως έχεις ΣΚΠ και τώρα σου είπανε να κάνεις αυτήν την εξέταση για Devic? Καλά γίνονται τέτοια λάθη??? Συγνώμη αλλά έμεινα άφωνη :shock: :shock:
Marini ότι και να είναι να σκέφτεσαι πως θα το αντιμετωπίσεις με τη βοήθεια του γιατρού σου!
 #15054  από Εύη Ξ
 Σάβ Ιαν 16, 2010 2:38 pm
Maria77 έγραψε:Marini συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα...τόσο καιρό σου λέγανε πως έχεις ΣΚΠ και τώρα σου είπανε να κάνεις αυτήν την εξέταση για Devic? Καλά γίνονται τέτοια λάθη??? Συγνώμη αλλά έμεινα άφωνη :shock: :shock:
Marini ότι και να είναι να σκέφτεσαι πως θα το αντιμετωπίσεις με τη βοήθεια του γιατρού σου!
Καλησπέρα παίδες. Είχα χαθεί για αρκετό καιρό λόγο σοβαρής υποτροπής που με έφτασε στο νοσοκομείο για ένα μήνα και είμαι ακόμα στην αποκατάσταση αλλά στο σπίτι.Αυτό που συνέβη ήταν απο τα απίθανα σενάρια. Εγώ είπαμε έχω ΣΚΠ (ή είχα μέχρι ΅τώρα) 18 χρόνια.Τώρα που νοσηλεύτικα με χτύπησε και στο μάτι πέρα απο τα πόδια ,μου έκαναν αυτή την εξέταση που λέτε παραπάνω και βγήκε θετική.Τώρα μου είπανε ότι έχω Devic αλλά μερικοί γιατροί αμφιβάλουν ακόμα γιατί λένε ότι το Devic δεν κάνει εστίες στον εγκέφαλο και εγώ έχω.Αλλά οι άλλοι γιατροί λένε ότι ένα 10% κάνει εστίες και στον εγκέφαλο.Μου είπαν ότι τόσα χρόνια οι θεραπείες που έκανα ήταν άχριστες.Ακόμα ψαχνόμαστε για το τι θα κάνουμε.Το βλέπω ότι πάλι ποιραματόζωο θα γίνω.Αυτά εν συντομία.
 #15057  από Κατερίνα
 Σάβ Ιαν 16, 2010 2:46 pm
Ευούυυυυυυυυυλα μου!!!!!!Επιτέλους είσαι πάλι μαζί μας!!!!!!!!!!! :D
Τι είναι αυτό το Devic βρε παιδιά?Και απο δώ και πέρα τι γίνεται?
Με τα πόδια καλά είσαι?Αχ πολύ χάρηκα βρε κοριτσάκι που σε ξαναδιαβάζουμε... :D
 #15060  από Εύη Ξ
 Σάβ Ιαν 16, 2010 2:56 pm
Εδώ είμαι πάλι.Άστα και εγώ ακόμα το ψάχνω αυτό το Devic. Μου είπανε ότι είναι και αυτό απομυελινωτική νόσο δεν διαφέρει απο τη ΣΚΠ αλλά υπάρχουν άλλα φάρμακα αντιμετώπισης.
Θα δούμε τη Δευτέρα που έχω ραντεβού με την Καραγεωργίου στο Γεννηματά.
Καλως σας βρήκα θα τα λέμε.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7