• ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ (ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ) ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ !!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #46189  από costas
 Παρ Ιαν 07, 2011 11:33 pm
litsa έγραψε:αυτό
το ...έτσι απλά..

ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

Εχεις δικιο ...αλλα τι να κάνουμε?
μη τρομάζεις και με τρομάζεις και μενα..... :happy-smileyinthebox:
 #46198  από βικυ
 Σάβ Ιαν 08, 2011 12:38 am
Νικος έγραψε:Πάνο δεν είναι κάτι σημαντικό
έγινε μαζική αποστολή στο e-mail όλων τον μελών, όποιος συμφωνεί και θέλει να υποστηρίξει την συγκεκριμένη κίνηση προς τον υπουργό μπορεί να υπογράψει και να συμπληρώσει φυσικά τα προσωπικά του στοιχεία, αλλιώς η επιστολή δεν θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν
Συμφωνω,και εγω ελαβα.....γιατι καταγγελια???.....αν θελεις υπογραφεις.
Μας εχει ενημερωσει ο admin
admin έγραψε:Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να στείλω προσωπικό email σε όλα τα μέλη του Forum.

Σε ευχαριστούμε Mortal-engine.
 #46200  από LL--MM
 Σάβ Ιαν 08, 2011 2:04 am
Συγγνώμη και πάλι Μortal_engine, sou, Λιτσάκι μου, και όλοι οι υπόλοιποι, αλλά η γιαγιά έχει μια ερώτηση, πέραν των όποιων δισταγμών ανέφερε σε ΠΜ, και τους οποίους, ευκαιρίας δοθείσης, θα αγνοήσει:
:think: :think: :think:

Ποιός θυμάται τα τριάμισυ εκατομύρια υπογραφές που είχε μαζέψει ο Χριστόδουλος για τις ταυτότητες; :hand: :eusa-naughty: :snooty:

Πρέπει πρώτα να δουν το ασφαλιστικό κόστος και ήδη κοστίζουμε τα μαλλιά της κεφαλής (τωρα ποιανού της κεφαλής είναι άλλο θέμα) και περιμένετε σε περίοδο κρίσης, να κάνουν την προσπάθεια- άσχετο άν ΤΕΛΙΚΑ θα τους ερχόταν ΠΟΛΥ φτηνότερα;
:hand: :eusa-naughty: :snooty:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Ιαν 09, 2011 7:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #46207  από panos59
 Σάβ Ιαν 08, 2011 12:24 pm
:text-imsorry:
Ζητάω συγνώμη αν (εντελώς αδικαιολόγητα) χτύπησα έναν συναγερμό!
Έχοντας επί μέρες πρόβλημα με τα εισερχόμενα emails μου δεν έχω ακόμα λάβει το περί ου ο λόγος mail .......
Το έλαβα όμως τελικά χάρη σε χθεσινή προώθηση φίλων (σαν ΠΜ μέσω του forum), το διάβασα προσεκτικά "ιδίοις όμμασι" και είμαι πλέον σε θέση να ξέρω και το πνεύμα του και το πού εγώ αδικαιολόγητα το παρεξήγησα, πριν καν το διαβάσω!
Τελικά -καταπώς φαίνεται- ήμουν ο μόνος που δεν είχε πάρει χαμπάρι τη συζήτηση που είχε ανοίξει στο forum για την επιστολή!
Και, ΔΕΝ ήταν από ...εξωτερικούς καπηλευτές του ονόματος mssociety.gr, ούτε από τα "γνωστά κέντρα εμπορείας της ελπίδας" .......
(ναι .. μου έχει φαίνεται γίνει εφιάλτης ... Don Quixote Dragon-syndrome ...ο Δον Κιχώτης, ο Δράκος κι ο Ανεμόμυλος)
Εικόνα
Τώρα πλέον συμφωνώ!
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΙ ΧΕΝΦΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Και ... ΝΑΙ συνυπογράφω !
...
Μακάρι να βγει κάτι καλό, για όλες και όλους μας!
Κι ο Θεός (της φτωχής μας Ελλάδας), βοηθός!!!!!!!!!!

και πάλι
:text-imsorry: