• ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #44470  από katerina76s
 Σάβ Δεκ 04, 2010 5:38 pm
Γιωτα ...πολυ ωραια νεα ...εγω ειχα μεινει εγκυος ενω εκανα ρεμπιφ..μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος το εκοψα αμεσως..μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα ...εγω περασα 9μηνες μες στο αγχος και τωρα μουτζωνω τον ευατο μου που δεν ημουν χαλαρη ...το πιο ομορφο στην ζωη μας ειναι η αποκτηση παιδιου...
 #44471  από kate2002
 Σάβ Δεκ 04, 2010 5:40 pm
...και τωρα γιωτα , θα γινεις μαμα! με το καλο!
εγω εκανα 3 και δεν ειχα ιδεα οτι ειχα σκ... και ολα ηταν μια χαρα!

ΥΓ: μετα ειναι τα ζόρια.... ;) :) :) :)
 #44473  από Giota
 Σάβ Δεκ 04, 2010 6:29 pm
sas diabazw olous k eimai me ena ilithio xamogelo eytyxias. sas eyxaristo mesa apo thn kardia mou
 #44474  από Dimitroula
 Σάβ Δεκ 04, 2010 7:31 pm
Συγχαρητήρια!!!
Μπορεί τώρα να αγχώνεσαι, μόλις όμως πάρεις το μπεμπέ στην αγκαλιά σου...δεν θα σε νοιάζει τίποτε άλλο!!
Με το καλό!!! :violin:
 #44475  από βάλια
 Σάβ Δεκ 04, 2010 8:17 pm
Συγχαρητήρια Giota!!!Εύχομαι ότι καλύτερο..
 #44481  από jou
 Σάβ Δεκ 04, 2010 11:21 pm
Αυτό είναι υπέροχο Giota!!!
Ζήσε αυτό το θαύμα!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #44485  από theoni
 Κυρ Δεκ 05, 2010 12:36 am
Γιώτα μου, μην αγχώνεσαι για τίποτα άλλο εκτός από την πορεία της εγκυμοσύνης σου...Ακολουθούν 9 μήνες υπέροχοι....Θα κάνεις τις εξετασούλες σου, τους υπέρηχους, στην αρχή θα βλέπεις ένα φασολάκι, που σιγά σιγά θα μεταμορφώνεται σε μωράκι...Θα ακούσετε την καρδούλα του, θα το δείτε να κουνιέται, θα το νιώθεις να χοροπηδάει μέσα σου και μια ωραία μέρα θα έχεις στην αγκαλιά σου το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΗΤΕΡΑ!!!!!!!!Μετά θα θηλάσεις(αν τα καταφέρεις, αν όχι δεν τρέχει τπτ), θα ξενυχτήσεις,θα ξεσκατίσεις :banana-stoner: , θα απορείς γιατί κλαίει, θα συγκινηθείς όταν σου σκάσει το πρώτο του χαμόγελο, θα...τα κάνεις πάνω σου όταν ακούσεις τη λέξη "μαμα"...και έπεται συνέχεια...(εγώ μέχρι εκεί έχω φτάσει παραπέρα δεν ξέρω....)
Ποια σκπ και μ@λ@κίες.........Περιμένω νέα σου.....
 #44486  από maraki12
 Κυρ Δεκ 05, 2010 12:46 am
Αν σου φαίνεται γουάου η κατάσταση τώρα, που να δεις όταν θα σου χαμογελάσει για πρώτη φορά!!!! Ήθελα να βρω ενα smiley αλλά δεν υπάρχει κάτι για τη συγκίνηση που θα νιώσεις.. Μπράβο Θεώνη, με πρόλαβες :) :)

Με το καλό να έρθει το αγγελάκι σας!!! :angelic-flying:
Φιλιά!
 #44489  από soulla
 Κυρ Δεκ 05, 2010 8:44 am
[youtube]Hq06ksX5RQU[/youtube]....εγω το τραγουδούσα από την πρώτη εγκυμοσυνή μου...όχι ότι ισχύειέχουμε και άλλους ίσως και πολλούς :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙς ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #44491  από Νικολέττα
 Κυρ Δεκ 05, 2010 9:58 am
προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τους 9 περίπου μήνες που ακολουθούν.... είναι μοναδική εμπειρία!!!!
Με το καλό να κρατήσεις αγγαλιά το αγγελούδι σου... :angelic-flying: :-D :angelic-flying: