• ΕΠΙΔΟΜΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #937  από litsa
 Κυρ Δεκ 14, 2008 11:31 pm
έχω ακούσει για ένα επίδομα που το δικαιούσαι δουλεύεις ή όχι.
γιατί σου το κόψανε Κατερινάκι?
 #938  από dina
 Κυρ Δεκ 14, 2008 11:49 pm
Παιδια κι εγω οπως ανεφερα παλαιοτερα δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα το να περασω απο επιτροπη.Αρχικα κατεθεσα τα απαραιτητα δικααιολγητικα το 7 του 08 και περασα με ποσοστο αναπηριας 67% χωρις ιδιαιτερες δυσκολιες τον 11 του 08 στον ασφαλιστικο φορεα του Ι κ α
Αυτο που δεν καταλαβαινω κι εγω ειναι γιατι πρεπει να ξαναπερασω απο αυτην την διαδικασια
αν λαβω υποψη οτι χειροτερη ειμαι κι οχι καλυτερα :?
 #939  από manos81
 Δευ Δεκ 15, 2008 9:07 am
oi epitropes mas pernane kathe tris kai ligo gia to logo pos pistevoun poli sta thaymata!!!kai sou leei tosa thaymata ginonte!!! :o mporei na ginoume kala!!
 #940  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Δεκ 15, 2008 10:46 am
Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι οι επιτροπές σοφών πιστεύουν στα θαύματα .
Καλημέρα σε όλους και όλες.
 #943  από manos81
 Δευ Δεκ 15, 2008 2:03 pm
EXEI MIA KATIGORIA POU DINOUN ATOKO DANEIO MESO OEK GIA TETRAPLIGIKOUS PARAPLIGIKOUS GIA AGORA KATOIKIAS H ANEGERSI :o ..TO EXEI PAREI KAPIOS?H THA EIME O PROTOS POU THA TO PROSPATHISO?
 #953  από heidi
 Τρί Δεκ 16, 2008 7:09 pm
Δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας,
έχουμε και τις επιτροπές.....
 #972  από Χρήστος
 Πέμ Δεκ 18, 2008 11:11 pm
heidi έγραψε:Δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας,
έχουμε και τις επιτροπές.....
οι οποιες αποτελουνται κατα κορον απο ζωα, απατεωνες και ψευτες. :x :x
 #974  από ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ
 Σάβ Δεκ 20, 2008 3:56 pm
litsa,den to xero auto to epidoma.den nomizo na iparxei.ego epairna ena pou h pronoia mou to ekopse otan dioristika.
 #975  από manos81
 Σάβ Δεκ 20, 2008 7:33 pm
to epidoma tis pronias sou to dinoun otan eise anergos kai anasfalistos.
to eksoidrimatiko epidoma to dinoun se aytous pou douleuoun..ego eime diorismenos sto dimo kai pernw epitelous to epidoma auto pou den einai katholou eukatafronito.