• ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #47708  από nicky
 Δευ Φεβ 07, 2011 10:03 am
[quote="ΜΑΤΙΝΑ"]Γεια σας παιδια!Τι κανετε?Μια ακομα ερωτηση.......εναν γιατρο Μανωλα,τον ξερετε?Αν ναι,τι γνωμη εχετε για αυτον?[/quoteΚαλημερα παιδια!Εγω προσωπικα επισκεφτηκα τον Μανωλα το 2000 μετα απο συσταση μιας γνωστης που πασχει απο την <φιλη μας>εδω και πολλα χρονια.Τον εχει Θεο!Εκανε θυμαμαι παραγγελια στο εξωτερικο για καποιες ενεσεις γιατι δεν υπηρχαν εδω και τις χρυσοπληρωνε!Εγω εκανα 4 επισκεψεις και σταματησα.Μου ειχε δωσει symmetrel και κατι βιταμινες τις οποιες πηρα για κανα εξαμηνο και μετα τις πεταξα.Μετα απο χρονια εμαθα οτι ειναι <μεγαλη απατη> ο συγκεκριμενος κυριος!
 #47727  από manos81
 Δευ Φεβ 07, 2011 1:45 pm
megas epistimon!!!! :character-oldtimer: ...na fantastite oti einai toso protoporiakos giatros!pou oi aloi pseftogiatroi ton exoun diagrapsei apo ton iatriko silogo!
sa den dreponte ta tomaria ...esxos!!
 #47745  από Maraki28
 Δευ Φεβ 07, 2011 5:20 pm
Δηλαδή ρε παιδιά εγώ είμαι θεόμουρλη που λέω και ΦΩΝΑΖΩ ότι ο γιατρός μου με έκανε πολύ πολύ μα πολύ καλύτερα???? :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
Με όλα αυτά που διαβάζω απο τους περισσότερους όλοι οι γιατροί είναι άχρηστοι κι εμείς οι σκληρυντικοί θα πρέπει να κάτσουμε στον καναπέ μας να ψοφίσουμε! :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
 #47767  από Maraki28
 Δευ Φεβ 07, 2011 8:29 pm
sou έγραψε:Όχι, απλά ο καθένας έχει την άποψή του. Από την άλλη, μόνο το σώμα σου μπορεί να σε κάνει καλύτερα ή χειρότερα.

Δε θα διαφωνήσω Σταύρο άλλωστε οι γνώμες είναι για να έχει ο καθένας απο μια! :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Αν κανονίσουμε για καφεδάκι θα έρθεις?? Θέλω πολύ να σε γνωρίσω μου έχεις εξάψει την περιέργεια!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #47770  από FANTOMAS
 Δευ Φεβ 07, 2011 8:52 pm
Maraki28 έγραψε:Δηλαδή ρε παιδιά εγώ είμαι θεόμουρλη που λέω και ΦΩΝΑΖΩ ότι ο γιατρός μου με έκανε πολύ πολύ μα πολύ καλύτερα???? :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
Με όλα αυτά που διαβάζω απο τους περισσότερους όλοι οι γιατροί είναι άχρηστοι κι εμείς οι σκληρυντικοί θα πρέπει να κάτσουμε στον καναπέ μας να ψοφίσουμε! :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:

Κοπελιά η προσωπική μου γνώμη όσον αφορά τα παραπάνω:

1. έχεις μια ήπια μορφή της νόσου που σου αφήνει χρονικά περιθώρια (άγνωστο για πόσο)...

2. και ναι ΟΛΟΙ τους είναι ''άχρηστοι'' όσον αφορά την ίαση μιας πάθησης δεδομένου οτι είναι αλήθεια στο ότι ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,

όμως ο ρόλος τους στην ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ είναι καταλυτικός και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ οπότε ο καλύτερος και δικαιότερος τίτλος για αυτούς είναι ''ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΣ'' μιας και αυτό ΜΟΝΟ κάνουν με επιτυχία.

3. όσον αφορά το να ψοφίσουμε δεν ισχύει γιατί πως αλλιώς θα πέφτει το χρήμα (200€ ανα κουτάκι ιντερφερόνης, στο Tysabri δε το ποσό διπλασιάζεται )
 #47777  από maraki12
 Δευ Φεβ 07, 2011 11:16 pm
FANTOMAS έγραψε: 3. όσον αφορά το να ψοφίσουμε δεν ισχύει γιατί πως αλλιώς θα πέφτει το χρήμα (200€ ανα κουτάκι ιντερφερόνης, στο Tysabri δε το ποσό διπλασιάζεται )
Σου ξέφυγε ένα μηδενικό. Να διορθωθεί πάραυτα.
 #47808  από FANTOMAS
 Τρί Φεβ 08, 2011 3:53 pm
maraki12 έγραψε:
FANTOMAS έγραψε: 3. όσον αφορά το να ψοφίσουμε δεν ισχύει γιατί πως αλλιώς θα πέφτει το χρήμα (200€ ανα κουτάκι ιντερφερόνης, στο Tysabri δε το ποσό διπλασιάζεται )
Σου ξέφυγε ένα μηδενικό. Να διορθωθεί πάραυτα.
δεν εννοώ ΠΟΣΟ κάνει , αλλα για τα ποσοστά :shhh: του συνταγογράφου και τωρα που αναγράφεται και ο ΑΜΚΑ του είναι πιο έυκολο για την εταιρεία .... :whistle: να τον βρίσκει !!!
 #47818  από Maraki28
 Τρί Φεβ 08, 2011 7:04 pm
Συγνώμη αλλά εσείς δε λέτε ότι δεν παίρνετε φάρμακα?? Αλλά και να πέρνατε απο ποιον θα τα πέρνατε? Απο κάποιον που θεωρείτε άχρηστο και ανίκανο???? Αν κάποιον δεν τον εμπιστεύομαι ως γιατρό πως θα εμπιστευτώ τη θεραπεία μου δίνει?????????????
Λίγο άκυρο όλο αυτό δε νομίζετε????

Και ναι έχω μια πάρα πολύ ελαφριά μορφή της νόσου!
 #47819  από ifigenia
 Τρί Φεβ 08, 2011 7:49 pm
Kαλησπερα!Εμενα με παρακολουθει ο Αλεξανδρος Παπαδημητριου απτο Ερρικος Ντυναν, και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη.Ηρεμος ανθρωπος, σου εξηγει τα παντα. Αριστος γιατρος μα πανω απο ολα ανθρωπος.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9