• ΤΑΤΟΟ ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #41711  από efi
 Παρ Οκτ 15, 2010 4:21 pm
Γιάννης έγραψε:Συντρόφισσες και σύντροφοι, βρήκα χθες έναν συμπάσχοντα και μου είπε οτι θα κάνει tatoo, πιστεύετε οτι είναι ασφαλές;
e bre aderfe....skp exoume den exoume kai lepra.....mporoume na kanoume polla pragmata kai na synexisoume th zwh mas....filiaaaaaaaaa
 #41725  από κωστας
 Παρ Οκτ 15, 2010 9:53 pm
στην μαγνητικη(μαγνητης) δεν παιζει ρολο?το tatoo φυσικο η απο μεταλλο?
 #41726  από Blacksand
 Παρ Οκτ 15, 2010 10:41 pm
ρε σεις,εμενα ακομα δεν στέγνωσε το ταττού και ανοίγετε τέτοιες συζητήσεις? :scared-shocked:
Πάντως όποιο γιατρό και να ρώτησα μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Φίλε Κώστα αν το ταττού είναι απο μέταλλο το λιγότερο που θα με ανησυχούσε θα ήταν ο μαγνητικός τομογράφος....

@krevasils: προτιμώ αυτο:

είναι πιο πολύ στα γούστα μου
 #41728  από Νικος
 Παρ Οκτ 15, 2010 10:53 pm
Νομίζω είχα δει αυτό που λες στους brainiacs ή στους myth-busters δεν θυμαμαι :?

Βάλανε ένα τύπο με ολόσωμο τατουάζ μέσα σε μαγνητικό για να δουν αν θα αντιδράσει
το αποτέλεσμα ήταν το απόλυτο τίποτα.

Δεν αντιδρούν όλα τα μέταλλα ή τα οξείδια των μετάλλων στο μαγνητικό πεδίο μόνο όσα έχουν βάση τον σίδερο
π.χ χρώματα που χρησιμοποιούν χαλκό Cu είναι αδρανεί, έχουν μόνο την πιθανότητα να εμφανίσουν επαγωγικά φαινόμενα πάνω τους αλλά σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι αυτό περισσότερο
κωστα τι λες, πάμε να χτυπήσουμε 2 tatoo? :music-rockon:

black ορισμένα χρώματα είναι οξείδια μετάλλων αλλά ελπίζω να σε κάλυψα ;)
 #41729  από Blacksand
 Παρ Οκτ 15, 2010 11:13 pm
Να πώ την αλήθεια δεν ρώτησα και πολλές λεπτομέρειες για το χρώμα αλλά το τατουατζίδικο είναι το "νικο ταττού" στην Πλάκα και είναι πολύ γνώστο.Πιστεύω οτι είναι κυριλέ.
Εγώ πάντως που είμαι μεταλλάς δεν είχα προβλημα με μαγνητικές :banana-dreads:

Νίκο μ'αρέσεί πολύ η υπόγραφή σου στο τέλος.Σε οσους το έχω πεί σκάγανε στα γέλια
 #41739  από Genovefa®
 Σάβ Οκτ 16, 2010 9:27 am
Ναι ειναι απο τα καλυτερα!
 #41767  από Νικος
 Σάβ Οκτ 16, 2010 1:42 pm
Thnks Black θα πω στο παιδί που μου το "δάνεισε" ότι αρέσει :lol:
 #41768  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 16, 2010 1:58 pm
Εγώ παιδιά από χωριό είμαι, για μέταλλα και τέτοια δεν ξέρω (εκτός από τα μέταλλα που ακούω). Περισσότερο έθεσα την ερώτηση μήπως τυχόν το τρύπημα αυτό καθεαυτό επηρεάζει νευρικά κέντρα. Δεν τα φοβάμαι τα tatoo, το πρώτο μου, το έκανα ο ίδιος πριν 28 χρόνια. Κάποιες φυλές σε διάφορα σημεία του κόσμου γεμίζουν το σώμα με tatoo χρησιμοποιώντας πρωτόγονα υλικά και τεχνικές.
 #41781  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 16, 2010 5:12 pm
Δείτε έναν ωραίο δράκο...
Συνημμένα
DRAGON.jpg
DRAGON.jpg (217.11 KiB) Προβλήθηκε 1185 φορές
 #41784  από Genovefa®
 Σάβ Οκτ 16, 2010 5:57 pm
το ωραιοτερο που εχω δει σε ανδρικη πλατη ειναι ο μαγος του Οζ...Με χρωματα...Νομιζα οτι θα μου πει την μοιρα μου...Τοσο ζωντανο!