• .......

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #38725  από geor.gia
 Δευ Σεπ 13, 2010 7:55 am
Ελενα καλημερα σου και καλως μας ηρθες :)

ασχετα που εδω δε μας εφερε ευχαριστος λογος εμεις τα λεμε καθε μερα γελαμε ενημερωνομαστε δινουμε δυναμη ο ενας στον αλλον...

και να θυμασαι ... οι φιλοι που φευγουν στα δυσκολα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ και το αγορι που εγκαταλειπει τη δυσκολη στιγμη ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΜΙΑ

εσυ να σαι καλα και θα δεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που και καταλαβαινουν και δε το βαζουν στα ποδια στα δυσκολα...

μονο αν θελεις (θερμη παρακληση ) γραφε μας στα ελληνικα :)

ξανα καλως ορισες :-D
 #38727  από elena
 Δευ Σεπ 13, 2010 8:15 am
καλημέρα Έλενα!!!είμαι η ...elena!! :greetings-waveyellow:
χτες βράδυ είμασταν απασχολημένοι....τσατάραμε :-D :-D :-D
αλλά τώρα είμαστε όλο αυτιά...περιμένουμε νέα σου!
:text-welcomeconfetti:
 #38729  από Κατερίνα
 Δευ Σεπ 13, 2010 8:58 am
Έλενα καλη σου μέρα
και καλώς μας ήρθες!! :greetings-waveyellow:
 #38730  από litsa
 Δευ Σεπ 13, 2010 8:58 am
ξεκίνα διαβάζοντας τις ατελειωτες συζητήσεις που εχουμε ηδη κάνει... :greetings-waveyellow:
 #38734  από elenkouf
 Δευ Σεπ 13, 2010 9:14 am
καλημερα!!!εχτες βραδυ μεχρι αργα κοιτουσα τις συζητησεις που εχετε κανει κατα καιρους!ειμαι απο σπαρτη κ θα ηθελα πολυ να μαθω αν ειναι καποια-ος απο δω....
 #38736  από elenkouf
 Δευ Σεπ 13, 2010 9:23 am
ειδα εχτες οτι σε καποια ατομα που διεγνωσαν την ασθενεια αυτη,πριν ειχαν περασει αμυγδαλιτιδες κ τα σχετικα....καπως ετσι ξεκινησα κι εγω με συνδυασμο την ασχημη ψυχολογικη κατασταση!!!πηγα σε πολλους νευρολογους,εκανα την μαγνητικη κ εχω καποια ευρυματα σε αυχενα κ κεφαλι!τον ιουλιο εκανα την δευτερη μαγνητικη κ ευτυχως δεν εχουν αυξηθει!!φοβαμαι πολυ ομως.....ειμαι πολυ ανασφαλες ατομο κ δυστυχως οι ελληνες εχουν μαθει να κουτσομπολευουν!!την ημερα που ημουν στο γεννηματα για την παρακεντιση με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι καποιοι διεδιδαν οτι ειμαι αρρωστη κ θα μεινω αναπηρη!!!εχω περασει πολυ δυνατο σοκ μ αυτη την ιστορια....
 #38739  από LL--MM
 Δευ Σεπ 13, 2010 10:03 am
Μην πολυανησυχείς, η κορτιζόνη αργεί να δράσει... Φυσικό είναι να φοβάσαι, έτσι που υπάρχει "εξαιρετικήηηηη" πληροφόρηση από τους είδικούς... Πάντως, από φάρμακα και τις πολυσυζητημένες συντηρητικές επεμβάσεις, θα τα βρείς στο "κεντρικό" πλέον φόρουμ, δικαιώματα στις "κρατικές υπηρεσίες" και για διασκέδαση μέχρι και καφενείο έχουμε... :romance-caress:
 #38742  από maestro
 Δευ Σεπ 13, 2010 10:30 am
Γεια σου Ελένα,
Όλα καλα απο δω και περα!!!
Θα το δεις και εσυ!!!
Και οσο για:
elenkouf έγραψε: ... δυστυχως οι ελληνες εχουν μαθει να κουτσομπολευουν!!την ημερα που ημουν στο γεννηματα για την παρακεντιση με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι καποιοι διεδιδαν οτι ειμαι αρρωστη κ θα μεινω αναπηρη!!!εχω περασει πολυ δυνατο σοκ μ αυτη την ιστορια....
Σιγα σιγα, θα καταλαβεις πως δεν πρεπει να δινεις σημασια σε τετοιου ειδους σχόλια.
ΣΚΠ μπορει να προσβαλει οποιοδηποτε, όπως επισης και πολλα αλλα μπορουν να συμβουν σε οποιονδηποτε!!!
Δωσε σημασια στην καλη ψυχολογια και βρες τη δυναμη που εκρυβες μεσα σου και δεν το ηξερες!!!
Να έχεις κοντα σου παντα ανθρωπους που αγαπας και σε αγαπανε πραγματικα!!!
 #38744  από elenkouf
 Δευ Σεπ 13, 2010 10:41 am
ευχαριστω πολυ!!!εχω αναγκη απο μια καλη κουβεντα!!!!!
 #38746  από anni
 Δευ Σεπ 13, 2010 10:47 am
καλως ηρθες Ελενα........ :greetings-waveyellow:
ολα θα πανε καλυτερα.......θα δεις.....
εδω ειμαστε να τα λεμε... :-D